Super voor herhaling mogelijk.

Mooie senioren groep. Chauffeur super, kon niet beter treffen.

• Reisbestemming Kroatië - 10 dgn.

Het was een fantastische reis

De reis was goed georganiseerd. Alles was in de puntjes geregeld. We hadden een goede chauffeur met humor. Dit was de eerste keer dat we met de georganiseerde busrreis op reis gingen. Dit is ons 100 % meegevallen. Het is voor herhaling vatbaar.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Fjorden van Noorwegen - 10 dgn.

Mooie reis gehad

Ik vond het allemaal top. Geen enkele aan merking

• Reisbestemming Kroatië - 10 dgn.

Top reis met een prima chauffeur/reisleider

Geweldige excursies. De Hotelkamer was perfect het ontbijt was prima. Het buffet was matig werd ook niet aangevuld. De stoelen in het restaurant zijn aan vervanging toe.

• Reisbestemming Verrassingsreis – 5 dgn.

Een prachtige reis. Goede excursies. Hotel niet a la ter Beek.

Mijn ervaring is prima. Fijne groep. Super goede chauffeur Gerrit. Niets is hem te veel. Hij regelt alles goed. Het hotel is goed, schoon. Personeel kan vriendelijker. Ontbijt uitstekend. Diner slecht. Vooral de 1sste dag. 2de dag beter maar koud. Op zondag doen ze echt moeilijk. TV voetbalwedstrijd mocht niet aan in recreatiezaal. Nadat Gerrit zijn uiterste best heeft gedaan is het toch gelukt. Reis beveel ik wel aan, maar niet in dit hotel.

een fijne reis en een geweldige reisleider , chauffeur Gerrit Zwiers

Het hotel was prima. Fijne badkamer en ruime slaapkamer. Ik kon er goed lopen met mijn rollator De warme maaltijd was niet geweldig. Het ontbijt was wel goed.

Geweldig !!!

Goede en Fijne chauffeur Karel en zijn vrouw Anja.! Altijd behulpzaam . Mooi Hotel lekker eten oploop afstand van het plaatsje Opatija .

Een heel mooie reis.

Het verschil in temperatuur was groot, eerst hier kouder en daarna erg warm daar, de airco in de bus deed het niet goed, stond te laag, in verhouding met de temperatuur buiten.. De chauffeur zie dat hij daar niets aan kon doen. Wij waren niet tevreden over de gids, ze behandelde ons als kleuters.

• Reisbestemming Kroatië - 10 dgn.

Een goed verzorgde prachtige reis.

Het was een mooie reis naar Noorwegen. Een leuke gezellige groep, we hadden een goede fijne chauffeur, Martin, hij was duidelijk bij zijn uitleg en her en der aanwezig om iets te vragen. Noorwegen een prachtig land om doorheen te trekken, de natuur met de vele bergen, watervallen en wateren, het weer was goed zonneschijn een wolkje en een spat regen, prima toch? ik heb genoten!!!

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Fjorden van Noorwegen - 10 dgn.

Fijne dagen gehad komt ook door de groep en natuurlijk onze chauffeur/leider.

Echt een verrassing reis met enige min punt de warme buffetten van de eerste drie dagen was geen ter Beek waardig maar met een 3 gangen diner de laatste dag heeft alles in Duitsland goed gemaakt.

• Reisbestemming Verrassingsreis – 5 dgn.

Alles prima verzorgd en geregeld

Dit was onze eerste verzorgde meerdagen vakantie bij Ter Beek en is prima bevallen en voor herhaling vatbaar voor 'n andere bestemming, daar alles goed was geregeld.

niet verkeerd

Attente behulpzame chauffeur Gerrit. Hotel mijn kamer was goed. Het eten was niet slecht maar te weinig voor 37 gasten en werd niet nagevuld. Toetje schamel. Reis op zich goed. Zou alleen als je naar Bremershaven gaat eerder kiezen voor boottochtje dan museum. Ook niet bekend dat het gebak en koffie betaald moest worden in Bremershaven. Uitstapje op maandag: winkels dicht.

Alles goed voor elkaar

Fijne reis gehad naar Kroatië Goed verzorgd! De chauffeur Karel was fijne man en een goede chauffeur Zijn partner Anja was uitstekend en betrokken reisleidster We hebben genoten van onze vakantie

Fantastische vakantie gehad

Zeer goede hotels en prachtige excursies en een fantastische chauffeur fijne reisgenoten in een woord geweldig alleen ik persoonlijk vind 4 reisdagen te veel ga liever in een dag heen en terug maar dat zien we de volgende reis wel.

• Reisbestemming Kroatië - 10 dgn.

De reis was goed Wel zou ik het leuk vinden als er s’avonds iets van entertainment zou zijn en dat hoeft niet elke avond Het avondeten was niet wat we verwachten beetje eenzijdig kan beter voor een 4 sterren hotel

Prachtige reis

Prima Chauffeur Karel met zijn vrouw Anja. Heel goed hotel , ook tijdens de overnachting. Heel goed weekprogramma met kundige gids. Kortom 10 prachtige dagen.

Uitstekend verzorgd

Goede chauffeur geweldige assistentie van Anja. Airco was niet altijd prettig.

Prachtige reis

Gezellige groep, prima chauffeur en reisleidster. Mooie excursies. Had van mij nog langer mogen duren

• Reisbestemming Kroatië - 10 dgn.

Ierland is een prachtig land

Erik, is een ervaren chauffeur en heeft alles gedaan om zijn eerste Ierlandreis tot een goed einde te brengen. Tineke was een fijne gastvrouw. Enige aandachtspunten: - in reisinfo melden dat data-roaming moet worden uitgezet tijdens de overtocht. (Heeft ons ook ruim 60 euro gekost) - de Duitstalige gidsen gaven veel meer info dan noodzakelijk was. - Dublin excursie was geen succes mede door afspraken tussen chauffeur en gids.

Fantastische reis gehad

We hebben een hele mooie reis gehad met een gezellige ervaren chauffeur, Erik Achterhof met z’n vrouw Tineke als reisleidster, Normandië en Ierland zijn zeer de moeite waard om naar toe te gaan. Denk er wel even aan als je in de Engelse wateren komt om de dataroaming op je mobiel af te zetten.

• Reisbestemming Ierland en Normandië - 11 dgn.

Prachtig land, goed verzorgde reis

Als eerste opmerking zou ik willen noemen dat een waarschuwing vanuit de chauffeur of Ter Beek zelf over het uitzetten van de Roaming op de mobiele telefoon een groot deel van de reizigers van dit bezoek aan Ierland een aardige hoeveelheid geld had kunnen besparen. Blijkbaar gaat, als je de zee opgaat, de maritieme roaming (via satelliet) in werking. Het koste me € 60,50. Ik heb later de bus toegesproken en uitgelegd dat het mezelf ook overkomen was. Ik ben redelijk digitaalvaardig en dacht van een EU land naar een EU land levert verder geen problemen op. Hopelijk is deze wetenschap bij jullie aanwezig en waarschuwen jullie de volgende reizigers die op een veerboot gaan voor een dergelijke kostenpost. Op de weg terug vanaf Dublin waren er geen problemen omdat iedereen inmiddels op de hoogte was. De reis is me erg goed bevallen, wat een prachtig land en wat hebben we mooie dingen gezien, The Cliffs of Moher als absoluut hoogtepunt. We hebben drie verschillende gidsen gehad. Gids 1: Aardige vrouw, maar ging wel wat veel in op haar eigen leven vertellen over o.a. elfjes, kabouters, potten met goud aan het einde van de regenboog. Ook over olifantentoilettenpapier... probeer er maar eens achter te komen. Gids 2: Ook weer een aardige vrouw, maar liet bijna geen pauzes vallen in haar verhaal vol details die ik nauwelijks kon onthouden. Het was teveel en de toon was ook tamelijk 'schooljuffrouw' achtig. Gids 3: Aardige dame, maar ik was ziek tijdens het laatste deel van de reis in Dublin. Meerdere mensen hadden elkaar aangestoken en hoesten en niesten voortdurend. Ik had in het hotel ook over moeten geven en een reisgenoot had diaree. Erg vervelend allemaal. Over de stadstour door Dublin per bus: Ik had het idee dat deze stad daar niet zo geschikt voor is, wellicht het grote park uitgezonderd. De dame vertelde aardig, maar je moest al dingen weten om alles mee te krijgen. Ik heb nog wat punten, de ruimte is beperkt zie ik: [email protected] Dank je wel, Marcel

Prachtig

Mooie reis, goede chauffeur (links rijden), leuke groep, meer lunchtijd zou beter zijn, jammer dat verkeer in Dublin vaststond, voor lekker eten moet je niet in Ierland zijn, afscheidsdiner was als "brulftenmoal"

• Reisbestemming Ierland en Normandië - 11 dgn.

Goed verzorgde reis met prima chauffeur

1. Goede bus, prima chauffeur (met assistentie van aardige echtgenote) en goede hotels. 2. Bezichtiging van en rondrit in Dublin onder de maat door slechte gids. Zij moet - de verkeerssituatie in Dublin kennende - andere afspraken met de chauffeur maken over elkaar te vinden. 3. Bij bijzonderheden is door Ter Beek wel vermeld dat er 1 uur verschil in tijd is tussen vaste land en Ierland, maar niet dat op de mobiele telefoon de roaming uitgezet moet worden omdat Europa verlaten wordt en we gaan varen in internationale wateren met dure tarieven. Kostte op de heenreis zo'n € 60 p.p. zonder dat de telefoon gebruikt werd.

Geweldige reis Ierland Normandie

Fijn reisgenoten

• Reisbestemming Ierland en Normandië - 11 dgn.

Prima reisleider met vakkennis en behulpzaam.

Eerste keer een meerdaagse reis maar is uitstekend bevallen.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Davos en Zwitserse treinen - 8 dgn.

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.