Lieve chauffeur, eerste dag niet alles duidelijk. Lichtjes tocht wss een tegenvaller, vanuit de bus weinig te zien. Verder was alles goed geregeld. Gezellige mede vakantiegangers. Top hotel. Berlijn is een mooie, indrukwekkende stad
De heenreis duurde iets te lang vanwege files en ongelukken, waardoor we om moesten rijden. Het was een super hotel in Berlijn, een goede gids in Berlijn. De lichttoer was erg mooi. Onze chauffeur Gerrit was een geweldige goede rijder, en deed alles om de mensen tevreden te stellen. Dus al met al een geweldige reis naar Berlijn.
We hadden pech met de heenreis, deze duurde lang ivm files. we zijn om 6.15 uur vertrokken uit tubbergen en waren rond 16.30 uur in Berlijn. Dat is 10 uur. savonds zou er een lichttour zijn maar die werd verzet naar zaterdagavond. zaterdagavond was het echter zo druk dat we weinig tot niets gezien hebben. jammer van de tijd. zaterdagochtend de rondtour was prima met goede reisleiding. jammer dat de Reichtstag niet doorging. szondags verliep de reis prima en Potsdam en Sansouci waren prachtig. we hebben dus door pech veel gemist, terwijl we er wel voor betaald hebben. heel jammer. De chauffeur kon hier echter niets aan doen.
Een hele mooie reis, respect voor de chauffeur , rustig voor zijn stuurkunst. De gids die er dag 2 en 3 bij was kon heel goed vertellen en wij hebben daardoor veel gezien.. Ik zou deze reis zeker aanraden.
Gerrit, onze chauffeur van de Berlijnreis: een hele goede en plezierige man. Wil het de gasten het zo aangenaam mogelijke maken en dat is hem gelukt. Het is jammer dat er verwachtingen (in de reisfolder) worden gewekt die naderhand niet waar gemaakt kunnen worden. Denk aan het bezoek van de Reichstag in Berlijn.
mooie reis prima chauffeur
Helaas de eerste gehele dag in de bus gezeten ivm file. Doordat we laat aan kwamen ging de licht tour niet door maar werd verplaatst naar zaterdag. Maar zaterdag stond heel Berlijn vast met auto's dus de licht tour lukt bijna niet en hebben we weinig daarvan gezien. 1 dag voor vertrek kregen we bericht dat het bezoek aan het reistag gebouw niet doorging....dat was jammer. Het Hotel was perfect met een super mooie ligging.
Een geweldige vakantie gehad. Hotel Berghof in Mayerhofen is echt een aanrader geweldig ontbijt en heerlijk avondeten,kamer was ruim en schoon. De excursies waren heel mooi en we hadden aan Martijn Lohuis een geweldige chauffeur. Zou terbeekreizen echt aanraden.
Hele mooie reis, fijne chauffeur. En prachtig weer maar dat kunnen jullie niet regelen.
Heel veel mooie dingen gezien , en daarbij een geweldig goed hotel.
Hele fijne reis met leuke mensen, eten goed geregeld en mooi hotel. leuke buschauffeur, erg mooie plekjes gezien en ik zou het aan iedereen aanraden.
hotel was zeer goed martijn was zeer goede chauffeur en reisleider in 2018 zijn wij ook naar de almatrieb in mayerhoven geweest toen was het wel goed nu was het helemaal niets weinig plubliek een groepje muziek verder niks en bijna geen koeien wij hadden speciaal deze reis gemaakt om nog een keer zoals het in 2018 was weer mee te maken dus dat is op een grote teleurstelling uitgelopen dus dit is de laatste keer dat wij in mayerhoven zijn geweest
Hele mooie reis gehad met perfecte begeleiding.
Wij hebben een fantastische reis gehad. Alles was perfect. ( het restaurant mag het diner wel beter/ gemakkelijker omschrijven, bijna niemand weet wat er bij het hoofdgerecht bedoeld wordt. Regelmatig geprobeerd om op google uit te vinden wat er bedoeld wordt)
Voor herhaling vatbaar.
Als ter beek het weer ook kon regelen waren we vast niet zo nat geregend. Alles was verder perfect geregeld.
Top vakantie
Het was een mooie reis met een geweldige chauffeur. Altijd vriendelijk. Voor iedereen een luisterend oor en waar hij mensen kon helpen met in en uitstappen ,hij was er altijd. Voor de chauffeur een dikke 10. Ik vond de bus reis van 2 dagen is wel om te doen, maar dan om iets te bezoeken 4 uur heen en ook nog eens 4 uur terug vind ik niet prettig. Misschien toch een paar keer vaker ergens overnachten. Ook naar de meren vond ik voor ons, de niet wandelaars , een mislukking. Wij komen met het treintje Halfweg aan, daar hangt een manquette, wordt iets over verteld en dan mag je een half uur rondlopen. Er is daar niets te zien. Na dat halve uur worden we weer naar beneden gebracht en kunnen daar 2 en een half of 3 uur wachten tot de sterke wandelaars terugkomen. Wij hebben geen waterval gezien. Ook met de wandeling vanuit ons hotel, hetzelfde verhaal. Dik 2 uur zitten wachten tot de andere groep terug is. Jammer,heel jammer. Hoop dat jullie Hier een andere invulling aan kunnen geven. Het overnachtingsmogelijkheden en het hotel waar wij verbleven,waren super. Tot ziens maar weer. Dit moest ik even kwijt. Met vriendelijke groeten, Mevrouw Ria de Leer,Enschede.
Mooie reis.prima chauffeur en partner riekie goed hotel.mooie excursies
Mijn reis naar Kroatie was heel mooi. Fijn gezelschap. Peter Hiemstra, onze chauffeur, altijd betrokken en behulpzaam. Hotel was ook heel goed. Een minpuntje zijn de stoelen in de bus, die zakken erg door, waardoor ik pijn in de rug en been kreeg.
Super reis geweldig weer prachtige dagtochten leuk gezelschap en een geweldige chauffeur en zijn Rieki helemaal top Alles goed voor herhaling vatbaar kijken wat het volgend jaar wordt Joop en Trees
Een fijne vakantie en heel goed verzorgd en een goed hotel.
Prima programma . Goed afscheidsdiner .
Al met al een prima reis. De stoelen in de bus waren wat doorleefd zodat het zitcomfort enigszins te wensen overliet.
Mijn vakanties waren altijd een prettige ervaring ook de algemene verzorging en excursies.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.