Een geslaagde vacatiereis.

We hadden een prima chauffeur n het hotel was goed Wiesbaden heeft veel te bieden.

Erg goed bevallen!

Het was mijn eerste groepsreis en het is me erg goed bevallen. Vanwege het net iets te warme weer zijn op de dagen dat het originele programma te zwaar zou zijn toch goede alternatieven gevonden. De reisbegeleiding was erg goed en dat geldt ook voor de redelijk lange reisdag naar het zuiden van Duitsland en de terugreis. Prima te doen. Hoogtepunten waren voor mij de kabelbaan in Les Gets (Mont Chéry), de tandradbaan naar de voet van de Mont Blanc en het Charlie Chaplin museum in Vevey. Het zorgeloos vanuit de bus de prachtige Alpen bekijken was elke dag weer een genot.

• Reisbestemming Meer van Genève en Mont Blanc - 9 dgn

Bij Ter Beek ben je in goede handen.

Heb nog nooit een nare ervaring bij deze reisorganisatie gehad. Mocht dat een keer zo zijn, dan weet ik zeker dat dat opgelost wordt.

• Reisbestemming Fietsreis Rijk van Nijmegen - 3 dgn.

ter Beek Reizen Tubbergen houdt dit kwaliteitsniveau en service vast, een veel gehoorde reactie.

Een prachtige reis, wij hebben veel gezien en gehoord, kan van "Verrassingsreis - 5 dgn." zo naar de categorie definitieve reizen. Gerrit Zwiers is, met zijn leeftijd van 75 jaar, een perfecte chauffeur/reisleider, hij doet er echt alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Hij biedt aan dat je hem zelfs 's nachts om 3:00 uur nog uit zijn bed mag bellen. Een perfect hotel-restaurant Dorint in de prachtige, geschiedenis rijke stad Wiesbaden. Ook de ingeschakelde gidsen deden uitgebreid en duidelijk hun verhalen, werd ook de tijd voor genomen. De boottocht over de Rijn van Bingen naar Rüdesheim, het prachtige landschap glijdt aan je voorbij. Ook weer een mooie boot met ruime personele bezetting waarop veel mogelijk is van een drankje t/m. (warm) eten. Henkell/Freixenet, de "champagnefabriek", indrukwekkend evenals het bezoek aan Kloster Eberbach, niet te kinderachtig wat zich daar vroeger zoal heeft afgespeeld. Het plaatsje Fritzlar met de vakwerk huizen, mooie bestratingen/terrasjes, gezellig en ontspannend. Die beste Gerrit kent de straten/wegen/omgeving in o.a. Duitsland op z'n duimpje, vandaar ook mooie tochtjes over het platteland. Hij doet het dan ook allemaal maar. Gerrit is een vakman met veel humor en rechtvaardig zo hebben wij kunnen ervaren. Er worden te weinig van dit soort dames en heren geboren. Voor Ali en Jan Meijer is de "Verrassingsreis - 5 dgn." zonder enige twijfel, 5 sterren waard.

• Reisbestemming Verrassingsreis – 5 dgn.

Vele mooie plekken van Zwitserland gezien.

Wij vonden het diner niet 4 sterren waardig. Ook de zitplaatsen aan de lange tafels, dicht op elkaar niet gezellig!

• Reisbestemming Davos en Zwitserse treinen - 8 dgn.

Prachtige reis, hotel viel tegen.

Chauffeur was top! Mooie plekken gezien, sfeer was goed. Hotel viel tegen, eten was allemaal hetzelfde geen variatie, ook minimale hoeveelheden, je moest soms bijwijze van vechten om een ei. Het voelde alsof er beknibbeld moest worden. Personeel van hotel was vriendelijk. Excursies waren mooi, de chauffeur was hierin ook geweldig, ook om de foto's nadien te bekijken op Facebook. Ook voor thuisfront was dit erg leuk om zo mee te kijken. Jammer dat we niet in de glazen trein hebben gezeten, dit werd wel aangegeven in de brochure.

Heel goed verzorgd

Wij zijn 5 dagen naar Bad Homburg geweest. Prachtig hotel, verzorgd ontbijtbuffet en dinerbuffet. Leuke excursies, fijn reisgezelschap en niet onbelangrijk een gezellige prettige buschauffeur/reisleider, die met een grapje en een grolletje er aan bijdroeg dat we weer leuke herinneringen hebben gemaakt.

• Touringcar N.v.t.
  • Hotel N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Reisbestemming Bad Homburg Romantische Hoch Taunus - 5 dgn.

goed verzorgt met geweldige begeleiding.

goed verzorgde reis en geweldige begeleiding. van de reisleider.

• Reisbestemming Verrassingsreis – 5 dgn.

Een super mooie reis gehad.

De verzorging van A tot en metZ was in de puntjes geregeld.

Prima verzorgde reis

Goede excursies. Uitstekend hotel. Prima en gezellige chauffeur.

• Reisbestemming Bad Homburg Romantische Hoch Taunus - 5 dgn.

Eerste keer met Ter Beek op pad. De verassingstocht. In een woord geweldig. Super georganiseerd. Geweldige chauffeur. Gaan zeker weer een keer.

Met Ter Beek een prima vakantie

Gewoon goed

Was goed geregeld

• Reisbestemming Fietsreis Rijk van Nijmegen - 3 dgn.

Mooie fietsomgeving, goed hotel.

Gezellige tijd gehad met 3 vriendinnen. Heerlijk weer en prachtige omgeving.

• Touringcar N.v.t.
  • Reisbestemming Fietsreis Rijk van Nijmegen - 3 dgn.

Super. Alles weer goed geregeld zoals altijd.

Fietsvakantie omgeving nijmegen. Prachtige omgeving met knooppuntenroutes. Omgeving millingen is een prachtige theetuin. Eff v d roete af maar het staat wel aangegeven.

• Reisbestemming Fietsreis Rijk van Nijmegen - 3 dgn.

Bijzonder prettig, heel erg aangenaam

Goede communicatie, alles perfect op tijd, geen gestress hoe dan ook. Echt een vakantiegevoel. Onze fietsen moesten mee in de bus, er werd met het inladen goed en zorgvuldig doorgewerkt door de chauffeur, De reis naar Cuijk was verder gewoon goed. Evenals het weer uitladen van de fietsen. (Toch een heel karwei) Alles bij elkaar dikke complimenten.

hotel geen 4 sterren waard

hotel met verschil van bus en gewone gasten ,mochten geen koffie automaat gebruiken ,dat was voor andere gasten wij waren bus gasten ,dat hebben we ook gemerkt ! veel te weinig koffie op de tafel kleine kannetjes voor heel veel gasten ,brood alleen hard en dikke plakken wel croissantjes , ben beter gewend met 4 sterren diner was vreselijk geen keuze menu ,kippepoot ,goedkoop grilworstje diepvries groente brocolli boonjes bloemkool regeerde het menu en cakje na ,hoezo toetje een lachertje we hadden geluk met koelkast en mooie grote kamer ,andere gasten hadden dat niet en een hele krappe kamer ,ook geen koelkast .tijdens excursie aanbieding lunch vlees schotel wij dachten dus VLEES dit bleek vleeswaren en stukje kaas ,tappas dus te weinig brood ,en dat voor 15 pp

Mooie reis

Hotel matig Ontbijt goed Diner slecht Kamer matig

• Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Reisbestemming Davos en Zwitserse treinen - 8 dgn.

Een goed verzorgde vakantie met veel mooie plekken.

De reis was goed georganiseerd. We hebben mooie excursies gehad en geweldige plekken gezien. De chauffeur heeft super gereden en interessante informatie gegeven. Min puntje was het eten in het hotel. Het was oké maar geen 4ster waardig.

• Reisbestemming Davos en Zwitserse treinen - 8 dgn.

Een prachtige reis, helaas miserabele hotelkamer

Mijn 1 persoonskamer kamer waarvoor het hotel een prijsopslag van ruim 20% op de totaal prijs van de reis vraagt is klein, donker en ongezellig. Een paar lampen aan het plafond, het gordijn dat het enige raam in de kamer half bedekt, en een oppervlakte van 10 vierkante meter heb ik het niet als een fijne kamer ervaren. Dat is jammer. Ook de éénpersoonskamer ( die niet wordt getoond op de website van het hotel) mag uitnodigend en gezellig zijn. Voor chauffeur Karel, en begeleidster Anja niets dan lof. Ze vormen een fantastisch team. De reis verliep gesmeerd en de groep was fijn. De temperatuur regulatie met de airco in de bus was lastig ( erg koud vóór in de bus) Ik beveel deze reis van harte aan maar dan wel in een ander hotel.

• Reisbestemming Davos en Zwitserse treinen - 8 dgn.

Mooie reis en goed georganiseerd

Alles klopte,behalve het eten in het hotel was zeer matig.

een mooie reis

een goede chauffeur / reisleider en een heel aardige man.

• Reisbestemming Bad Homburg Romantische Hoch Taunus - 5 dgn.

Een prachtig verzorgde reis,naar Zwitserland..

Een hele mooie reis, prachtige natuur. Heel veel mooie dingen gezien. Alles was goed geregeld. We hadden een geweldige chauffeur/ reisleider, Karel stegeman, wat kan hij goed sturen. En Anja als gastvrouw was ook geweldig,de bus was steeds mooi schoon, en Anja vertelde steeds iets over de plaatsen waar we naar toe gingen. In het hotel was alles mooi schoon, we hadden een appartement. Het ontbijt was heel goed, het avondeten wat minder. Al met al was het een prachtige vakantie met een hele leuke groep.

Alles prima geregeld.

Mooie reis ,prima hotel ,leuke reisgroep, goede en gezellige buschauffeur,klein minpuntje geen Nederlandse gids

• Reisbestemming Bad Homburg Romantische Hoch Taunus - 5 dgn.

De reis als inhoud is goed Behalve het hotel is geen vier sterren waard ten aanzien van de diners was het zeer slecht de mensen die goed betalen voor zo,n reis worden hier zeer tekort gedaan met als voorbeeld twee plakjes rollade een bbq worstje een kip stukje met twee botjes en zo kunnen nog doorgaan het was slecht en bij het ontbijt was het steeds wachten op het bij vullen Jammer met dit hotel kwaliteit prijs verhouding zeer slcht.

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.