Prachtige reis, geweldige chauffeur.

Heel goed hotel, chauffeur heeft ons alles laten zien van de omgeving en stad en heel behulpzaam. Geweldig mooie reis gehad.

Super verzorgde reis!

Onze eerste ervaring met Ter beek reizen hebben we als zeer positief ervaren. In het hotel waren de kamers mooi en schoon en ook het onbijtbuffet en het buffet ‘s avonds was lekker en erg uitgebreid. De excursies waren interessant, alleen de Duitse gids bij de Bastei was moeilijk te verstaan, wachtte ook niet tot de hele groep er was. Misschien zijn oortjes een optie. Een grote pluim verdient onze chauffeur Martijn, die alles uit de kast heeft gehaald om het ons naar de zin te maken!

PERFECTE REIS EN CHAUFEUR

PRIMA MAAR TIJDENS DE EXCURSIES HADDEN WE BETER EEN GELUIDS OORTJE KUNNEN DRAGEN

Prachtige vakantiereis gehad

We hebben een mooie reis gehad. De temperatuur was heerlijk, een enkele keer een regenbui. Alles mooi groen en zag er schoon uit. Goede hotels en prima eten, zowel in Kroatië als Duitsland. Een goed gezelschap en prima chauffeur/reisleider en gastdame. De vrouwelijke Duitssprekende gids kon ik wat moeilijk verstaan en in de bus werd het wat eentonig als de tolken telkens praten. Als Karel wat vertelde kwam het beter over. Veel gezien en bekeken in de 6 dagen in Kroatië. Van de Flitvicemeren heb ik niet veel gezien. De korte route was een slecht en glad pad, ook door de stortbui die net overkwam.Daar heb ik bijna niets van gezien. Maar we kwamen allemaal heel bij het eindpunt, zijn er geweest en kunnen er over meepraten.

• Reisbestemming Kroatië - 10 dgn.

Veel gezien ,goeie hotels,goed eten en prima chauffeur

Uitstekende

Hele mooie reis

• Reisbestemming Dresden en Sächsische Schweiz - 6 dgn.

Een heel mooie reis die onze verwachtingen overtrof.

De busreis heen en terug en tijdens de uitstapjes verliep perfect. De chauffeur was een aangenaam persoon en een perfecte reisleider. We hadden mooie excursies in de regio rond Dresden. Het hotel was goed. De keuze tijdens ontbijt en diner was geweldig en de gerechten overheerlijk. Wat wil een mens nog meer?

geweldig

chaufeur een 10

Indrukwekkend

De reis was goed georganiseerd. Het hotel was uitstekend. Uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds was het dinerbuffet ook royaal. "Mijn" kamer was heerlijk koel. Mooie badkamer. Het personeel was aardig. De excursies waren meer dan de moeite waard.

uitstekend een mooie reis

Een prima chauffeur c.q. reisleider, zeer behulpzaam. prima uitleg. Was goed te doen met de rolstoel.

Alles prima in orde.

Een chauffeur/reisleider als Martijn ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Een 10plus op alle fronten.

Prima verzorgde reis.

Ik heb genoten. Alles prima geregeld.

het was een leuke reis.

alles was goed geregeld, met dit soort reizen ben ik gewend dat er s. middags ook een lunch plaats vindt wat dan all in is.. ik begrijp dat de chauffeur aan de rijtijden moet voldoen en daarom de pauzes inlast. verder niets dan lof aan de reisleider Peter Hiemstra.

Mooie reis

Het was een mooie reis met een zeer goede reisleider/chauffeur. Hulde aan Karel en Anja Stegeman. Het hotel was goed behalve het diner. Het diner was ver onder de maat voor een 4 sterren hotel.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Davos en Zwitserse treinen - 8 dgn.

naar medere reizen prima

goede bussen ruime beenruimte en goede chaffeurs .

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Zillertal - 8 dgn.

Geweldige reis met goede chauffeur met veel humor

Mooie reis je krijgt veel te zien 1e dag wel een lange bus reis voor de rest erg goed te doen een chauffeur peter hiemstra met humor maakt het alert veel plezier gehad

Prima vakantie bestemming

Fantastische reis, met een uitstekend hotel, goede reisbegeleiding en mooie uitstapjes.

een heel mooie reis .

wel een lange zit in de bus .kamers waren prima .ontbijt was goed .diner was slecht seeblik was top. geen mooie ruimte om savonds te zitten. chaufeur was prima.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Davos en Zwitserse treinen - 8 dgn.

Deze reis was een onvergetelijke ervaring voor ons

Deze reis was nog mooier en afwisselender dan we gedacht hadden. Goed geregeld en verzorgd. De chauffeur verdient alle lof!

• Reisbestemming Fjorden van Noorwegen - 10 dgn.

Ierland is een prachtig land.

We hebben genoten van het mooie Ierland. De reis was erg mooi ons inziens mag er nog wel een beetje aan veranderd worden. Soms was voor ons de tijd om iets te bezichtigen te kort. voorbeeld Kylemore Abbey . Martin de Chauffeur heeft er een prachtige reis van gemaakt.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Ierland en Normandië - 10 dgn.

Fijne reis gehad maar te lang in de bus

Bij de eerste overnachting in Duitsland moesten mijn die slecht kon lopen een heel plein oversteken. Als vooraf bekend is dat er ouderen meegaan die slecht kunnen lopen laat dan deze personen in het hotel dicht bij het hotel slapen en niet eerst nog plein oversteken

• Excursies N.v.t.

Geweldig mooi

Een hele mooie reis, uitstekend verzorgd en een uitermate goede reisleider/chauffeur

• Reisbestemming Fjorden van Noorwegen - 10 dgn.

Super mooie vakantie alleen busreis verschrikkelijk

De reis naar Kroatië is super mooi alleen de busreis niet te doen .1 dag zaten we zelf 12 uur in de bus met veel files. Buschauffeur Karel en zijn vrouw Anja zijn fantastisch.Hotel en het eten was over het algemeen goed . Ik zou nooit meer een reis doen waarvan je 2 dagen heen en 2 dagen terug in de bus moet zitten. Je ziet alleen maar snelwegen de stops zijn bij tankstation. Maar de bezienswaardigheden waren goed

prachtige reis

mooie natuur. vriendelijke bevolking.

• Reisbestemming Kroatië - 10 dgn.

Voor ons een zeer geslaagde reis.

Onze eerste reis met Ter Beek Reizen was voor ons boven verwachting. Goed hotel en verzorging en gezellige mede-passagiers.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Luxemburg - 5 dgn.

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.