Goed geregeld

Goede reis. Chauffeur erg attent. Goed hotel. Super kamer. Goede buffetten. Wel hammer dst er een feestdag in zat in Frankfurt.

• Reisbestemming Bad Homburg Romantische Hoch Taunus - 5 dgn.

Hotel chauffeur en Anja uitstekend Maar wel een hele oude bus we hebben de 10 dagen op de achterwielen gezeten dat was niet prettig en 4 lange dagen reizen met de bijbehorende files is erg vermoeiend. Verder alles prima geregeld!!!

Mooie reis, veel gezien.

De reis / chauffeur/ hotel kamer / ontbijt waren / personeel perfect. Het diner had ik wat meer van verwacht.l en ik miste een gezellige ruimte waar je savonds met elkaar kunt zitten.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Davos en Zwitserse treinen - 8 dgn.

Mooie vakantie, alles prima geregeld.

We waren al eerder met ter Beek op vakantie geweest naar Praag, Berlijn en Noorwegen. We gingen er dan ook van uit dat het dit keer ook goed zou zijn.

prima reis gehad

mooie bestemming prima hotel óntbijt super avondbuffet eenzijdig alle dagen een bak metde zelfde warme groente niet een keer friet gebakken aardappelen alle dagen rijst in allerlei variaties .dit verwacht ik niet van een viersterrenhotel.

• Reisbestemming Bad Homburg Romantische Hoch Taunus - 5 dgn.

Het was een hele mooie reis.

Enorm genoten

geweldige vakantie gehad

nog nooit met Ter Beek reizen geweest, familieleden van mij al jaren ik heb het geweldig naar mij zin gehad en leuke mensen ontmoet

• Reisbestemming Kroatië - 10 dgn.

Altijd goede verzorgde reizen.

Mooie reis, goed verzorgd, heel goed hotel en het het eten was uitstekend. Hele goede chauffeur. Was een gezellige en hele mooie week.

• Reisbestemming Zillertal - 8 dgn.

Grandioos, prachtige bestemming met geweldige Adrie.

Wat is er mooier dan met Tukkers op vakantie te gaan. Veel gezien met fijne gezellige mensen onder leiding van Adrie en zijn hulp en toeverlaat José. Een boottocht zou ik zelf niet maken met een lijndienst. Er wordt regelmatig gestopt. Wat meer tijd bij de Krimmler waterval zou mooi zijn. Een prachtige omgeving. Voor ons was het al de 2e keer en natuurlijk met ter Beek.

Geweldige mooie reis

Prima chauffeur met goeie uitleg over de dagen waar we naar toe gingen

• Reisbestemming Zillertal - 8 dgn.

Heelveel dingen gingen goed, maar we zaten iets teveel in de bus

Hotels waren goed, de chauffeur was opgewekt en toonde altijd goede zin. Het is voor ons moeilijk te oordelen omdat we geen vergelijk hebben. Voor ons was de reis geslaagd ondanks we door het weer niet alles gezien hebben. (Nevel).

echt vakantie

Een goed uitgebalanceerde reis nar een mooie omgeving, een geweldig hotel, een uitnemende reisleider.

• Reisbestemming Zillertal - 8 dgn.

Het was een mooie reis door het prachtige Ierland.

Omaha Beach was erg indrukwekkend. De reis door Ierland was prachtig.We hebben veel van Ierland mogen zien en beleven met mooie fotomomenten. Dikke pluim voor de chauffeur!

• Reisbestemming Ierland en Normandië - 10 dgn.

Ik vond het een zeer goed georganiseerde busreis

Het was een mooie reis met een vrolijke buschauffeur. Mooie excursies en een luxe hotel.9

Supergezellige reis naar het Zillertal

Leuke groep mensen, Reisleiding heel erg tof en gezellig, mooi Twents proaten, doar hoult wie van as Twentenaren. Chauffeur Adrie is een ervaren rijder en Jose erg vriendelijk als reisleidster. Veel gezien met de excursies. Ga zo door mensen van ter Beek reizen

Een prachtige reis Ierland

De eerste keer met ter beek reis geweest.

• Reisbestemming Ierland en Normandië - 10 dgn.

Prima bestemmingen. Wel paar puntjes op de i

Hotel in Lisieux-mensen die vaker met jullie hadden gereisd zeiden dat het ter Beek onwaardig was. Was ook niet best! De anderen echt goed! De bus was een belasting op je rug. Nix comfort. Verder prima alles en chauffeur een 10. De reis vanaf de boot naar huis was veel en veel te lang. Wij hadden wel een hotel Xtra gewild en eventueel museum of zo bij Omaha strand s,middags/volgende dag naar huis. Ma ja snap Xtra kosten en niet iedereen wil dat.

Mooi land

Het was een prima reis,maar we zijn een beetje teleurgesteld ! Het ontbijt en diner in Lady Gregory vonden wij onder de maat! Het ontbijt bestond uit 2 plakken ham, 1 plak kaas en 3 druifjes. Als je geluk had was er yogurt. Diner: kip, kalkoen of weer kip, of een stukje wit vis, ( goedkoopste van het goedkoopste). Ook was er geen airco. Dat het ook anders kan hebben we ervaren in het Address hotel in Dublin ,voor het eerst Iers rundvlees en een uitgebreid ontbijt ! De kamers waren overal royaal. De lange busreizen waren erg vermoeiend vooral voor de wat ouderen onder ons. In Schotland gingen we van hotel naar hotel wat natuurlijk ook zo zijn nadelen heeft maar dan heb je niet van die lange busreizen! Al met al tevreden en wachten af wat jullie volgend jaar te bieden hebben! M.v.g Albert en Jose Groot Rouwen

Prachtig

Een hele mooi reis we hebben genoten goed hotel Adrie en zijn vriendin hebben het goed gedaan

veel in de bus zitten

mooie reis. fantastische chauffeur ( Adrie ) goed hotel, ruime kamers, maar ik miste de airco en een koelkastje. de excursies hadden van mij persoonlijk wat minder gekund. bv meer tijd bij de Krimler waterval en niet naar Rattenberg. dat was nl erg lang in de bus zitten. ik heb ook de dag naar Italie overgeslagen. Verder niets dan lof

• Reisbestemming Zillertal - 8 dgn.

we hebben een heerlijke vakantie gehad.

Van het begin van onze busreis in Tubbergen tot aan onze aankomst bij Hotel Berghof in Mayrhofen in het Zillertal in Oostenrijk , ons verblijf in het hotel , de excursies , de terugreis , het afscheidsdiner in Gronou hebben we genoten. Ter Beek, onze complimenten

Goed georganiseerd

hele mooie reis gehad 8 dagen mayerhoven goed gezelschap hele leuke en goeie chauffeur. Heel veel mooie excursies gehad.goed verzorgd.

fantastisch

heeft geen verdere omschrijving nodig.

Geen op of aanmerkingen

Een prima en goed bedrijf uit stekende service

Goed verzorgde reis.

Reis Mayrhofen Goed verzorgde reis, mooie locatie veel te doen. Kamers zowel ontbijt en avondbuffet eten meer dan goed verzorgd. Bij na elke avond live muziek super mooi. Begeleiding van Adrie Oude Avenhuis en vriendin perfect gedaan een goede combinatie als reis begeleiding.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Pitztal Oostenrijk - 8 dgn.

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.