Net terug van een mooie reis naar Dresden. Met Martijn als chauffeur/reisleider waren wij als groep in goede handen. Professioneel, met een flinke dosis humor!
Reis met veel variatie,o.a.musea,bezoek steden,vigelandpark,volksmuseum,treinreis,bootreis,hoogvlakten en fjorden. Heel indrukwekkend en mooi. Bootreis colorline op heenreis was heel goed. Terugreis met MS Stavangerfjord was iets minder. Buffet Hotel Ustedalen in Geilo was erg goed,alleen in kamers geen kast,een beetje lastig. Eetzaal iets te klein voor zoveel mensen. Over het algemeen een heel goede reis.
Mooie reis gehad, goed georganiseerd.
Geen kledingkast in het hotel in Geilo, we hebben ook fruit gemist.
.gezellige chauffeur peter en een leuke groep
Een geweldige mooie reis met heel veel hoogtepunten en een fantastische chauffeur
Reis was van begin tot eind goed verzorgd. Ervaren chauffeur die veel kon vertellen over het land
Leuke reis
Even wennen dat Noorse hotels weinig variëren met het diner. Maar verder was het prima geregeld. De reus was voor elk wat wils. En de chauffeur was eeg fijn en regelde alles wat nodig was. Alleen de Oslo excursie was kort en de tip om in het station te eten en naar een dure wc te gaan was gek, de stationsrestauratie ernaast (heel mooi pand, gratis wc) en een bakkerij in de buurt waren veel fijner. De kamers ivm de rollator waren goed genoeg (maar niet groter zoals jullie aangevraagd hadden) de hoge drempel vd badkamer in Geilo heb ik zelf voorzien van tape met kleuren (via receptie gekregen).
Voor de eerste keer met ter beek reizen, in 1 woord Fantastisch!!! Prima hotel, chauffeur super gezellig en vriendelijk, prachtige natuur tochten gemaakt en schitterende excursies. Leuk en gezellig reisgezelschap. Groeten Roelof & Grietje Smit (Gramsbergen)
Alleen het hotel in Geilo was minder. Vooral de badkamer was beneden peil. Het eten daarentegen was geweldig.
We vonden de reis naar Noorwegen heel goed georganiseerd! Luxe ferries! Peter is een bijzonder vriendelijke, behulpzame en ervaren chauffeur/reisleider, hij deed werkelijk zijn best om het iedereen naar de zin te maken, waarin hij ook slaagde. De afstanden tijdens excursies waren wat groot, waardoor we lang in de bus zaten. Hotel was beneden onze verwachting. De kamers hadden weliswaar prachtig uitzicht, maar kledingkasten ontbraken en weinig kamers met zelfstandige douche, zodat ons gezelschap met veel oudere mensen in de badkuip (met hoge instap) moesten douchen. Verder waren de stoelen in de eetzaal vies en de vloerbedekking was werkelijk tot op de draad versleten. Bedienend personeel droeg kleding met grote vlekken . Het is echt een doorgangshotel waar mensen EEN nacht verblijven en men daarom weinig varieteit in het eten kan aanbieden. Ons advies is: zoek volgend jaar een ander hotel, ter Beek Reizen, waardig.
Ik ben heel blij dat ik deze reis heb gemaakt. Het was uitstekend geregeld en ik neem mijn petje af over de manier waarop Peter Hiemstra ons begeleidde. Ik vond het eigenlijk te veel voor hem alleen.
Ik vond het spannend om een 'VERRASSINGSREIS' te boeken maar het was een heel goed idee !!! Prettige chauffeur , prachtige natuur , excursies , uitstekend hotel. Onverstandig van passagiers om thuis te blijven . Fijn dat we elke dag een tocht maakten met reisleider. Stuur de folder voor volgend jaar maar.
Onze reis naar Noorwegen was een hele mooie belevenis. Een goede georganiseerde reis hele fijne chauffeur en leuke groep. In korte tijd veel gezien en beleefd! Wat een mooi land .en gezond eten met veel vis en groenten.En ruige natuur van bergen en watervallen met mooie meren. Aanrader Ter Beek bedankt!
Op de laatste moment geboekt maar wat een ontspannen en gave reis. Door de open en relaxte houding van Adrie en Jose, voelde ieder zich gezien en was er een open en fijne sfeer. Heel veel gezien en beleefd, zeker aan te raden!! Wat een prachtige omgeving!!
Met bus en boot naar het prachtige Noorwegen.Fantastische natuur,fijne chauffeur,leuke gezellige groep en mooie soms indrukwekkende excursies.Een dankbaar mens.
door dat wij al meerdere reizen met ter beek hebben gemaakt wat altijd goed is bevallen gaan wij in de toekomst als onze gezondheid het toelaat weer met ter beek op reis ik heb nog wel. een opmerking wij zijn al meerdere keren in Oslo geweest wij zijn al meerdere keren in het stadhuis van Oslo geweest heel interessant ook zijn wij in de tuinen van het Koninklijk paleis geweest is vrij toegankelijk van uit het paleis loop zo recht door naar de Karl johansgate de winkelstraat op het eind is er de DOM VAN OSLO de groep heeft hier niets van gezien en dat is dood zonde
Als er iets niet volgens de afspraak was werd er direct actie ondernomen.
Het was een gezellige groep bekwame chauffeur, mooie uitstapjes goed hotel. Alles was goed geregeld. We hebben een prachtige vakantie gehad.
Veel gezien, prima begeleiding door de chauffeur.
Fijne chauffeur en vriendin. In een woord vantastiese reis.
een uitstekende chauffeur ( Adrie ) Wat rijden betreft, maar ook belangstellend en geeft vertrouwen. Mooie routes en uitstapjes.
Wij waren naar Tiroler Oberland van 30-07-2022 t/m 06-08-2022 Het was een prachtige reis ,met een mooi programma naar Italie Zwitserland en natuurlijk Oostenrijk. Wat we vooral willen vermelden is onze chauffeur Adrie die op deze reis zijn vriendin Jose had meegenomen die ook zeker haar steentje heeft bijgedragen. Wat Adrie betreft , deze man weet zoveel te vertellen tijdens de prachtige tochten ,naast een uitstekende chauffeur ook een geweldige reisbegeleider ,we kregen onderweg heel veel informatie en onverwachte verrassingen die hij organiseerde. Het was een geweldige reis , aan te raden !
Het begon al met het boeken. Direct leuk telefonisch contact met Trudy en andere medewerkers. De reis was prachtig, het hotel prima en Adrie en José deden het fantastisch. p.s Op Facebook heb ik een opmerking geplaatst.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.