Geen op of aanmerkingen
Wij sluiten ons graag aan bij de voorgaande reisgenoten. Nog 1 extra reactie: heel attent ,dat er zoveel aandacht is besteed aan mijn verjaardag.TOP
Wij hebben een fijne vakantie gehad. Mooi weer uitstekend hotel met lekker eten. Over het algemeen mooie excursies. Aardige ervaren chauffeur (Adrie) die het samen met zijn partner (Josee)iedereen naar het zin wilde maken. Wat ook prima is gelukt! Leuk reisgezelschap. Dus al met al prima vakantie!
Het hotel was keurig schoon. De bediening was uitstekend en vriendelijk. De chauffeur en zijn vriendin waren geweldige mensen, je kon ze alles vragen. Niks was te veel.
Mooie reis. Goed gezelschap. Veel gezien. Aardige chauffeur.
gezellige reis o.a. door goede chauffeur en assistente, heel goed hotel en prima planning. Internationale liftentocht was bijzonder enerverend.
Afgelopen week een fantastische reis gedaan naar het Bregenzerwald in Oostenrijk. Veel gezien en meegemaakt. Met onze chauffeur Adrie was het gewoon 1 groot avontuur. Ben 100% tevreden. Ongetwijfeld ben ik volgend jaar weer van de partij.
Het was in één woord TOP! Geweldig hotel, lekker eten, prachtige kamers, geweldig mooie natuur , leuke excursies, ontspannen programma. Wij hebben op en top genoten, ook mede door het prachtige weer.
In korte tijd veel gezien in een ontspannen sfeer met goede chauffeur/reisleider.
Veel gezien indrukwekkend
goede chauffeur
Hotel was prima, hotel had wel te maken met personeelstekorten, maar probeerde dat zoveel mogelijk op te lossen. Helaas konden we daardoor niet bij het zwembad en het was niet meer gratis. Groot voordeel dat het hotel op loopafstand van het oude centrum was. Eten goed. Bus en chauffeur prima, chauffeur had naar mijn mening iets meer mogen vertellen in de bus. Maar was erg enthousiast en deed zijn werk graag!!
Zie hierboven. Ik heb genoten. Ook leuke chauffeur gehad ; Martin Ophoff Even nog een tip voor een volgende reis; achteraf bleek dat er in Meissen boven ook nog van alles te zien was en dat heb ik op dat moment niet gezien. Misschien kan de chauffeur hier bij een volgende reis op attenderen. Ik had in Meissen ook wel graag op de werkvloer willen kijken en vragen willen stellen.
Goed hotel,mooie excursies,bekwame aardige chauffeur !
Goed georganiseerd .Met uitzondering van de terugreis. Prima chauffeur. Goed hotel.
Hotel was goed. Alleen de eerste en tweede avond veel last van vliegen in de eetzaal. Men heeft er later iets aan gedaan. Eten en kamers ook ruim.
IK HAD LIEVER MEER TIJD VOOR WANMDELEN in de mooie oude steden en natuur parken EN TERRASJES DOEN DAN NAAR DE RACE TRACK TE GAAN BIJ sPA
Leuke reis, aardige chauffeur, leuk en gezellig reisgezelschap. Nadeel, dat we steeds bij dezelfde mensen aan tafel moeten zitten. Vind rouleren leuker.
De reis was heel goed verzorgd, met een geweldige chauffeur. Een klein puntje de excursie de laatste dag naar Rotes Haus in Monschau vonden wij maar niks, jammer geld.
een erg afwisselende reis en vele mooie dingen in oostenrijk gezien.je had ook tijd genoeg om zelf wat te doen. de buschauffeur is erg aan te bevelen.goede uitleg en erg geschikt vvo dit vak.het voordeel van ter beek reizen is dat je mensen ontmoet uit twente.het hotel en eten was erg goed.
Zie hierboven
Zeer ervaren en prettige chauffeur. Mooi en gevarieerd programma. Twee halve dagen vrije tijd is prettiger dan een hele. Zeer goed hotel en overvloedige gevarieerde maaltijden. Vaste tafelschikking voor nadere onderlinge kennismaking minder geslaagd. Verder niks dan lof.
Mooi Hotel, Heerlijke kamer. Mooi ruim en zeer schoon. Pluim voor de schoonmakers Het eten vonden we minder. Voorgerecht was prima en het nagerecht ook. Maar het hoofdgerecht vonden we merendeels niet lekker. En te weinig keus in vegetarische gerechten.
De Chauffeur is aardig en behulpzaam -> deze krijgt een 9+. De touringcar was schoon en netjes. Het hotel was schoon en netjes. Mooi zwembad en mooie sauna. Het eten in het hotel was eenvoudig. Er was geen keuze mogelijk wat je wilde eten. (maar de prijs van de reis - incl. diner - was ook laag) Persoonlijk betaal ik graag wat meer, zodat we zelf kunnen kiezen wat we eten. De enkele excursieleider in Spa Francorchamps (aardige man) had de meeste tijd nodig om de excursieleden bij elkaar te houden, waardoor we slechts kort de echte bezienswaardigheden hebben kunnen zien. In Vianden is weinig tot geen vertier. Geen winkeltjes etc. We hadden geen tijd om het kasteel in Vianden tijdens de openingstijden te bekijken i.c.m. de excursies. In Bostogne is weinig tot geen vertier (niet echt een vakantie bestemming). Op de terugreis was het bezoek aan Monschau slechts 1.5 uur, wat voor ons te kort was om dit mooie stadje te bekijken. De koffiepauze op de terugweg viel uit om op tijd in het restaurant in Hengevelde te zijn. Hierdoor was de terugreis in de bus tamelijk lang. Landschap in Luxemburg is mooi!
De reis was prachtig. (Zoals de reizen van Ter Beek Reizen zijn). We zaten in een mooi hotel met prima eten. De excursies waren mooi en ik vond vooral het bezoek aan de gletsjer een fantastische belevenis. Het bezoek aan het kasteel van Tratzberg was ook zeker de moeite waard.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.