matig

de reis was mooi maar de excursies viel tegen het was een heel ver rijden en dan was er een kerk en verder zat alles dicht en de boot tocht hebben ze om gedraaid en dat ging dat ook niet door ,en het eten was ook niet zo goed zo als we hadden verwacht, nabij Pieve di Teco waar we de Italiaanse hapjes kregen was ook niet zo goed het was in onze ogen was het niet schoon, als het eten en de excursies beter waren geweest had ik het aanbevolen .

Prima !!!

Fijne Reis leuke Mensen veel gezien van alles genoten goed hotel gaan in de toekomst vaker mee!!!

• Reisbestemming Bloemenrivièra & Côte d’Azur - 10 dgn

Het viel een beetje tegen

Deze reis is ons in sommige opzichten tegengevallen. De uitstapjes excursies kwamen altijd niet overheen met wat in de reis brochure stond. Er werd deze reis een aantal dingen omgegooid in het schema.zodat de boottocht door weersomstandigheden niet door kon gaan.dus een vrij lange tocht om alleen in Genua rond te lopen...veel dingen zaten al dicht doordat het seizoen ten einde liep... Vind persoonlijk dat ze deze reis eind aug moeten aanbieden. En het avond eten vonden wij en mensen waar wij dagelijks mee optrokken niet erg aantrekkelijk veel pasta en niet gaar Voor de vlees liefhebber was het ook dikke pech,want dat was ook zeer weinig De kabeljauw zat tussen rauwe aardappel schijfjes....bah.... Een duim voorhet ontbijt buffet dat was prima ook de kamers zagen er tip top uit.. Al met al zou ik deze reis niet aan anderen aan bevelen...en de Italiaanse reisgids liet je eigen ook wel aan je lot over..weinig informatie... Martijn is een prima busschauffeur...top

• Reisbestemming Bloemenrivièra & Côte d’Azur - 10 dgn

Was een mooie en goed verzorgde reis.

we hadden een leuk en gezellige groep.

• Reisbestemming Tiroler Oberland - 8 dgn

Het was een geweldige reis.

Het was een geweldige reis. De excursies waren heel mooi.

• Reisbestemming Oberwiesenthal - 8 dgn

Fijne reis, gezellige en safe chauffeur.alleen gaan we volgend jaar eerder in het seizoen. Jammer dat het vroeg donker is.

• Reisbestemming André Rieu in Keulen - 2 dgn

Goede chauffeur/reisbegeleider

Mooie omgeving en mooie reis

• Reisbestemming Bayerische Spessart - 6 dgn

Een geweldig fijne en mooie reis.

Het was allemaal prima geregeld. Een goede chauffeur ( Hr. Adrie Oude Avenhuis). Tevens een prettige reisleider. Mooie excursies en natuurtochten. En tot slot een super mooi en goed hotel. Uitstekend verzorgde maaltijden.

heel goed

alles was goed

• Reisbestemming Tiroler Oberland - 8 dgn

Een prachtige reis waarvan we zeer hebben genoten.

Onder leiding van Adrie Oude Avenhuis hebben we een prachtige reis gemaakt naar en vanuit het Oostenrijkse Ried. Fijne sfeer in de bus en daarbuiten, veel zinvolle informatie, aandacht voor ons al passagiers, we werden gezien. De reis bood veel afwisseling in natuur en cultuur. Jammer was het, dat we vanwege de tijd van het jaar soms voor dichte deuren stonden...., dus geen koffie/thee, enz.: Irschl, Glurns... Ook was het jammer, dat de vrije dag deze keer op zondag viel en we merkten, dat alles dicht was... Kort gezegd, de reis olv Adrie was erg fijn, een prima man met José naast hem.

• Reisbestemming Tiroler Oberland - 8 dgn

Heel fijne reis met gezellig deelnemers en met geweldig chauffeur.

Het hotel was goed met vriendelijke personeel. De uitstapjes waren goed en interessant.

• Reisbestemming Tiroler Oberland - 8 dgn

goed verzorgde reis, gezellige chauffeur, gids en groep

in een woord fantastisch

Mooie reis.

Mooie reis. enkele Excursies te kort door tijd gebrek

• Reisbestemming Kroatië - 10 dgn

Mooie reis met zeer goede chauffeur en reisleider !!!

Het was een mooie vakantie met goede chauffeur/reisleider Karel Stegeman. Anja, de vrouw van Karel, was ook zeer behulpzaam in de bus met koffie etc. serveren. Maar ook verder tijdens de reis was ze zeer attent. Ook de reisleidster in Kroatië, (Roodkapje) was een goede, lieve en gezellige vrouw. Hotel was ook zeer goed, alleen het binnen zwembad was minder. In het grote hotel zou het wel fijn zijn, dat er voor de groep in de eetzaal een vast aantal tafels gereserveerd zijn voor Ter Beek!! (Een paar dagen later als ons had een groep uit Duitsland wel gereserveerde tafels.) Verder is het een prima vakantie geweest met een leuke groep en mooi weer.

Gweldige reis

Veel gezien en gehoort met prima gids. Alles staat en valt natuurlijk ook met prima weer. Bij de meren wel héél erg druk maar dat heeft ter Beek iet in de hand.

• Reisbestemming Davos & Zwitserse treinen - 8 dgn

Een hele mooie reis

Goed georganiseerd

• Reisbestemming Kroatië - 10 dgn

Mooie bestemming, lange reis.

Een geweldige bestemming met een rijke geschiedenis waar men veel meer kan beleven en zien. Daarom ons advies; de reistijd korten (vliegen) zodat men meer van het land kan kan zien. Vier dagen bus is lang. Een extra pluim voor Karel en Anja.

• Reisbestemming Kroatië - 10 dgn

prachtige bus, mooi hotel, goed eten, mooie excursies, maar slecht roulatiebeleid in de bus

toelichting: eerste buschauffeur maakte de fout om voor te stellen om niet te rouleren en vroeg wie daarmee akkoord ging. De mensen op de achterste plaatsen (die het laatste waren ingestapt en dus geen keuze hadden bij een plaats zoeken) staken de vinger op, maar de chauffeur stelde vast: de meerderheid is akkoord dan ruilen we dus niet!! Na protest is dit terug gedraaid, maar toen weigerde enkele mensen om te rouleren. De sfeer werd daardoor helaas minder positief. De tweede chauffeur legde toen uit dat mensen in de tweede helft niet hoefde te rouleren, maar enkele mensen in de voorste helft bleven gewoon zitten. Advies: het roulatiebeleid duidelijk van te voren bekend maken. Rouleren is een gebruikelijke manier in alle bussen!!

• Reisbestemming Oostzee, Rügen & Stralsund - 8 dgn

Fantastisch

Leuk en voor herhaling vatbaar met Ter Beek

• Reisbestemming Kroatië - 10 dgn

Wij hebben een hele mooie vakantie gehad.

De reis is zeer goed verlopen, de heen en terugweg duurde twee dagen, maar door een ervaren chauffeur was het goed te doen. We hebben veel gezien en het programma was gevarieerd. De ligging van het hotel was erg mooi, maar was wel erg groot. Na zes dagen buffet was het fijn om weer aan tafel bediend te worden. Wij hebben genoten!

geweldig

Wij zijn met ter Beek Reizen naar Zweden/Finland/Rusland geweest.Prima chauffeur(Peter Hiemstra) Hele leuke groep.We hebben heel veel gezien,en er heel erg van genoten.Alles was perfect geregeld.Mooie hotels.Klein minpuntje:het avondeten in Zweden was geen buffetvorm,en geen keuze menu.Wij zijn visliefhebbers,maar medereizigers die niet van vis hielden hadden pech.Er was geen ander menu voorhanden.Verder niets dan lof.

• Reisbestemming St. Petersburg - 11 dgn

goed verzorgde en mooie reis

goed verzorgt,goede en attente chauffeur en mooie excursies

Zie hier onder

Goede wijn hoeft geen krans, is het gezegde en dat geldt ook voor mij.Het overnachtings hotel was veel minder, heel veel treden op en neer en zelfs naast het bed. De hele nacht verlichting laten branden.

• Reisbestemming Dachstein - 9 dgn

Geweldig mooie reis

Een geweldig mooie reis. Mooi weer en een erg leuke groep. Een leuke bijkomstigheid was dat de vrouw (Anja) van de chauffeur ook mee reisde. Zij was de hele reis erg behulpzaam bij het helpen in de bus (b.v. koffie schenken en zorgen voor water etc.), maar ook tijdens de verschillende trips stond ze klaar voor alle mensen die ondersteuning nodig hadden. ook ging ze in de bus verschillende keren bij mensen zitten die alleen reisden. De chauffeur deed zijn werk voortreffelijk, zowel als chauffeur, maar ook als reisleider,

• Reisbestemming Kroatië - 10 dgn

Wij hebben genoten van de reis naar Opatija. Het was een geweldige reis met een leuk gezelschap en een ervaren en behulpzame chauffeur. Hij stond altijd voor iedereen klaar en ook zijn vrouw die mee was, was voor iedereen aardig en behulpzaam. Daarnaast hadden we ook nog een lieve en leuke reisleidster. Bedankt Karel en Anja.

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.