Mede door de goede chauffeur en het mooie weer was het een mooi reis
Geweldige chauffeurs. Chauffeur Theo heeft ons een geweldige week naar Dresden mogelijk gemaakt. Geweldig Dorinthotel in Dresden gehad. Ook een geweldige gids aan Bart gehad. Goede excursies meegemaakt. Ik heb ook heel geweldige een_of tweedaagse busreizen met jullie gemaakt. Alijd naar mijn volle tevredenheid. Heel gezellig ook altijd met prima maaltijden.
Prachtige, indrukwekkende reis (Dresden & Sächische Schweiz). Leuk gezelschap bijeen. Perfecte chauffeur/reisleider, ging bij iedereen aan tafel zitten bij ontbijt en diner voor een gezellig praatje, aardige man. Het mooie programma is qua informatie ook zo uitgevoerd, zelfs nog als extra een avondrit door Dresden. Prima hotel met vriendelijke medewerkers en een perfecte keuken, alles was heerlijk. Voor het bijhouden van je kamer werd een tegoedbon voor 2 personen aangeboden voor een consumptie, leuk toch. Wij en meerdere reisgenoten kijken alweer uit naar de volgende reis, maar dan wel met ter Beek Reizen uit Tubbergen, dit reisbureau heeft ons nog nooit teleur gesteld, kwaliteit, houden zo.
goed kamers te warm geen airco.
Chauffeur en reisleider Theo: vakman, zorgde voor een zorgeloze Fijne vakantie
Een hele mooie reis,zou het zo weer overdoen.
De stop in Maria Laach was interessant, bijzondere abdij. Wiesbaden is de moeite waard als stad, prachtige gebouwen en mooie parken. De afstemming van de gidsen kan beter. Een gids, tijdens de stadswandeling is wel voldoende, de chauffeur had ook de nodige kennis. De Russisch Orthodoxe Kerk was zeker de moeite waard. De stop bij Henkel was onder de maat. We hebben alleen de ontvangsthal gezien. De inleiding weinig zeggend. Glaasje sekt was oké, maar het zou meerwaarde hebben als er een video werd gepresenteerd van de bedrijfsvoering. De Nerobergbaan is apart en voert je naar een mooi uitzichtpunt. Er was weinig tijd om rustig rond te wandelen. Er kunnen slechts 32 mensen tegelijk per rit naar boven/beneden. Klooster Eberbach was boeiend. De gids gaf veel info.De bootreis over de Rijn was prima. St Goar niet zo bijzonder. Rüdesheim is wel een leuke plaats, veel terrasjes en winkeltjes. Te weinig tijd om met de stoeltjeslift naar het Niederwalddenkmal te gaan. Fritzlar is een aardig middeleeuws stadje, prima voor een tussenstop. Het hotel was prima, goede bedden, goed buffet. De sfeer was kenmerkend voor een businesshotel, vriendelijk afstandelijk. De dynamische chauffeur heeft onvermoeibaar alles in goede banen weten te leiden. Compliment daarvoor.
Alles is goed verlopen: goede chauffeur, op tijd, voldoende pauzes onderweg, regelde alles, was duidelijk bij instructies en vertrektijden en plaatsen bij de excursies. Ook de deelnemers aan de groepsreis hielden zich, op één enkele keer na, aan de afspraken. daardoor een goede sfeer. Geen onderlinge onenigheden. Prima bus, hotel is zijn 4 sterren waard, royale en gevarieerde maaltijden, kamers uitstekend en ook het personeel was zeer hulpvaardig. Mooie en interessante excursies.
Wat een mooie reis met bijzondere en leuke ervaringen en een heel goed hotel. De 1 persoons kamer had boven verwachting een groot balkon aan de voorkant. Ook de gezelligheid inde groep en de uitmuntende chauffeur met vriendin hebben hieraan bijgedragen.
Om te beginnen een hele goede bevlogen reisleider/chauffeur Adrie en zijn José. Het programma zat perfect in elkaar met als hoogtepunt de internationale liftentocht naar het Zwitserse Samnaun. Het Hotel Alpenblume was van grote klasse. Het diner en ontbijt was zeer goed geregeld met hoge kwaliteit. De reisgroep, hoofdzakelijk Tukkers, was een gezellige groep. Afscheidsdiner was prima van smaak.
Chauffeur heel vriendelijk en prima reisleider en chauffeur. Gezellig gezelschap , hotel was prima. Mooie excursies en goede uitleg , een prachtige stad , leuke bootreis , heel mooie omgeving, uitleg hoe porselein gemaakt wordt was bijzonder.
Een zeer prettige reis. Leuk gezelschap. Veel gezien, afwisselend programma.
Alles vol lof, prachtige reis naar Davos, hotel was prima. afscheidsdiner om 21,30 hadden de meeste mensen geen zin meer in, misschien kun je smiddags een lunch regelen i.p.v s’avonds diner. Leuke bekwame en gezellige chauffeur Karel met zijn vrouw Anja.
nette behulpzame chauffeurs
Veel bewondering voor de ervaren chauffeur Karer. Zijn vrouw Anja was een zeer attente gastvrouw. Mooie reis, veel gezien. Op vrije ochtend mooie wandeling rondom Davosersee gemaakt. Wat ons betreft mocht er wat meer vrije tijd zijn. En iets meer tijd in de stadjes die we bezochten. De afdaling in de kloof was een schitterende ervaring. De reis is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Uitstekend hotel en eten was oké.
voor het eerst met de bus is heel goed bevallen
Mooie reis die ik iedereen kan aanbevelen.Karel en Anja waren ‘n super duo op de bus, prima chauffeur en gastvrouw.Prachtige excursies gehad en veel geluk met het weer. De reis is lang,waardoor afscheidsdiner s’avonds om half tien was. Iedereen is dan vermoeid van de reis en wil graag naar huis.Misschien is het iets om dit te verplaatsen naar de laatste avond voor vertrek naar huis.
Alles was prima
De vierde dagtocht naar Frankfurt met o.a. de boottocht viel tegen en drie uur winkelen was te lang.
Alles was goed geregeld een pluim voor de schauffeur.
mijn vrouw en ik hebben ontzettend genoten van de reis naar DAVOS Het was voor ons beiden een vermoeiende reis, Maar zeer indrukwekkend
Mijn jarenlange ervaring met de firma Ter Beek is altijd uitstekend geweest. Ik ken inmiddels vele medewerkers ervan en zij kennen mij en tot twee jaar geleden ook mijn overleden vrouw. Dit jaar heb ik een hobbel moeten nemen om alleen te boeken bij jullie en het is mij als 86 jarige goed bevallen en dat op twee vakantie reizen, naar Bremen en naar Bad Homburg. Tijdens de open dagen ben ik goed geadviseerd. Ook het verblijf als alleen reizende in een volledige tweepersoons kamer is mij uitstekend bevallen.
Zeer goede buschauffeur en begeleidster. Vriendelijk en goed op de hoogte van de reis en excursies. Minder de lange busreizen. Mijn echtgenote heeft er een trombose been aan overgehouden.
Een geweldige reis met een paar zaken die verbetering behoeven. De beenruimte aan de chauffeurskant is voor lange mensen onvoldoende. Het rouleersysteem werkt niet bij eigenwijze mensen. Het afscheidsdiner was top. In het hotel was het diner op enkele dagen niet sterrenwaardig. Alle hulde aan de chauffeur en zijn vrouw, die elke dag weer klaar stonden met raad en daad.
Een leuke week gehad en gezellige mede reis genoten. Een mooi schoon land veel mooie natuur. De reis begeleiding was prima, perfecte chauffeur Karel, Anja zijn echtgenote gaf telkens mooie lezingen over de te bezoeken stad. Veel en (te) lang in de bus gezeten vooral de heen en terugreis was lang, een prima afscheidsdiner gehad en om 1 uur pas thuis. Verder tevreden over de reis. De vraag “Aanbevelen” is moeilijk te beantwoorden, Ja of Nee.j
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.