Geweldige Reis. Mooi Land, niet om te wonen. Brok natuur.
Klasse werk geleverd kijken uit naar volgende reis
Relaxed reizen met de nachtferries en toch grote afstanden afleggen. De steden Stockholm, Helsinki, St. Petersburg en Lubeck zijn prachtige steden om te bezoeken. Je moet wel redelijk goed ter been zijn want tijdens stadsbezoeken wordt er veel gelopen.
Goede hotels met goede bedden, goed eten, fijne chauffeur
Het eten was zeer goed, de hotels hadden soms kleine tekort koningen zoals douche in bad zonder mat. En de rest was prima.
Een reis door een land dat groen en zoals Martijn, onze chauffeur al gezegd had bij de introductie, achter elke bocht een nieuwe verrassing bracht!! Samen met onze andere reisgenoten hebben wij een prachtige, zorgeloze reis mogen maken! Alles klopt!!
Een fantastische reis . Een voortreffelijke Chauffeur / Reisleider. Een en al lof voor zijn bezorgdheid - hulpzaamheid en gezelligheid . Een enorme kennis over Schotland
Als vanouds een prachtige reis naar een schitterende omgeving. Gerrit Zwiers onze chauffeur wist ons naar de mooiste plaatsen te brengen. Hij geeft je een heel veilig gevoel tijdens de busreis, Voorzichtig en rekening houdend met het andere verkeer. Een mooi en goed hotel. Mocht voor ons wel wat minder groot. Jammer dat één van ons in het ziekenhuis terecht kwam. Dit werd door de groep en met name door de chauffeur heel goed opgevangen. Het was een reis waar we weer even op kunnen teren. Zeker een aanrader! Johan en Gerda, Hardenberg.
Fijne vakantie in Mayerhofen, prima chauffeur en reisleider Mooi hotel en lekker eten.
Evenals de vorige 8 reizen die we met Ter Beek reizen hebben gemaakt was ook nu alles tot in de puntjes geregeld.De chauffeurs Hans en Martin waren geweldig, niet alleen achter het stuur, maar altijd dienstbaar. Het hotel was goed, de kamer schoon, en het enkele vlekje op de stoel werd goed gemaakt voor het heerlijke eten, zowel s'morgens als s'avonds. Een enkel puntje dat we elk jaar weer meemaken is het wisselen van plaats. Hoewel een en ander duidelijk in de reisgids staat, zijn er altijd mensen die tijdens de reis gaan zitten zoals het hun uitkomt.jammer dat daardoor soms onenigheid ontstaat. Hopelijk dat daar in de toekomst een goede oplossing voor komt. Zijn daar bij inschrijving van de reis betere afspraken over te maken?
Het was een bijzondere ervaring, heel veel gezien en de chauffeur was fantasties
Het was onze eerste busreis en dat is goed bevallen. We hebben heel veel gezien en toch ook nog vrije tijd gehad. De combinatie met de bootreizen vond ik heel fijn. De keuze van hotels en het eten in de hotels was prima. Het hotel in Stockholm had een haute cuisine diner en dat was voor een aantal van ons na een dag sjouwen te weinig. Een chauffeur met humor en een prettige groep maakt zelfs het zeer lange wachten bij de grens te doen. Mooie reis, ik zal hem zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen.
Prachtige reis. Geweldige chauffeur,reisleider. Minpuntje , geen WiFi in de bus.
Schotland is een fantastisch mooi land. Ik heb al veel van de wereld gezien maar nog nooit een bus tour gemaakt. Het is me heel goed bevallen. Gezelschap was top en de chauffeur reisleider kon niet beter.
Mooie vakantie. Best veel reisdagen. Misschien een andere periode. Niet in augustus. Bezochte plaatsen zijn erg druk. Beetje gedoe weer om waar je moet zitten in de bus. Jammer dat het toilet af en toe stonk.
Prima reis voor mensen die er een paar dagen onbekommerd tussen uit willen, Mooie, niet teveel energie vergende excursies. Goede chauffeur/reisleider, goed hotel, alles wat ik van ter Beek gewend ben!
Het was een fantastische, goed verzorgde reis. Veel gezien! Vooral complimenten voor de chauffeur Gerrit. Goede begeleider van excursies en erg betrokken!
Alles tot in de puntjes verzorgd geen extra kosten achteraf ,de chauffeur Gerrit Zwiers heeft het voortreffelijk gedaan en was iemand waar we volledig op vertrouwden
Een hele mooie reis een mooi omgeving .
Originele beoordeling
Een hele mooie reis een mooi omgeving .
Fijne, rustige reis. goed programma. reisleider fijne, rustige jonge vent, gaf voldoende informatie. jammer dat hotel aan zo'n drukke weg lag.
Wij hebben van de reis genoten. Hartelijk dank.
Kleine groep ,overwegend al op leeftijd. De activiteiten waren goed hierop aangepast. Goede chauffeur , die ons goed begeleidde. Keuze van activiteit: cultuur, excursie naar museum (motoren) niet voor ieder interessant. excursie naar de dom in Hildesheim was van grote culturele waarde stadswandeling Wolffenbuttel was ook goed. Jaegermeister rondleiding heb ik niet gedaan. Goslar was erg toeristisch , geldt ook voor Bad Rothenfelde, interessant was het zeker. Rondleiding in Kasteel Marienburg eveneens waardevol. .
Het was een leuke reis, alleen de rattenvanger viel ons een beetje tegen. Verder was alles oké, prima verzorgd.
Heb genoten van deze reis ,met de verschillende uitstapjes in de omgeving prettige chauffeur en reisgenoten en een uitstekend hotel!
Tijd ter eigenbeschikking in de stad Stralsund vonden we te lang.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.