Een komplete reis

Een mooie reis mooie excursies goede chauveur,reislijder

Hele mooie reis

Veel gezien, schitterend landschap, schoon land en vriendelijke mensen. Chauffeur was uitstekend, de ruimte in de bus hield niet over. Hotels waren prima verzorgd, klantvriendelijk personeel. Programma zat goed elkaar. Terugkijkend was het een mooie reis en zeker de moeite waard.

• Reisbestemming Schotland - 10 dgn

Het was een prachtige reis.

Goede chauffeur en reisleider.

• Reisbestemming Dresden & Sächsische Schweiz - 6 dgn

Dresden mooie stad goede chauffeur en reisleiding goed hotel niets op aan te merken

Zeer goed verzorgde reis

Een goed hotel, in slapen en eten. Mooie onderwerpen waar wij geweest zijn. Het bezoek aan de gletsjer was een hoogte punt want het was goed weer op dat moment. Een min punt is dat je bij de snapsbranderij voor minstens € 25,00 moest kopen anders kon je daar niet pinnen. Een groepsfoto van de groep zou nog toe gestuurd worden.

heel goed

zeer goed

Mooie reis

De warmte heeft ons wel parten gespeeld. Maar de chauffeur heeft zijn best gedaan, om daarzoveel mogelijk rekening mee te houden.

• Reisbestemming Verzorgde dagtocht

Het was een leuke vacantie met een goed hotel een gezellige mensen.

Helaas was de temperatuur gedurende alle dagen te hoog. De chauffeur en zijn partner hebben ons goed verzorgd. Het ontbijt en avonddiner waren prima.

• Reisbestemming Dresden & Sächsische Schweiz - 6 dgn

Goed verzorgd Wel een klacht,wij zijn in Oldenzaal ingestapt,kwamen als laatsten in de bus en hebben daardoor de gehele reis op de achterbank gezeten. Niet prettig. Er werd gezegd dat er na de achteringang niet gewisseld werd. Waardeloos !! Vorig jaar op de reis naar Schotland was dat veel beter!

Overgetelijk

Mooie reis. Veel gezien en indrukken opgedaan. Prima chauffeur, vertelde veel. Humoristisch. Geen vraag was hem teveel. Gezellige groep. Pracht excursies. Mangs he'j gen weure om wat te zeg'n en ku'j met een woord un heel hoop vertel;n : GEWELDIG Alleen jammer dat er bij het hotel geen terras is. Of een heel klein aan de straat wel gemist met dat warme weer.

Het was weer mooie reis

Onze ervaring is dat wij ondanks de hitte weer een prachtige reis hebben gehad met een gezellige groep,wat weer voor herhaling vatbaar is

• Reisbestemming Luxemburg - 5 dgn

Het was weer perfect geregeld,goed chauffeur alles TOP!

Alles goed,jammer alleen dat het zo warm was,maar dat kan niemand veranderen,bedankt.

• Reisbestemming Musikantenparade in Tirol - 8 dgn

Prima reis, slechte planning.

De reis en de excursie waren prima. Het doel van de reis was een concert van Andrea Berg bijwonen. Dit concert moesten we vroegtijdig verlaten omdat de chauffeur anders met zijn uren niet uit kwam. Dit vind ik getuigen van een zeer slechte planning. Zou u mij de groepsfoto die met Andrea Berg gemaakt is ook toe willen sturen ?

• Reisbestemming Andrea Berg Heimspiel - 3 dgn

We hebben genoten van de 3 daagse reis naar Andrea Berg. Heideberg was een mooi stadje maar vond het te kort om echt goed rond te kijken of de kabelbaan te nemen. Ludwigburg was ook gezellig alleen de rondleiding is minder , iedereen verwachte ook binnen te kunnen kijken maar je bleef voor gesloten deuren staan. Optreden Andrea Berg was SUPER, vond het alleen een beetje jammer dat we voor het einde al weg moesten. Ivm reistijd chauffeur. Fruhshops berg vast was ook te doen vooral omdat onze TOPPER chauffeur Gerrit een groeps foto heeft geregeld met Andrea Berg 😍 Maar daar was de tijd te lang om er te lopen. Maar al met al een GESLAAGD weekend.

hele fijne reis

Grandioze natuur ,prima begeleiding, fijn hotel. Busroulering is voor verbetering vatbaar

Leuke reis gehad

Was nog nooit in Tirol geweest, Ter Beek reizen heeft een goed en gevarieerde reis. Alleen jammer dat er zoveel spiegeling zit op de binnenkant van de ruiten in de bus.

• Reisbestemming Zillertal - 8 dgn

Een leuke verzorgde reis.

Het was weer een leuke groep, Dat is nu de charme van Ter Beek Reizen !

• Reisbestemming Andrea Berg Heimspiel - 3 dgn

Hallo, ik heb erg genoten van de vakantie. Onze chauffeur Martin deed het Geweldig een dikke 10 voor hem. Wij hebben heel veel gezien zelfs het weer was ons goed gezind. Graag zou ik tzt de nieuwe reisgids willen ontvangen. Want ga zeker weer met jullie mee. Met vriendelijke groetjes Yvonne van der Zwaan Pathmosstraat 18 7545 VL Enschede

• Reisbestemming Verrassingsreis - 5 dgn

geweldig

goed verzorgde reis

• Reisbestemming Zillertal - 8 dgn

Het was geweldig

HET WAS GEWELDIG.

• Reisbestemming Dachstein - 9 dgn

Een heel andere beleving dan voor de buis.

Het hotel: Maar 1 stoel op 2 persoons kamer Geen bekers in de badkamer om water te drinken Bij het ontbijt geen afvalbakje op tafel Het bed is heel goed.

• Reisbestemming Andrea Berg Heimspiel - 3 dgn

prachtig optreden en volop genoten

Verwachtingen volledig waargemaakt.

het was een mooie reis

er werd niet gewisseld van plaats in de bus de rijtijden waren te lang achter elkaar

• Reisbestemming Andorra - 10 dgn

heel veel gezien van Schotland

Prachtige natuur in Schotland

• Reisbestemming Schotland - 10 dgn

Prachtige reis!

Mooie reis, veel gezien, mooie natuur, goed verzorgd, goed hotel en goed eten. Chauffeur Bertus en Riki hebben er iets moois van gemaakt. Deze is een aanrader.

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.