Het was een goed verzorgde reis prima chaffeur

Goede reis fijne chauffeur reis naar de biesbos 22mei heerlijk gegeten bij het bontepaard holten veel verse groente heerlijke soep groente en asperges vlees twee soorten heerlijk en een fijn toetje

• Hotel N.v.t.

Alles was goed geregeld.

Goede uitstapjes goede bus en chauffeur en hotel. Met name Anja is een welkome aanvulling .

Prachtige reis

Alles goed,geregeld fijne chauffeur en hostess

Alles super goed georganiseerd

Alles super goed georganiseerd

• Reisbestemming Sloveense Rivièra - 10 dgn

Een hele fijne reis gehad !!

We hebben een heel goed verzorgde reis gehad !leuk gezelschap en prima chauffeur Karel en reisleidster Anja .

• Reisbestemming Sloveense Rivièra - 10 dgn

Vriendelijke buschauffeur en een uitstekend hotel.

Prima geregeld, het was helemaal TOP.

• Reisbestemming André Rieu in Keulen - 2 dgn

Rieu was geweldig. De rest hoeft niet zo

Was gezellig. De arena was erg warm. Ook het hotel was heel warm en raam kon niet open door lawaai op straat. De chauffeur was goed. Düsseldorf mag wel een uur minder. André Rieu was GEWELDIG.

• Excursies N.v.t.
  • Reisbestemming André Rieu in Keulen - 2 dgn

Goede reis in een keurige bus met een perfecte chauffeur/reisleider.

We hadden een gezellige groep met veel Tukkers. Dat gaf gelijk gezelligheid. De reis is uitgevoerd volgens planning en de beide hotels waren redelijk tot goed. Het hotel in Wenen had enkele min puntjes: - het WIFI signaal was zeer zwak en soms niet beschikbaar, - er stond maar 1 stoel op de kamer voor 2 personen, - 's-avonds was er weinig mogelijkheid om even door te zakken en na te praten met de groep. De eerste rang bij André Rieu was niet de eerste rang die we er van hadden verwacht. Een avond schuin zitten en een vrij grote afstand tot het podium. De chauffeur was bijzonder goed en deed zijn uiterste best om het ons allen zo aangenaam mogelijk te maken. Als passagier was het heerlijk om je zo veilig te voelen. Al met al een fijne en geslaagde vakantie welke ons mogelijk in de toekomst nog eens naar Tubbergen zal lokken. Bedankt, Henriëtte en Jan Kosters, Enschede

Prima bus en fijne chauffeur!

Prima bus en fijne chauffeur!

• Reisbestemming André Rieu Wenen - 7 dgn

Fine goed verzorgde reis met goede chauffeur.

Fijne goed verzorgde reis met goede chauffeur

Opstapplaatsen erg fijn in het oostenrijk van het land.

Goede chauffeur.mooie dagen. Prima hotel.

Mooie reis, fijne chauffeur!

Het was een mooie reis met heel interessante uitstapjes met gids en natuurlijk André Rieu. De hotels konden beter.

Geweldig goed verzorgd

Een mooie reis met leuke excursie naar verschillende plaatsen,goede hotels. Een chauffeur die de reis goed verzorgde tot aan de zorg dat het eten op correcte wijze werd verdeeld en ieder op zijn beurt . Kortom prefect geregeld, ook goede hotels Voor herhaling om nog eens te boeken. Bedankt

Het was perfect!

Geachte firma Ter Beek Graag willen wij onze waardering uitspreken voor de reis naar het concert van Andre Rieu in Keulen. De reis, het verblijf, het concert, maar zeker de professionele begeleiding van de chauffeur hebben er voor gezorgd dat we aan dit concert een hele fijne herinnering bewaren. Veilig naar de bestemming op een zeer drukke vrijdag en veilig weer thuisgebracht; in de steden Keulen en Düsseldorf telkens afgezet en opgehaald op perfecte plekken. Het was geweldig!! Onze complimenten en dank, Bert en Jeannette

Goede service van de chauffeur.

de hotels waren redelijk. een aantal diners vielen gewoon tegen. misschien de verwachtingen wat minder hoog maken.

Een paar leuke dagen met concert van Andre Rieu in Keulen

Comfortabele bus met een vriendelijke en behulpzame chauffeur/reisleider. Goed hotel in Düsseldorf. Goede plaatsen in Lanxes-Arena

Uitstekende reis, goede hotels en een goede, erg vriendelijk chauffeur

Heel goed chauffeur goed

Met ter beek goed reizen is alles op tijd ik geef de hele reis naar André Rieu een negen ben k

Alles goed geregeld.

De busreis verliep goed, genoeg tijd om de steden te bezoeken en te ontdekken en het hotel was prima om te verblijven. Daarbij was alles rondom het concert uitermate goed geregeld.

Mooie reis. Prima chauffeur.

Mooie reis en prima chauffeur. We vonden het eten dit keer minder dan we gewend zijn bij ter Beek.

Perfecte chauffeur, goede organisatie

Goede organisatie, perfecte chauffeur, goed hotel

Ervaren chauffeur en leuk reisaanbod.

De bus van goed. De chauffeur vriendelijk en behulpzaam.

Alles was gewoon goed. En ging zoals beschreven of afgesproken was. Hotel was ook prima

Top reisje!

Goed georganiseerd, van alles voorzien. De chauffeur (volgens mij was Martijn zijn naam) was een topper! Aardig, grappig en behulpzaam. Aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie goed verzorgde reis met fijne reisleider/chauffeur. Het hotel is prima de verzorging perfect . De kwaliteit van het eten is goed maar te veel. ( Er gaat te veel eten retour i.v.m. overmatige hoeveelheid).

• Reisbestemming Winterreis Dachstein – 9 dgn
  • Totaal oordeel
  • U hebt gebruik gemaakt van: Busvakantie

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.