Onwerkelijk

Jaren naar uitgekeken. Een reis naar Schotland met bezoek aan de Military tattoo. En het was het wachten waard. Wat een geweldig mooie reis. Een topchauffeur die er alles aan heeft gedaan om het de reizigers naar hun zin te maken. Ik moest wel wennen aan de Schotse keuken. Deze reis is aan te raden. Uiteraard met ter Beek reizen.

Geweldige reisorganisatie

Dichtbij instappen. Leuke chauffeur. Geweldig hotel. Goed eten.

• Reisbestemming Dinkelsbuhl - 6 dgn.

Een fantastische verrassingstocht door de natuur

Het was opnieuw een fantastische, goed verzorgde dagtocht. Het kon niet beter. De bus was comfortabel en de chauffeur was heel vriendelijk. We reden door prachtige natuurgebieden en genoten van heerlijk eten. Ik ben trots op Ter Beek dat ze mensen zo blij weten te maken.

• Hotel N.v.t.
  • Reisbestemming Verzorgde dagtocht

Prima ga zo door

Mooie natuur reis De reis is de moeite waard

• Reisbestemming Ischl Oostenrijk - 8 dgn.

Goed verzorgd. Leuke reis gehad vorige week. Aardige chauffeur. Prima hotel.

• Reisbestemming Dinkelsbuhl - 6 dgn.

Ischl is winter sport plasts niet voor de zomer

Goed hotelssr nergens airco ook. Im de eetzaal .niet bad kamer was goed maar ergklein de dag tochten betroffen alleen natuur geen excursies ga liever naar mayer hoven prima chaufuer tijdens afschijds diner kregen we zoveel dat hadden we de hele week nog niet gehad. Bedankt

Geen aanrader

Deze reis is een beetje saai omdat de eerste 3 dagen hetzelfde zijn, je loopt 3 keer met een gids mee. (Dit is persoonlijk omdat wij de jongsten van de groep zijn). De chauffeur is uitmuntend.

• Reisbestemming Dinkelsbuhl - 6 dgn.

Goed georganiseerde reis, en een goede begeleiding.

Onze ervaring is bij Ter Beek, prima hotels, fijne chauffeur/gids, wij zijn altijd tevreden. De reis naar Ischgl was super, kan het iedereen aanbevelen.

• Reisbestemming Ischl Oostenrijk - 8 dgn.

Klant vriendelijk en alles goed geregeld.

Prima chauffeur mooie groep om op met vakantie te gaan .Aanrader om deze reis te maken.

Het was goed

Mooie reis en goed georganiseerd Vooral het hotel was qua eten en drinken erg goed Ook het comfort in de slaapkamer en douche was heel goed

Goed verzorgd

Alles was prima verzorgd. Gezellige chauffeur. Hotel was prima en de kamer uitstekend. (Al die porseleinen hondjes bij de ingang, is niet zo mijn smaak) Verder was er niets op aan te merken.

• Reisbestemming Dinkelsbuhl - 6 dgn.

Het was een mooie reis !!!!

Alles was goed georganiseerd! Uitstekend hotel mooie stadjes en een mooie omgeving Fijne groep,iedereen was steeds op tijd voor t vertrek Als vanouds ,zoals we van Ter Beek gewend zijn

Goed verzorgd

Heenreis is goed alleen de stop in Kassel was niet echt een meerwaarde maar ivm reistijden is dit te begrijpen. Goede gids tijdens de drie dagen maar drie bijna dezelfde plaatsen is naar mijn mening iets te veel. De eerste tuin die we bezochten skippen is het geld niet waard. Ansbach kasteel was wel leuk alleen jammer van de verbouwing. Terugreis liep perfect en het bezoek aan deze kasteeltuin was top. Het hotel was goed qua kamer en schoonmaak en de maaltijden waren ook goed met vooral het ontbijt. We hadden bijna dezelfde maaltijd twee dagen maar was wel goed. Chauffeur was perfect deze dagen. Goed aangeven dat voor de gasten veel stadswandelingen zijn op de middeleeuwse keien. Overall hebben we genoten tijdens deze reis. Ps. De bus maakt veel lawaai achterin.

Heel goed

Die reis met deze Chaufeur / Reisleider was prachtig !!

• Reisbestemming Ischl Oostenrijk - 8 dgn.

Goede chauffeur, vertelde veel en enorm goede begeleiding.

• Reisbestemming Ischl Oostenrijk - 8 dgn.

Geweldige reis en Tattoo in Edinburgh helemaal top!!

Chauffeur/reisleider een 10 , wist veel over Schotland te vertellen . Kent de weg goed, bracht ons op mooie plekken om foto’s te maken. SUPER!!

prachtige reis, echter 2 gidsen waren te detaillistisch in hun informatie

De reis naar Luxemburg had wat langer kunnen duren: i.p.v. 5 dagen 7 dagen. Ik had wat langer in de stad Luxemburg willen blijven. Minder geslaagd was rondleiding op het racecircuit Nürburgring. De gids was moeilijk verstaanbaar (Swabisch dialect?) en luidruchtige omgeving : verbouwwerkzaamheden etc. naast zijn plaats waar hij zijn praatje hield. Het bezoek aan Bastogne (oorlogsmuseum) was zeer interessant !

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Luxemburg - 5 dgn.

prachtige reis

het hotel in Glascow geen beste ervaring weinig te eten gehad slechte locatie Martijn bood ook excuses aan de overboeking in Fort William was ook een bijzondere ervaring. Complimenten voor Martijn hoe hij dit heeft aangepakt De treinreis met Jacobite trein heeft met de diesel geen toegevoegde waarde Een geslaagde reis waar we met plezier op tetug kijken

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Davos en Zwitserse treinen - 8 dgn.

Een onvergetelijke reis door Schotland.

Dit was mijn eerste reis door Schotland. Door de kennis enthousiasme en liefde van chauffeur/gids/reisleider Martijn Droog is het een onvergetelijke ervaring geworden. De mooiste plekjes heeft Martijn ons laten zien na iedere bocht weer een adembenemend uitzicht. Een collega gids de overige excursies. Echt een aanrader deze Mystieke Schotland reis.

Mooie reis

Eenerverende reis

Bere goed

We hadden een heel gezellige groep en een chauffeur die zo veel van Schotland houdt dat hij de hele groep mee kreeg. Het was een geweldige reis, alles klopte

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Fjorden van Noorwegen - 10 dgn.

Heel tevreden

Alles prima

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Sicilië; Parel Aan De Middellandse Zee - 12 dgn.

Leuke reis voor mij en mijn vrouw.

De reis was goed verzorgd met leuke uitjes en een bijzonder goed hotel, goed eten en een goede kamer. De medereizigers waren allemaal beste mensen waar je goede kontakten mee krijgt. Alleen de uitjes naar bijv. Ozeanium duren na een mooie rondleiding met een gids iets te kort. Je wilt nog iets meer zien, krijg je te weinig tijd voor. Chauffeur Jacco deed voor het eerst deze reis. Hij was dus 'Rügen-onervaren' en vertelde te weinig onderweg. Hij is daarover aangesproken en vertelde daarna wel iets meer vanaf papier, maar wist er eigenlijk te weinig van. Wel een vriendelijke meneer, ook zijn vrouw wel. Het einddiner was ook voortreffelijk. We gaan nog vaker met jullie busreis.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Oostzee, Rügen en Stralsund - 8 dgn.

Fantastische reis

Leuke groep fantastische chauffeur reisleider.

overal wordt voor gezorgd

geen bijkomende kosten

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Bad Homburg Romantische Hoch Taunus - 5 dgn.

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.