Het 1e telefonisch contact en het daaropvolgende kennismakingsgesprek gaf al direct een goede sfeer aan. Kennis van zaken en een luisterend oor resulteerde in goede tips en professioneel advies op maat. In soepel contact kwam de inhoud van een complexe opgave voor Peter en zijn team tot stand. Voor meer dan 50 personen op een lastige plaats een compleet Italiaans diner. Ik voelde me in goede handen en heb me geen zorgen meer gemaakt over dat wat het hoogtepunt van mijn feest moest worden. En dat werd het ook !! Fijne mensen die ons op locatie ontvingen, lekkere hapjes en drankjes en mooi gedekte tafels die veel beloofden. En met recht. Bijzonder smakelijke gerechten, lekkere wijnen en alles vlot en mooi geserveerd. En dat voor zo'n groot gezelschap. Alle lof voor Peter en zijn team. Persoonlijke zorg met professionele kwaliteit. GEWELDIG. Nogmaals hartelijk dank, het is werkelijk het hoogtepunt van mijn feestdag geworden.
Super gezell, goed bereikbaar en genoeg! Ik raad het iedereen aan!
Met een internationale groep van 35 collega's hebben we de kick off van ons jaarlijkse sales evenement gehouden bij Peter Pan. Peter Janssen een geweldig enthousiaste gastheer en weet goed op een internationaal gezelschap in te spelen. De ondersteunende koks spraken én Duits én Engels. Helemaal goed voor ons team. Tijdens de briefing voorafgaand aan het evenement heeft Peter precies aangevoeld wat de sfeer moest zijn en het doel was van onze kookworkshop. Met inspirerende recepten en mooie producten hebben we ons uit de naad gewerkt en zijn mooi uit onze comfortzone gehaald zoals de bedoeling was :-). Mijn collega's en ikzelf kijken terug op een zeer geslaagde avond!
Ontzettend leuke avond gehad waarin het duidelijk werd dat door teamwork zelfs de minst succesvolle koks in het dagelijksleven, nu in ene als chef gerechten voorbereidde. Thanks voor de flexibiliteit en het geduld in de organisatie en afhandeling.
Prettige afstemming vooraf. Service is goed; spullen voor de catering werden meegenomen door de kok. Vriendelijke kok, rustige en goede bediening. Gasten over het algemeen (zeer) tevreden. Mooie, aparte gerechten. Tips: - alle borden tegelijk voorbereiden, zodat alle gasten tegelijk eten krijgen - vis werd niet door iedereen gewaardeerd - sommige producten nogal pittig
De vegetarische kookworkshop met begeleiding van Peter was geweldig. Leuke recepten, goede sfeer, veel positieve aandacht, uitstekend verzorgd.Ter afsluiting werden alle gerechten op een mooi gedekte tafel opgediend. We hebben allemaal erg genoten, het was een groot succes.
Peter verzorgde voor ons een ontzettend geslaagd bedrijfsuitje op biologisch-dynamische boerderij De Stadshoeve. Aan al onze wensen werd voldaan. Zo zijn wij een biologisch versbedrijf en kookten wij met onze eigen producten. Peter had voor ons op maat een heerlijk menu samengesteld wat wij samen hebben bereid. Alles was prima geregeld en we hoefden nergens meer aan te denken, behalve het volgen van de recepten :) Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Het eten was heerlijk en fijn uitgeserveerd! Iedereen tevreden!
lekker eten, rekening gehouden met allerlei mogelijke dieetwensen! (zelfs ongevraagd. Top!) Prijs/kwaliteitverhouding op zich goed, maar als de rekening komt is het toch altijd weer ff slikken. Aan goed eten hangt gewoon een prijskaartje....
Wij hebben het 5 jarig bestaan van ons bedrijf gevierd bij Peter Pan in Amsterdam Noord. Een logische keuze aangezien ons bedrijf ook in Amsterdam Noord gevestigd is en wij het leuk vinden om zaken te doen met lokale ondernemers. Dankzij Peter hebben we een ontzettend leuke, gezellige, spannende en lekkere avond gehad. Het was keihard werken, uitdagend, mooi en heerlijk culinair. Mijn collega's en ik kijken er met heel veel plezier op terug en zijn ontzettend trots op de behaalde kookresultaten. Hij heeft ons kookniveau aanzienlijk verhoogd. Wij raden Peter Pan aan vanwege zijn enthousiasme, geduld, kennis, humor, klasse en vakkundigheid. Daarnaast vonden wij de kookstudio een bijzondere- en gezellige oase. Om de napret te verhogen kregen we een paar dagen later foto's en recepten per e-mail nagestuurd.
Erg gezellige avond gehad. Peter leuke goedlachse gastheer. Wellicht niveau van de recepten beetje hoog t.o.v. de skills van de deelnemers. Overigens heerlijke gerechten om zelf later nog eens te maken!
Onlangs weer te gast geweest bij Peter Pan, nu met het team van Sofa com. 'n Hele leuke avond waarop iedereen zichzelf heeft verbaasd over zijn/haar eigen kookkunsten. Was zelf best trots op mijn 'snijboon à la carbonara'. Na eerdere avonden met o.a. heerlijke Braziliaanse gerechten is het weer eens bevestigd: goeie producten die door de deskundige begeleiding leiden tot heerlijke gerechten. Dit alles altijd in een warme ambiance met Peter als fijne gastheer/chef. Gauw weer een nieuwe aanleiding voor een avondje Peter Pan bedenken!
Peter Pan levert wat hij beloofd; hij en zijn team zijn flexibel tijdens de kooklessen en spelen in op de klant.
was prima, lekkere hapjes, niets aan toe te voegen
Wij hebben genoten van zijn buffet, alles werd vers bereid en van goed niveau. Wij zullen zeker weer eens van zijn diensten gebruik maken. Groetjes Helga
geweldig feest, met heerlijk eten. Iedereen was enthousiast. En precies wat we voor ogen hadden! Peter luistert echt naar je en hij kookt fantastisch. Echte aanrader dus.
Zeer prettige kookworkshop begeleiders. Goed ingespeeld op de groep; flexibel. Voorziening drankjes goed. Keuze en moeilijkheid gerechten was top. Zeer geslaagd!
Perfect. De kwaliteit van de recepten en het eten was buitengewoon goed. De begeleiding was uitstekend en leuk. De boerderij in Zunderdorp waar het geheel plaatsvond was onovertroffen. Veel dank voor deze mooie middag / avond en de onvergetelijke ervaring.