Je wordt er goed geholpen en vriendelijk echt klasse toppie hoor anders kan ik er niet over zeggen.
In deze periode, heldere communicatie via de mail. Vervolgens telefonisch uitgebreid gesproken. Duidelijke uitleg, oplevering top.
Na plotseling een defecte en niet meer te repareren eigen auto kwamen we bij Smilease terecht. We werden zeer deskundig en vriendelijk te woord gestaan door Jasper. In de showroom staan veel verschillende merken/modellen waardoor de keuze iets eenvoudiger wordt! Duidelijke uitleg omtrent de (goede) voorwaarden e.d. Ook vonden we het heel prettig dat Smilease (Jasper) snel reageert en goed bereikbaar is. We zijn nu de trotse gebruikers van een prachtige Ford Puma!
Zeer Goede service
Naast de gunstige primaire voorwaarden is er een hoop mogelijk. We hebben heel prettig contact gehad en binnen de lease periode toch de overstap gemaakt naar een grotere auto.
Goede leasevoorwaarden ,vriendelijke mensen,goed en betrouwbaar
We zijn al lang klant bij Smilease. Het aanbod van aantrekkelijk geprijsde auto's vinden we goed. Ook dit keer zijn we goed geadviseerd nav onze wensen en rijden we nu in een prachtige auto. Het contact is altijd zeer vriendelijk, geen vraag is te veel. Ook belangrijk is dat de voorwaarden duidelijk en reëel zijn. Een echte aanrader voor wie privé wil leasen.
Prettig en persoonlijk contact en vlotte afhandeling. Men denkt met je mee, neemt de tijd en heel helder in voorwaarden en afspraken. Goed servicepakket en de t"als er iets is, gewoon even contact opnemen dan regelen we het" No nonsens bedrijf en prima leaseconstructie die ze aanbieden
Heel prima
Onze ervaring tot nu toe prima bedrijf. Zeer klantvriendelijk
Snel en correct geholpen bij het uitzoeken van de juiste auto. De medewerker denkt met je mee en legt alles tot in de puntjes uit, zeker een aanrader!
Denken met je mee van A tot Z! Zeer goed en snel geholpen door Jasper, bij aankomst stond de auto al klaar en te "shinen" in de showroom. Aanvraag was binnen 1 dag afgehandeld. Wij hebben voor een occasion gekozen, maar eigenlijk niet van nieuw te onderscheiden. Zeer prettig voor ons: een kortere looptijd, lagere maandlasten, keuze uit garage om de hoek en flexibel opzeggen. En natuurlijk een fantastisch mooie paraplu, welke helaas nodig was afgelopen dagen. Aflevering dik in orde; volle tank benzine & mooi gepoetst. Voor een volgende lease auto komen wij hier zeker terug. Ga zo door!
Snelle, uiterst vriendelijke reactie via mail en ook telefonisch prettige communicatie nav vragen. Duidelijke voorwaarden.
Super!!!!
Na onze eerste ervaring met Smilease waarmee we echt super tevreden mee waren, is ook onze tweede ervaring weer een super goede ervaring. Vooral het meedenken en ons adviseren over de voor- en nadelen van bepaalde auto's, is deze keer voor de uiteindelijke keuze zelfs van doorslaggevende betekenis geweest. Dankjewel Jasper
Ik ging voor een gebruikte leaseauto, maar eenmaal in de showroom werd ik verliefd op een nieuwe auto! Daarna ging alles heel snel. Alles is goed geregeld en nu rijd ik met heel veel plezier in 'mijn' nieuwe auto!
Smilelease is laagdrempelig, zeer klantvriendelijk, eerlijk en betrouwbaar. De medewerkers zijn professioneel en geven goede eerlijke adviezen. De communicatie is snel en zorgvuldig. Kort geleden onze 5e auto opgehaald. Wij zijn zeer tevreden.
wederom een goede voorlichting en een uitstekende service. vriendelijk personeel die de tijd neemt zodat er een goede keuze gemaakt kan worden.
Super geholpen en allemaal heel snel
Bedankt voor de review! Veel plezier gewenst in de stoere Seat Leon FR!
Al meer dan 10 jaar klant bij Smilelease. Altijd alles goed geregrld e duidelijke voorwaarden en afspraken.
Ben super tevreden. Een profesionele autobedrijf. Prima service vanaf eerste kontakt. Bij ophalen nieuwe auto kreeg ik een bosje bloemen, paraplu, speelkaarten. Heel attent. Met andere woorden, een top van autobedrijf
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat je ons contact als positief hebt ervaren. Op basis van je wensen hebben wij gelukkig een mooie auto voor je kunnen aankopen. Je ontvangt natuurlijk niet dagelijks een nieuwe auto. Dit feestje maken wij graag compleet met wat extra's. Veel plezier met de auto!
Voor het eerst een lease auto En de service,uitleg en contact met Smilease was in 1 woord super. Prettig te woord gestaan en duidelijke uitleg over alles Wij zouden Smilelease bij iedereen aanbevelen. En nog bedankt voor het prachtige boeket bloemen.
Bedankt voor de review John! Goed om te horen dat het proces goed is bevallen. Wij nemen graag de tijd om alles duidelijk uit te leggen en waar nodig snel te kunnen leveren. Veel plezier met de auto gewenst!
Goede uitleg, rustig en welgemanierd.
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij danken u voor het vertrouwen in SmiLease en wensen u veel plezier met de mooie Polo!
Voor het eerst auto geleased in plaats van gekocht en dit bij Smilease gedaan. Ik kon snel langs komen en ben tijdens de afspraak goed geïnformeerd en geholpen. Alles was na de afspraak helder en alles is vlot verwerkt waarna ik een paar dagen later in mijn nieuwe geleasde auto kon wegrijden. Top service!
Bedankt voor je recensie Corina! Goed om te horen dat je blij bent met de keuze. Waar nodig kunnen wij de auto zelfs binnen 24 uur afleveren. Veel plezier gewenst met de Polo!
Lange Akkers 6
9351VP Leek
Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.