Na lang twijfelen toch gekozen voor zorgeloos autorijden.. Vriendelijke mensen die enorm hun best doen om alles zo goed mogelijk te regelen Erg proffesioneel
Perfecte service duidelijk vriendelijke mensen geen negatief woord SUPER IN 1 WOORD
Zeer vriendelijke medewerkers, je wordt vlot geholpen. Ze leggen alles duidelijk uit. Zou het anderen ook adviseren.
Geweldige service...prima bedrijf
De Skoda citigo was voor ons te klein en hebben hem binnen het contract gewisseld voor een opel corsa.Alles heel snel geregeld.We willen iedereen aanraden een auto te leasen bij Smilease.
Erg vriendelijk personeel bij SmiLease in Leek. Geen gladde verkooppraatjes, maar een duidelijk verhaal en uitleg. Ik beveel ze zeker aan.
Gewoon doen wat je verteld. Helemaal goed.
Wat een top bedrijf. Zelf zijn wij geholpen door Jasper, onze complimenten aan hem. Wat een klantvriendelijke jongen en heeft ons super geholpen!
Super tevredennnnn
Op zaterdag had ik het eerste mailcontact en op woensdag was alles geregeld en zaterdag er op haalde ik mijn auto op. Helemaal top en zal zeker smilease aanbevelen.
Bedankt voor uw reactie en het delen met uw positieve ervaring.
Klantgericht bedrijf met sympathieke medewerkers.
Bedankt voor uw reactie. Leuk om te vernemen dat u ook uw ervaringen deelt met kennissen van u over ons bedrijf.
Kan niet beter...
Supersnel geregeld, vriendelijk personeel, mooi aanbod aan auto's en prima prijs/kwaliteit-verhouding. En de enige (in de buurt) die private-lease aanbiedt voor een periode korter dan 24 maanden. Goede ervaring!
Bedankt voor uw reactie. Veel is mogelijk bij het invullen van de mobiliteitsbehoefte voor onze klanten.
Dik in orde!
Super snel geholpen. Wij rijden nu iets meer als 1 maand zeer tevreden rond in een leaseauto van smile lease.
Bedankt voor uw reactie. Wij hebben auto's op voorraad welke direct leverbaar zijn. Het kan zo zijn dat alles in 1 dag wordt geregeld.
Lange Akkers 6
9351VP Leek
Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.