Zeer tevreden klant.
Ook de aflevering van uw 2e auto verliep prima. Bedankt wederom voor het vertrouwen.
Na telefonisch contact en bevestiging per mail, de afspraak gemaakt om een auto te bekijken. Bij bezoek aan Smilease enkele dagen later, bleek desbetreffende auto net voor ons gereserveerd te zijn. Beetje jammer en iets teleurstellend. E.e.a had eerder naar ons gecommuniceerd moeten worden ondanks dat we nu ook prima tevreden zijn over de genomen auto. Overige zaken waaronder verkoop en afhandeling eigen auto was prima geregeld.
Bedankt voor uw reactie. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over uw auto en de afhandeling van de verkoop van uw eigen auto. Blijft een lastige, onze eigen showroomauto's. Reserveren doen wij in feite niet. In uw geval hadden meerdere mensen interesse in dezelfde auto. Wij proberen intern e.e.a. zo goed mogelijk af te stemmen. Wij hanteren dan uiteindelijk het principe: wie het eerst alles definitief met ons heeft geregeld daarvoor reserveren we de desbetreffende auto. Door de sterke interesse in Private Lease komt het hierdoor helaas voor dat wij soms moeten aangeven dat een auto is vergeven. Desondanks wens ik u veel rijplezier toe met uw mooie C3.
De behandeling van ons was vriendelijk correct snel en daarom zijn wij zeer tevredener als beloning eenhoge waardering.
Beste heer en mevrouw, bedankt voor deze positieve terugkoppeling. Ook wij kijken terug op een prettig verloop. Ook dank aan uw buurvrouw die met het idee kwam om een auto te leasen, zodat u zorgeloos auto kunt rijden.
Nvt
Ze staan altijd voor ons klaar. Ze denken met ons mee. Niets dan lof.
Bedankt voor uw reactie. Wij denken in allerlei situaties graag met onze klanten mee. U bedankt voor het jarenlange vertrouwen.
wij fam zantinge zijn helemaal tevreden met smilease omdat dat wij al aantal jaren ervaring hebben met leasen bij smilease en ons correct en eerlijk en oprecht de afspraken nakomen en dat vinden wij erg prettig bij hun ze zijn altijd vriendelijk naar de mensen toe
Bedankt voor de terugkoppeling. U zocht een grotere auto in combinatie met een hogere instap. Wij hebben samen met u een oplossing voor uw wensen gevonden. Veel rijplezier gewenst.
Enige opmerking is de interne communicatie. We kregen de ruimte om nog een dag na te denken over de keuze van een auto, maar toen we de volgende dag de keus wilden doorgeven bleek deze juist al weer gereserveerd voor een ander. Beetje jammer ondanks dat we nu ook prima tevreden zijn over de genomen auto.
Bedankt voor uw reactie. Gelukkig bevalt uw huidige auto ook goed. U hebt op dit punt gelijk. Intern is de 'reservering' niet goed door ons geregistreerd. Wij werken inmiddels met een andere procedure. Bedankt voor de feedback op dit punt.
Vrieelijke medewerker
Tis een goed leasemaatschappij . Je hebt snel duidelijkheid van of je kan leasen of niet tis gewoon super .
Bedankt voor uw reactie. Efficiency en 'korte lijntjes' zijn voor ons super belangrijk. Wij reageren snel op e-mails en geven ook in een vroeg stadium aan of leasen van een bepaalde auto wel of niet mogelijk is.
Vanwege gezinsuitbreiding en een wijziging in de kilometers die mijn vrouw en ik rijden met onze 2 lease auto’s van Smilease hebben we contact opgenomen voor een advies gesprek. Dit is op zeer korte termijn tot stand gekomen en wij zijn zeer blij met het resultaat van het gesprek. De klantvriendelijkheid bij Smilease is echt helemaal top! Wij zijn en blijven fan van de manier waarop Smilease zaken met hun klanten doen.
Bedankt voor deze positieve terugkoppeling. Met u hebben wij in een persoonlijk gesprek uw situatie en wensen doorgesproken. In verband met wijzigingen in uw gezinssituatie hebben wij met u meegedacht naar een andere invulling van de auto's die u wenste te leasen. Goed om te lezen dat dit alles zo naar tevredenheid is verlopen.
Ik ben op dit moment al tweede keer bij Smilelease een auto te leasen, de eerste was een occasion en de tweede is een splinternieuwe. Bij allebei auto's ben ik zeer tevreden. Smilelease geeft goede service, ze luisteren goed naar de klanten zodat klant helemaal tevreden zijn met hun keuze. Smilelease is Top!!
Bedankt voor uw reactie. En wat een mooie auto heeft u nu ;). Veel rijplezier nog gewenst.
Contract was snel geregeld
Lange Akkers 6
9351VP Leek
Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.