Goed en snel geholpen door Willem
Fijn om te lezen, veel plezier gewenst met de auto
Wordt men altijd op,n vriendelijke vakkundige wijze geholpen.mooi bedrijf ook.in groot pand gelegen.Hulde!.ga zo door.peter massaut leeuwarden.
Dank voor wederom het vertrouwen in SmiLease en voor deze mooie review! We wensen u heel veel plezier met de auto
Vanaf het moment dat ik via de site van Smilease een aito had uitgezocht tot de levering verliep snel.
Bedankt voor deze mooie review, fijn om te lezen! We wensen je vele fijne kilometers toe.
Goed hebben alles foedraal geregeld
Dank voor de review en veel plezier gewenst met de auto!
We rijden op dit moment nog in een voorloop auto En wachten op onze nieuw bestelde wagen. Ik denk dat bedrijven na een aantal jaren nogmaals dit moeten in vullen om tot een echte ervaring te komen, voor nu zeg ik dat alles prima is verlopen !
Dank voor deze mooie review! Hopelijk arriveert jullie bestelde wagen snel. Tot die tijd wensen we je veel plezier met de voorloopauto.
Fijne en snelle service, er wordt met je meegedacht en gekeken, absolute aanrader voor iedereen!!
Dank voor deze enthousiaste review en voor de aanbeveling! Heel veel fijne kilometers toegewenst.
Heldere communicatie
Dank voor deze review, veel plezier gewenst met de auto!
Alles was vrij snel binnen een week geregeld, heldere en duidelijke uitleg, zeer vriendelijke medewerkers en bereid om je met al je vragen te helpen. Dik tevreden tot nu toe.
Bedankt voor deze mooie review, fijn dat je ervaring met ons zo positief is! Het inderdaad mogelijk om dezelfde week al jouw leaseauto op te komen halen, omdat we altijd veel auto's op voorraad hebben en deze direct leverbaar zijn.
Uitstekende service, uitstekende elektrische leaseauto en gunstige tarieven.
Bedankt voor wederom het vertrouwen in SmiLease en voor dit fantastische compliment! Heel veel plezier gewenst met de auto.
Zeer vriendelijk behulpzaam en zoeken mee naar een passend auto/prijs.. alles wordt duidelijk uitgelegd en zeker geen verborgen regels.. ik ben er zeer tevreden over
Bedankt voor deze mooie review en fijn dat je onze service als transparant ervaart. Vele fijne kilometers toegewenst!
Dit is onze eerste lease auto wisten niet hie het in zijn werk ging maar ben zeer tevreden over hoe ze ons geholpen hebben
Fijn om te lezen dat je ervaring met ons positief is en dat we je goed hebben kunnen helpen bij je eerste ervaring met private lease. Veel plezier gewenst met de auto!
Alles netjes volgens afspraak, duidelijk en transparant.
Dank voor deze review en vele fijne kilometers toegewenst!
Een bedrijf met oog voor de klant!
Dank voor deze enthousiaste reactie, veel plezier gewenst met de auto!
Als nieuwe leaserijder was ik totaal onbekend met de mogelijkheden. Deze zijn keurig uitgelegd. Ook werd de overeenkomst rustig en op alle punten nog even doorgenomen en daar waar nodig, verduidelijkt. Ook advies over de te nemen auto werd objectief gegeven. Een aanrader om bij Smilease te leasen.
Fijn om te lezen dat we je bij jouw eerste lease-ervaring goed hebben kunnen helpen. We begrijpen goed dat bij de eerste keer private lease er behoefte is aan veel informatie en dat er mogelijk veel vragen zijn. We nemen graag de tijd om vooraf het concept private lease en onze werkwijze uitgebreid uit te leggen, zodat je een goed beeld kunt vormen voordat je een beslissing maakt.
Het contact is heel persoonlijk en klantvriendelijk. De voorwaarden zijn prima. Er is een ruime keuze. Je wordt als klant ontzorgt, je hebt er zelf geen omkijken naar, behalve het tanken en dat je de auto een dag kwijt bent voor periodiek onderhoud.
Dank voor deze mooie review, fijn om te lezen dat je het contact als persoonlijk hebt ervaren. Onderhoud hoort er inderdaad bij, maar kan gepland worden op een moment dat het de klant past. Door de auto goed te onderhouden, is de kans dat je de auto onverwacht een dag niet kan gebruiken door technische mankementen, nihil. Veel plezier gewenst met de auto!
Alles piekfijn verteld (uitgelegd)
Dank voor het compliment en veel plezier gewenst met de auto!
Leasejaar 6 is aangebroken en ik heb inmiddels mijn 2e auto via Smilease. De contacten zijn prettig en alle zaken worden snel, accuraat en met kennis van zaken afgehandeld.
Ongelofelijk, jaar 6 alweer! Bedankt voor wederom het vertrouwen in SmiLease en veel plezier gewenst met de auto!
Snelle service en vriendelijk en bekwaam personeel!
Bedankt voor de review en voor wederom het vertrouwen in SmiLease! Vele plezierige kilometers toegewenst!
voor zolang ik klant ben bij smilaese kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben en de afspraken na komt.
Dank voor het delen van je ervaring, fijn dat u tevreden bent. Veel plezier gewenst met de auto!
Mooi om te lezen dat u tevreden bent, we wensen u vele fijne kilometers toe!
Ik werd netjes geholpen. De auto stond al klaar. En een mooie bos bloemen gekregen.
Fijn om te lezen, dank voor het delen van de review en veel plezier gewenst met de auto!
Zie boven
Dank voor deze review, veel plezier gewenst met de auto!
Prettige ontvangst, zeer behulpzaam personeel. Bij vragen altijd deskundig adequaat antwoord en advies.
Dank voor deze enthousiaste review en veel plezier gewenst met de auto!
Mijn eerste gedachte over leasen: Super spannend. Super goede service, hierdoor ben ik gerust gesteld. Dit bedrijf ervaar ik als zeer betrouwbaar! Wij zijn super blij met onze auto!
We begrijpen je eerste reactie goed, het is nieuw en je weet nog niet wat je precies kunt verwachten. De hoeveelheid aanbieders met allemaal hun eigen werkwijzen en voorwaarden maakt het ook niet eenvoudiger. Fijn om te horen dat we je gerust hebben kunnen stellen met onze service en dat je ervaring met ons zo positief is. We wensen je vele fijne kilometers toe!
Prachtig bedrijf en vriendelijk personeel.
Fijn om te lezen, dank voor het delen van jullie ervaring en heel veel plezier gewenst met de auto!
Lange Akkers 6
9351VP Leek
Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.