Alleen mijn 24 jaar schadevrij was niet te achterhalen. Bij UNIVÉ gaven ze aan dat ik 24 jaar schadevrij had gereden. De laatste 3 jaar een lease auto gehad bij een andere lease maatschappij en ook schade vrij gereden
Bedankt voor de review! Het contact over de schadevrije jaren loopt nog en we doen ons best om samen met u de schadevrije jaren via Univé alsnog te achterhalen. Daarnaast registreert SmiLease de gedurende de leaseperiode opgebouwde schadevrije jaren op naam, zodat u uw aantal schadevrije jaren verder opbouwt.
Geen opdringerig verkooppraatjes. Duidelijk en eerlijke antwoorden op vragen. Behulpzaam en snelle reactie op social media, mail en offerte aanvragen. Snel en accuraat bedrijf voor een ieder die interesse heeft!
Bedankt voor het delen van deze positieve review en voor de aanbeveling. Veel plezier gewenst met de auto!
Vriendelijk, servicegericht, flexibel en meedenken met de klant. Ik ben al sinds 2010 klant en rijd er nu mijn 4e auto met de 5e in bestelling.
Mooi om te lezen dat de service van SmiLease zo goed bevalt en dat de volgende auto er ook weer eentje van SmiLease is. Bedankt voor de review!
Goede service en goed bedrijf! Lease hier met plezier en ze staan altijd voor je klaar als er wat is.
Bedankt voor deze mooie review!
Tijdens de looptijd van mijn contract denkt smilease actief mee in oplossingen op maat en stellen zich heel flexibel en klantgericht op , zowel in woord als daad. Mooi familie bedrijf met heel persoonlijke service!
Een persoonlijke benadering en een flexibele oplossing op maat is precies wat wij actief nastreven. Dit proberen we met ons compacte team en de daarbij horende korte lijntjes te bereiken. Dank voor het delen van je positieve ervaring, fijn om te lezen dat deze aansluit bij wat wij nastreven. Heel veel fijne kilometers toegewenst met je nieuwe auto!
Je word altijd goed begeleid in je keuze. Daarna is de auto snel beschikbaar. Je word hartelijk ontvangen.
Bedankt voor wederom het vertrouwen in SmiLease en voor deze positieve review. Veel plezier gewenst met de auto!
Snel en duidelijke afspraken
Fijn om te lezen, veel plezier gewenst met de auto!
Zeer fijn bedrijf. Fijn ontvangen en was snel geregeld
Bedankt voor deze mooie review, fijn om te lezen dat jullie het zo ervaren hebben!
Afgelopen maand voor de vierde keer een private lease auto van Smilease. Medewerkers denken goed mee met de wensen van de klant. Schadevrije jaren blijven behoudén ( is bij de meeste bedrijven niet zo ) Prijzen liggen bij Smilease lager dan de landelijke prijzen.
Wat een mooie review, dank voor het delen en voor wederom het vertrouwen in SmiLease. Heel veel plezier gewenst met de auto!
Wij werden op een zeer plezierige manier benaderd en geadviseerd
Fijn om te lezen, dank voor het delen van jullie ervaring. Veel plezier gewenst met de auto!
Goede ervaringen mee
Dank voor wederom het vertrouwen in SmiLease en voor deze mooie review. Heel veel plezier gewenste met de nieuwe auto!
Super eerlijke, snelle , betrouwbare service
Bedankt voor wederom het vertrouwen in SmiLease en heel veel plezier gewenst met de nieuwe auto!
Alles was duidelijk goeie service, alleen over borg iets duidelijk zijn over de bedrag, maar goeie lease maatschappij, de prijzen zijn aangeraden, ben echt blij met de auto en de service. En een compliment voor Mr: willen die veel geduld hebt om je iets uitleggen.
Dank voor de review en de feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent en SmiLease aanraadt. Veel plezier gewenst met de auto!
Bij het wisselen van mijn derde leasauto bij Smilease naar nummer vier ben ik goed geadviseerd rekening houdend met mijn leeftijd. Samen gezocht naar een auto passend bij onze wens voor een hoge instap gezien problemen met de rug. Jammer dat er wat technische probleempjes waren zijn echter in goed overleg opgelost.
Bedankt voor wederom het vertrouwen in SmiLease en fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze advisering en de afhandeling van de technische problemen. We vinden dergelijke dingen ook altijd erg vervelend, maar doen ons best om dit zo goed mogelijk op te lossen.
Niks negatiefs te melden over Smilease.
Bedankt voor wederom het vertrouwen en voor deze mooie review! Veel plezier gewenst met de auto.
Duidelijk, vriendelijk, en alles volgens afspraak
Fijn om te horen, bedankt voor de review!
We leasen al jaren een auto's Twee jaar geleden zijn we een leasecotract bij smilelease aangegaan. Echter hadden we te maken met een auto met veel storingen. Diverse ritten naar de garage maar problemen bleven . We zijn een gesprek met smilelease aangegeven, we vertelden dat we geen vertrouwen meer hadden in deze auto. We voelden ons gehoord en kwamen tot een fijne oplossing. We leasen nu weer met veel plezier in een andere autobij Smilelease.
Het is vervelend als dergelijke problemen zich voordoen. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de afhandeling en veel plezier gewenst met jullie andere auto!
Er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant , kan zelfs op het laatste moment aangepast worden !
Bedankt voor deze mooie review en wederom het vertrouwen in SmiLease! Vele fijne kilometers toegewenst.
Wat een positieve ervaring heb ik. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen. Kreeg een gedegen uitleg wat de lease inhoud, en wat er bij komt kijken en waar ik rekening mee moet houden. Ook werd er gekeken naar mijn persoonlijke situatie en daaruit kwam een advies welke auto het beste bij mij past. Ook de afwikkeling van de lease tijdens het ophalen gebeurde in alle rust en was duidelijk. Men nam de tijd voor mij. En met de keuze van de auto ben ik superblij. Smilease een aanrader!!!
Dank voor deze enthousiaste en uitgebreide review, ontzettend leuk om te lezen dat je het zo ervaren hebt. Het is niet zomaar iets, kiezen voor private lease en een auto voor meerdere jaren. We informeren de klant dan ook graag uitgebreid en kijken samen naar wat het beste bij de situatie van de klant past.
Altijd fijn en goed geholpen
Bedankt voor de review en veel plezier gewenst met de auto!
Het was onze eerste ervaring met SmiLease. Het meest opvallend de ontspannen, prettige en toegankelijke wijze van benadering. De medewerker begreep snel onze wensen en wat voor ons noodzakelijk was. Ondanks enige obstakels van buitenaf werden we op een vriendelijke en professionele geholpen om deze obstakels op te lossen. Smilease bevelen we dan ook van harte aan als uemand op zoek is naar lease auto. Al met al een vriendelijke en professionele afhandeling. Klasse Smilease..!
Bedankt voor deze mooie review! Ontzettend leuk om te lezen dat jullie ervaring zo positief is. Dank voor de aanbeveling en vele fijne kilometers toegewenst!
Ben nu sinds 2016 private lease rijder bij Smilease en ben zeer tevreden.Er word met je meegedacht en gekeken wat het beste bij de situatie past van de klant. Indien er problemen zijn word dit snel en vakkundig opgelost.We rijden sinds een week in een Nissan Micra N-Design en ik moet zeggen de auto overtreft zelfs mijn verwachtingen.Kortom wij zijn zeer tevreden en zullen ook nog wel lang klant blijven bij Smilease.
Wat fijn om te horen en bedankt voor wederom het vertrouwen in SmiLease! Een auto is niet even zomaar iets en daarom denken we graag mee met de klant. Mooi om te horen dat jullie het zo positief ervaren hebben en heel veel plezier gewenst met de Nissan Micra.
Ben zeer tevreden over smilease ik werd zeer goed geholpen en ben snel met een mooie auto weg gegaan
Dank voor deze positieve review, fijn om te horen dat alles naar tevredenheid verlopen is. Veel plezier gewenst met de auto!
Voor ons de eerste keer dat we een auto leasen. Duidelijke uitleg, en vriendelijk geholpen. Uiteindelijk voor een skoda citigo gekozen. Een leuke auto, wij zijn er blij mee. Stond gepoetst voor ons klaar. En voor de vrouw een bos bloemen.
Spannend, de eerste keer private lease! Fijn om te lezen dat je de uitleg als duidelijk hebt ervaren. Vele fijne kilometers toegewenst met de Citigo!
Willem heeft ons heel goed geholpen en jullie voorwaarden voor leasen is erg aantrekkelijk en transparant.
Leuk om te lezen en fijn dat onze voorwaarden jullie aanspraken. Veel plezier gewenst met de auto!
Lange Akkers 6
9351VP Leek
Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.