Kort maar krachtige afspraken gehad. Leverde wat we wensten. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken en de afhandeling. Top!
Bedankt voor deze review, fijn om te lezen dat jullie het zo ervaren hebben! Veel plezier gewenst met de auto!
De leaseperiode van 5 jaar van onze 1e auto zat er bijna op. Het beviel ons zo goed, dat we wederom voor lease hebben gekozen. Zelfs met nog een paar maanden te gaan was dat geen probleem. Binnen 1 week alles geregeld. Er wordt snel op de mail gereageerd, geen addertjes onder het gras en natuurlijk een prettig contact.
Wat leuk om te lezen dat het zo goed bevallen is! Bedankt voor deze mooie review en voor het feit dat je opnieuw gekozen hebt voor private lease van SmiLease!
Fijn contact en mee denken voor oplossingen. Zeker aanbeveling voor mijn contacten .
Bedankt voor wederom het vertrouwen in SmiLease en veel plezier gewenst met de auto!
Een transparante en persoonlijke manier van communiceren, goede deals en binnen een week de auto voor elkaar. Top service!
Fijn om te horen dat je het zo positief ervaren hebt. Een voordeel van onze ruime voorraad is dat we snel kunnen leveren. Veel fijne kilometers gewenst!
Service is goed en komen de afspraken na en het ging heel gemoedelijk. Klantvriendelijk staat boven alles ik heb mij vanaf de eerste bezoek als heel prettig ervaren.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, super om te lezen! Veel plezier gewenst met de auto!
Zeer positieve ervaring. Eerst even een paar kleine hikups. Maar die zijn naar tevredenheid opgelost.
Fijn om te horen, veel plezierige kilometers toegewenst!
Top, vriendelijk personeel, professioneel en goede service.
Bedankt voor deze review en veel plezier gewenst met de auto!
Je word vriendelijk geholpen, alles word duidelijk uitgelegd. Heb je vragen dan is niks re gek en kan je die stellen. Auto word netjes schoon geleverd met volle tank en zelfs een mooie bos bloemen erbij. Kortom, goede vriendelijke service en ik beveel ze zeker aan.
Dank voor het delen van je positieve ervaring! We vinden het belangrijk dat voor de klant alles duidelijk is. Fijn om te lezen dat je het gevoel had alle vragen te kunnen stellen!
Goede en snelle service met niet opdringerige medewerkers. Goed geholpen met alles.
Fijn om te lezen dat je het zo ervaren hebt en vele fijne kilometers toegewenst!
In mijn ogen de beste Lease bedrijf die bestaat. Nu onze tweede auto via Smilease en weer net als anders weer goed, geholpen, dus in mijn ogen een aanbeveling. Gr Stefan Fial
Bedankt voor wederom het vertrouwen in SmiLease en voor het delen van deze mooie review! We wensen je veel plezier met de auto.
Er wordt voldoende tijd genomen voor je, er wordt geen enkel druk gelegd op de verkoop. Luisterend oor, begripvol.
Wij staan voor een goed advies en vinden het belangrijk dat de klant de juiste keuze maakt. Fijn dat u het zo ervaren heeft en veel plezier gewenst met de auto!
Ik heb een aanvraag ingediend en nog even daarna contact opgenomen om alles door te nemen en te bespreken hoe het in zijn werk gaat. Meteen erg vriendelijk geholpen en kreeg fijne en duidelijke uitleg. Alles is rond gemaakt precies zoals was aangegeven en een week later reed ik in de auto. Bij afhaling was het ontvangst zeer prettig en werd het contract nog eens samen met me doorgenomen. Ik kreeg ook nog een cadeautje en een Bos bloemen. Het was voor mij de 1e keer maar geweldig hoe alles is verlopen en vooral de service. De auto is erg mooi en rijdt super. Ik ben zeer tevreden.
Dank voor het delen van deze uitgebreide review en wat fijn om te lezen dat je het zo positief ervaren hebt! De eerste keer private lease kan best spannend zijn, maar we zijn blij om te horen dat je de uitleg en het proces duidelijk vond. We wensen je heel veel plezier met de auto!
Uitstekend personeel en service!
Bedankt voor deze mooie review en veel plezier gewenst met de auto!
Als er problemen zijn denken zij graag met de klant mee, zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Top bedrijf
Wat fijn om te horen! Bedankt voor wederom het vertrouwen in SmiLease en veel fijne kilometers toegewenst!
Vriendelijk en ongedwongen sfeer. Zeer behulpzaam bij het vinden van onze type auto. Wij zijn zeer tevreden met onze Opel Crossland, rijd lekker en hopen op nog heel veel rijplezier. Bedankt Jouke Brandsma voor de gehele afwikkeling.
Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring en geniet van jullie fijne Opel Crossland!
Tot nu toe hebben wij nog geen minpunten ondervonden. Maar we zijn ook nog maar 1 maand klant. De mensen die er werken zijn zeer klantvriendelijk en geven goed advies Tot nu toe zijn wij zeer tevreden
Fijn om te lezen! Vele fijne kilometers toegewenst!
Als klant wordt je zeer vriendelijk te woord gestaan en er wordt bovendien goed mee gedacht over wensen en de persoonlijke situatie. En dat alles in een nette, schone en opgeruimde omgeving. Ook bij aflevering gebeurd e.e.a. op duidelijke wijze. Er wordt op alle fronten goede uitleg gegeven met uiteraard de bekende koffie en een bloemetje en volle tank bij aflevering. Het Flexpakket, waarbij je bij onverhoopte tussentijdse opzegging van het contract alleen maar je borg kwijt bent, is ook een geweldige uitkomst. Het is voor het eerst dat ik dit tegenkom. Dit geeft een enorm gevoel van financiële veiligheid bij het leasen van een auto en heeft voor mij enorm meegewogen in mijn besluit om een auto te leasen. Maar uiteraard hoop ik de volledige termijn uit te zitten.
Dank voor deze positieve en uitgebreide review! Niemand weet precies hoe zijn of haar toekomst eruit zal zien en om daarop in te spelen, hebben we bij SmiLease het occasion lease Flexpakket geïntroduceerd. Fijn dat dit je heeft geholpen bij je besluit en veel plezier gewenst met de auto!
Uitstekend geholpen en geadviseerd
Bedankt voor deze review en vele fijne kilometers toegewenst!
Communicatie via mail verliep helemaal zoals het hoort. Heel duidelijk en er wordt snel gereageerd.
Wat fijn om te horen dat jullie het zo positief ervaren hebben! Heel veel fijne kilometers toegewenst!
Een prima maatschappij, waar je alle keus en vrijheid hebt om een goede en leuke betrouwbare auto uit te zoeken.
Bedankt voor deze positieve review en veel plezier gewenst met de auto!
Niks toe te voegen aan hierboven.
Fijn om te lezen, dank voor het delen!
Snelle afhandeling
Dank voor deze mooie review!
Super fijn geholpen en duidelijke uitleg gekregen over de ins en outs van het leasen. Voor mij de eerste keer. Ik kon de auto al snel ophalen. En kreeg een mooie bos bloemen mee! Super leuk! Ik ben super blij met de auto! Bedankt voor de goeie service, SmiLease! En met name Jasper voor de fijne ontvangst, uitleg!
De eerste keer private lease kan best een beetje spannend zijn. Mooi om te lezen dat je de uitleg als duidelijk hebt ervaren. We wensen je vele fijne kilometers toe!
Mijn ervaring heb ik al zeer goed ervaren bij Smilease...van aanvraag tot aflevering in 1 woord geweldig...mooi ruim en net bedrijf ....vooral het contact met Jasper verliep via email en telefonisch zeer prettig...de aanvraag was snel geregeld en ook bij vragen stellen neemt Jasper de tijd. Bij het ophalen stond de Ford Fiesta ST-line X mooi gepoetst op ons te wachten om fijne km mee te rijden. Alle voorwaarden zijn helder en erg fijn is is dat de auto in eigen woonplaats in onderhoud kan. Dit is mijn 1e keer via Smilease maar de 2e keer als dat ik een auto rij icm private lease...ik kan nu al zeggen dat Smilease toch wel mijn voorkeur nu en in de toekomst krijgt...mooi bedrijf dat een unieke positie in neemt in de private lease wereld...ik wil de mensen van Smilelease en in het bijzonder Jasper erg bedanken voor service en voor de mooie auto die wij mogen rijden de komende jaren, Groeten vanuit Zwolle
Bedankt voor deze uitgebreide review, erg fijn om te lezen dat de ervaring zo positief is! We werken samen met verschillende garages in de regio waar wij actief zijn. Hierdoor vinden we altijd wel een garage bij de klant in de buurt. Geen dank en veel plezier gewenst met de auto!
Goede service, goed bereikbaar en zorgeloos rijden. Een aanrader
Mooi om te horen, dan is onze missie geslaagd! Veel fijne kilometers toegewenst!
Lange Akkers 6
9351VP Leek
Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.