Top advocaat! Alles naar tevredenheid afgehandeld.
Eindelijk!!! dankzij Dhr. Camps is mijn letselschadezaak nu definitief afgehandeld.
Na bijna 12 jaar strijden voorheen met twee verschillende belangenbehartigers(een letselschadebureau en een advocate) die in mijn langslepende schadezaak afzonderlijk van elkaar ook niet verder kwamen, kwam de Dhr. Camps op mijn pad.
Als een pitbull heeft hij zich WEL in mijn complexe zaak wat het in de tussentijd was geworden vastgebeten.
Wat een ongelooflijke bijzondere man, zo fijn in de omgang, staat je vriendelijk en deskundig te woord, belt je altijd zo snel mogelijk terug als je ergens mee zit, maar ook laat hij geregeld de stand van zaken weten, ook zijn secretaresses waren ook zeer behulpzaam.
Hoe moeilijk en complex mijn zaak ook was, Dhr. Camps vond dé juiste ingang.
Hij heeft na bijna 2 jaar het voor elkaar gekregen, dat een ellelange strijd van bijna 14 jaar eindelijk in een Mediation samen met de tegenpartij tot een goede afhandeling is gekomen.
Ik en mijn partner zijn hem dan ook vanuit ons hart zéér dankbaar.
Zelfs geeft Dhr. Camps nadien ook nog een nazorg gesprek met deskundig advies voor de toekomst, en een fijne afsluiting met elkaar.
Een top advocaat! op meerdere lagen, zowel deskundig zakelijk als begripvol en meelevend tegelijk.
Ik zou iedereen Dhr. Camps als LSA advocaat adviseren.