een goede behandeling
al meer geweest
zeer goed fijn geholpen
Ben heel goed behandeld
Bedankt
Kan eidelijk weer normaal eten en leven. Duurde 2 dagen dat ik eraan gewend was. Dank. Had even wat pijn rechts onder, maar dat was snel opgelost.
zeer tevreden
goed geholpen
De prothese ziet er goed uit, maar plakt niet aan het tandvlees. Ik heb moeite met eten. Ik werd erover geinformeerd bij de tandarts
Beste klant, Indien de prothese problemen geeft verzoeken wij een nieuwe afspraak te maken zodat wij de mondsituatie kunnen beoordelen en uw probleem kunnen verhelpen
1x een 9 omdat uitleg knippen van kaak, ter plaatsen kwam en niet eerder
Bedankt voor de mooie reactie. Helaas is het knippen van de kaak niet te voorspellen pas bij het plaatsen van de implantaten wordt dit bepaald. Dit komt echter zelden voor, derhalve worden de patient hier ook van op de hoogte gebracht. Dit om onnodige angsten te voorkomen.
geen
Ik ben super netjes en vriendelijk geholpen.
Ik vind de uitleg en voorlichting heel goed. Dhr. Zembowicz is heel precies en een vakman. Ben heel tevreden met het resultaat
Hertog Janstraat 1 a
5141KJ Waalwijk