Erg tevreden over de werkwijze van Smienk, goed geholpen en een mooi product. Werkt naar behoren.
Wij zijn erg tevreden overde plaatsing maar ook zeker over de monteur zijn deskundigheid uitleg ga zo door zou ik zeggen.
tevreden over de manier waarop ik ben geholpen en hoe de monteurs mij te woord hebben gestaan tijden de montage van de traplift. erg blij met de traplift die ik heb gekocht. werkt goed.
klantenservice heeft mij fijn te woord gestaan en geholpen. snelle levering en mooi gemonteerd en opgeruimd.
Dik tevreden over de gang van zaken met dit bedrijf, netjes gewerkt en een mooi product geleverd.
Alles was prima geregeld en uitgevoerd, goeden en duidelijke uitleg van het personeel.
De traplift voldoet aan al mijn eisen en dat voor een mooie prijs. Ik zou ze zeker aanraden.
Ik ga smienk zeker aanbevelen bij anderen.
Smienk gaf mij goed en eerlijk advies over de trap en de traplift. Hebben veel kennis over hun producten.
Prima behandeld door Smienk. Traplift werkte goed en is keurig verwijderd door de monteurs. Ze lieten alles mooi netjes achter.
Zeer meedenkend bedrijf, erg over te spreken. Vooral zo doorgaan!
Ik ben erg blij met de service van Smienk! Binnen no time was er een geschikte traplift geregeld en geplaatst op mijn trap. Supersnel en erg vriendelijke mensen!
prima bedrijf maar het kost wel veel geld zo'n lift, ook bij de concurrenten. over de service en kwaliteit heb ik niks te klagen.
Folder was van tevoren al duidelijk en zag er netjes uit. Ik ben vol lof over Smienk, keurig bedrijf.
de ervaring die ik heb beleefd met smienk was top. alles is soepel gegaan. goede prijs en fijne mensen.
fantastisch geholpen door hun medewerkers en de monteurs waren erg professioneel en snel met plaatsen. erg tevreden!
Erg blij met dit mooie product, goede prijs en een fijne service.
de monteurs hebbben goed gewerkt, vlot en stil. traplift is ook na wens.
Snel gehandeld en keurig alles in orde. Helemaal niks te klagen over dit bedrijf.
Super snel geleverd en geïnstalleerd!
Alles top ervaren met dit bedrijf, geen enkele klachten gehad. zou ze aanraden.
Ik had een laadstrip nodig voor een Sanha traplift. Dit werd snel en voor een redelijke prijs verzonden. Ook goed communicatie per email. Top, dat zie je niet vaak...
Smienk heeft snel gehandeld en daardoor snel een mooie traplift geleverd bij mijn trap. Erg blij mee! Zou ze zeker aanraden.
Ik reageer wat laat, omdat niet ik, maar mijn zus en zwager van mijn traplift gebruik hebben gemaakt, zodat ze bij mij konden blijven slapen. Voor mij ligt het gebruik in de toekomst, een investering. Ik ben er heel blij mee. Mijn zus en zwager zouden nooit meer bij mij op bezoek kunnen komen en daarom heb ik daarin geinvesteerd
Wir sind erstaunt, dass Planung und Aufbau der Anlage problemlos ohne irgendwelche Schwierigkeiten abgelaufen sind. Wir nutzen den Treppenlift parallel mit dem Begehen der Treppe zu Fuß.