van begin tot eind was alles mooi geregeld geen enkele klacht van mij.
lift hadden wij niet nodig. Smienk heeft hem snel weggehaald voor een leuke vergoeding.
Prijs is een stuk beter ten opzichte van andere aanbieders. Daarom gekozen voor Smienk en daar heb ik geen spijt van.
mijn ervaring was heel goed met dit bedrijf. smienk heeft mij fijn te woord gestaan en geholpen met de juiste keuze voor een traplift en een mooie prijs.
Mijn traplift is netjes gedemonteerd door de mensen van Smienk!
Ik ben erg tevreden over het snelle handelen van Smienk. Traplift is keurig geinstalleerd aan de binnenkant volgens afspraak. Geen enkele klacht heb ik.
Smienk is absoluut niet klantvriendelijk. Bij annulering paar dagen te laat helaas vanwege onvoorziene plotselinge verslechtering van toestand van mijn man waardoor lift overbodig werd, probeerde men toch 85% te laten betalen voor installatiekosten die niet nodig waren! Veel gesoebat en tenslotte 100%van materialen betaald terwijl met beetje empathie en coulance dit max 85% had moeten zijn. Tip:Bij klacht Radar of Kassa inschakelen
Goedemiddag mevrouw van Hartevelt, Bedankt voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring. We begrijpen dat deze situatie voor u erg vervelend was, zeker gezien de onvoorziene omstandigheden rond de gezondheid van uw man. We betreuren het dat dit tot een negatieve ervaring heeft geleid. Onze voorwaarden voor maatwerkproducten zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat wij onze klanten van de best mogelijke service kunnen voorzien, maar we begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom hebben we samen naar een passende oplossing gezocht, waarmee u uiteindelijk ook tevreden bent geweest. Helaas zien we dat niet terug in deze review, wat jammer is, want we zijn blij dat we samen tot een oplossing konden komen. Daarnaast willen we benadrukken dat we speciaal voor u een versnelde levering in gang hebben gezet, om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. We betreuren de gang van zaken en hopen dat u alsnog uw review wilt aanvullen met deze informatie. Smienk Trapliften
Erg tevreden over de werkwijze van Smienk, goed geholpen en een mooi product. Werkt naar behoren.
Wij zijn erg tevreden overde plaatsing maar ook zeker over de monteur zijn deskundigheid uitleg ga zo door zou ik zeggen.
tevreden over de manier waarop ik ben geholpen en hoe de monteurs mij te woord hebben gestaan tijden de montage van de traplift. erg blij met de traplift die ik heb gekocht. werkt goed.
klantenservice heeft mij fijn te woord gestaan en geholpen. snelle levering en mooi gemonteerd en opgeruimd.
Dik tevreden over de gang van zaken met dit bedrijf, netjes gewerkt en een mooi product geleverd.
Alles was prima geregeld en uitgevoerd, goeden en duidelijke uitleg van het personeel.
De traplift voldoet aan al mijn eisen en dat voor een mooie prijs. Ik zou ze zeker aanraden.
Ik ga smienk zeker aanbevelen bij anderen.
Smienk gaf mij goed en eerlijk advies over de trap en de traplift. Hebben veel kennis over hun producten.
Prima behandeld door Smienk. Traplift werkte goed en is keurig verwijderd door de monteurs. Ze lieten alles mooi netjes achter.
Zeer meedenkend bedrijf, erg over te spreken. Vooral zo doorgaan!
Ik ben erg blij met de service van Smienk! Binnen no time was er een geschikte traplift geregeld en geplaatst op mijn trap. Supersnel en erg vriendelijke mensen!
prima bedrijf maar het kost wel veel geld zo'n lift, ook bij de concurrenten. over de service en kwaliteit heb ik niks te klagen.
Folder was van tevoren al duidelijk en zag er netjes uit. Ik ben vol lof over Smienk, keurig bedrijf.
de ervaring die ik heb beleefd met smienk was top. alles is soepel gegaan. goede prijs en fijne mensen.
fantastisch geholpen door hun medewerkers en de monteurs waren erg professioneel en snel met plaatsen. erg tevreden!
Erg blij met dit mooie product, goede prijs en een fijne service.
de monteurs hebbben goed gewerkt, vlot en stil. traplift is ook na wens.