Ik ervaar professionaliteit, kwaliteit en inlevingsvermogen. Kom altijd met veel plezier en ben meestal tevreden. Ik hoop nog jarenlang bij jullie te mogen komen.
Ik ben al heel lang klant en zeer tevreden over de goede en ook plezierige manier waarop 'blonde Monique' mijn haar knipt. De sfeer in de zaak is heel vriendelijk. Ook aan de telefoon word je steeds goed en vriendelijk geholpen. Ik geniet van de wisselende tentoonstellingen, terwijl mijn haar verwend wordt.
Dag Hanneke Dank voor de prachtige cijferlijst en warme woorden. Blonde Monique en collega's zweven inmiddels...... Vriendelijke groet Cees en het Schiffer team
Méér dan haar alleen! Ik verlaat het pand altijd met kin omhoog en borst vooruit! En ontspannen ook nog: de muziek, de aandacht, de sfeer, de cappuccino.
Ik blijf komen, maar vind het wel erg duur ;-)
Sociaal, een perfecte kapper en klantvriendelijk. Toppie.
Al meer dan 10 jaar klant en nog steeds zeer tevreden over de kwaliteit en de benadering / behandeling. Zeker ook de tijd die er voor je wordt genomen en de extra verzorging (zoals hoofdmassage) maken het tot een fijne haarbeleving.
haarbeleving... deze uitdrukking ken ik echt niet!! Nazorg...ziekenhuis???? een heerlijke zaak waar ik graag kom..
Dag Cocky Dank voor de mooie cijferlijst. En inderdaad het klopt - Haarbeleving is nog geen officieel woord......... en de spelling controle gloeit rood! Maar het staat voor dat geen je rondom iedere behandeling mag verwachten van ons. O.a. massages, serum, sun glow, hot towel, kunst expo, uitgebalanceerde muziek tot aan live muziek en natuurlijk een orginale Italiano espresso op weg naar een meer dan tevreden behandeling!!! En de nazorg houden we in eigen hand, maar het Diac is gelukkig dicht bij............ Vriendelijke groet Cees en het Schiffer team.
Het feit dat wij (mijn man en ik) al 35 jaar voor de haarverzorging bij jullie komen, zegt genoeg....!
Dag Dorine Dank voor de mooie lijst en woorden. Ja - 35 jaar met liefde en toewijding, voor jullie alle twee! Vriendelijke groet Cees en het Schiffer team.
Super kapper! Kom er al bijna 20 jaar!
Dag Martijn Dank voor de prachtige cijferlijst..... en die "9", mag dat het offer zijn voor de zes tienen?!?!? Dank. Vriendelijke groet Cees en het Schiffer team.
Het is niet de goedkoopste kapper van Utrecht, maar de kwaliteit is hoog. Ik waardeer de zorg die aan de klant besteed wordt en zaken als de hoofdmassage, het drankje, kunst aan de muur, fijne muziek etc.
Vertroeteld worden en een goede haardos krijgen door vriendelijke mensen
Omdat jullie goed zijn in knippen, kom ik altijd weer terug, ofschoon ik het een behoorlijk hoge prijs vind.
al meer dan 25 jaar klant, prachtige coupe altijd!
Dag Marjolein Dank voor de mooie lijst en woorden. En natuurlijk dank voor de inmiddels 25 jaren!! Vriendelijke groet Cees en het Schiffer team.
De omschrijving beleving is terecht!!
steeds goed en correct geholpen en zeer vriendelijk. de ontvangen cd is exelent. veel luister plezier.ga zo door.
Dag Alexander Dank voor de mooie lijst en vriendelijke woorden. Onder het genot van een mooie deken van muziek gaan wij inderdaad zo door..... Vriendelijke groet Cees en het Schiffer team.
Ik word, op eigen verzoek, altijd door dezelfde kapster geholpen. Ik ervaar het als een heerlijk dagje uit om naar de kapper te gaan.
Dag Quirine Dank voor de mooie cijferlijst en vriendelijke woorden. Schiffer heet Bunnik welkom in het mooie Utrecht. Vriendelijke groet Cees en het Schiffer team.
Dag Judi WOW, wat een lekkere cijferlijst!!! Ik zie dat we nog aan de slag moeten om die "9" weg te werken. Vriendelijke groet Cees en het Schiffer team.