Een goede begeleiding.goede afspraken maken.ik ben tevreden mee.bedankt daar voor.
sommige zaken liepen wat langs elkaar heen maar verder alles goed geregeld
Erg tevreden. Aanrader
Goed eruit gekomen
Ik ben erg blij met Rudi. hij is een ervaren deskundige man. hij laat je altijd weer even nadenken en bewust worden. ik wil elke week wel naar Rudi, maar dat kan helaas niet. haha
Wij wilden niet echt meer in gesprek met elkaar omdat we al een relatietherapie hadden gevolgd. We kreeg een beetje de indruk dat men alsnog wilde proberen ons opnieuw weer bij elkaar te krijgen. We wilden graag in gesprek met een financieel expert om de zaken goed en in goed overleg met elkaar te regelen. Dat laatste was uitstekend. Ik vind het wel goed om de partijen te dwingen er goed over na te denken voordat je dit besluit echt neemt maar wij waren er al uit. Ik wens Yvonne veel succes verder! Groet, Jos.
Veel geduld en een heldere kijk op de werkelijke situatie
Dank voor je beoordeling! Wat kunnen we doen om van die 6 ook een 7 of meer te maken?
Wij hebben zeer prettige gesprekken gehad met Yvonne. De hele scheidingsprocedure heeft weinig tijd in beslag genomen dus kon daardoor snel afgewikkeld wordn.
Dank je voor de mooie woorden, fijn dat jullie tevreden zijn!
Dank voor de mooie beoordeling!
Tsjonge, allemaal tienen, dank daarvoor!
Mijn partner en ik hebben zeer goede ervaring met mediation groep twente, wij bevelen het iedereen aan. In korte tijd is er veel veranderd in positieve zin. Ik zelf heb hulp gekregen waar ik jaren geleden al naar verlangde.
Fijn dat onze begeleiding effect heeft gehad!
Als ik terug kijk heb ik het ervaren als een zeer persoonlijke en betrokken begeleiding.
in een moeilijke tijd voor mij vond ik het heel fijn dat Yvonne met ons meekeek en meedacht.
Dank je voor een mooi compliment!
Langelermaatweg 119
7553JG Hengelo ov