Zijn gewoon goed.

Mijn ervaring is positief!

Klantvriendelijk, deskundig en snel.

Zeer goed.

Wij zijn zeer tevreden.

Velo van der Bij ingeschakeld nadat de thermostaat kapot was. Velo heeft het snel en goed hersteld.

Keurig netjes en vriendelijke monteurs.

Zeer snel een afspraak kunnen maken. Monteurs aanwezig rond afgesproken tijd. Snel en efficiënt.

Snel

Ik heb jullie de afgelopen maanden twee keer nodig gehad voor werkzaamheden. Na mijn telefoontje kwamen jullie snel langs om het probleem te bekijken en had ook snel een afspraak om het te repareren. De tweede keer was het een klein klusje en hebben jullie gekeken en gelijk gerepareerd, top!

Goede afspraken, vakkundig personeel, sfeer onderling prima. Na het klaren van de klus alles tip top schoon gemaakt. Complimenten

Goede fijne service

Korte lijnen en goede service

Afspraken goed nagekomen

Goed werk

Altijd weer vakwerk

Ze weten wat ze moeten doen en lossen het ook altijd op. En daarbij: snel. Geen wachttijden van dagen. Vaak op dezelfde dag al.

Goed meegedacht en nette afwikkeling

Er moest een radiator vervangen worden. Vooraf hebben we een paar keer contact gehad over welk model het beste zou passen op de aansluiting die er al zat, om zodoende minimale aanpassingen te hoeven doen. De monteur was zoals je het graag ziet; correct, vriendelijk, netjes, en had nog een paar goede tips. Tevens heeft hij alle afval weer opgeruimd / meegenomen.

Een bedrijf waar je altijd snel, prettig en goed geholpen wordt.

Onkundig

Monteur weet niet het verschil tussen een 1 pijps systeem en 2 pijps. Daardoor 2 keer monteur op bezoek met extra kosten!,

Prima dienstverlening

Enthousiaste medewerkers

Snelle kwaliteitsservice

Wij hadden kortsluiting in een contactdoos buiten. Hierdoor lag een hele groep eruit in de meterkast. 2/3 van het huis zonder stroom. Zelf van alles uitgeschakeld maar niet kunnen vinden waar de kortsluiting zat. Velo gebeld en binnen een paar uur al een elektricien voor de deur. Die had het probleem binnen een paar minuten al gevonden en opgelost. Zag tevens nog wat andere zaken die niet helemaal goed zaten in de meterkast en heeft die ook vakkundig opgelost. Helemaal tevreden! Uitstekende service!

Goed werk snel uitgevoerd.

Vriendelijk deskundig en deskundig personeel

Lekkage problem prima opgelost.

Goede voorlichting richting probleemoplossing.

Supersnel en adequaat geholpen

NA lekkage geconstateerd te hebben aan een radiator vrijwel direct gecontracteerd. 3 uur later was er een monteur die alles vakkundig heeft opgelost. Super service!

goede en snelle service

de opdracht werd snel en accuraat opgepakt

Prima werk mensen.

Het werk wordt serieus genomen. Men is bij dakgootvervanging afhankelijk van het weer. Planning is dan ook een lastig item! Ik ben zeker tevreden over het werk en de werkmensen. Dank jullie wel.

Vakkundig en comform afspraak

Velo Van der Bij heeft bij ons onlangs de dakgootafvoeren vergroot. De werkzaamheden zijn goed, voortvarend en conform afspraken en prijs uitgevoerd.

Goed werk en vriendelijke monteurs

Prima gedaan en vriendelijke monteurs

Goed en snel werk geleverd!

Goed contact gehad en de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd!

Organisatie slecht en technisch goede kennis van zaken

uw technische vaardigheden zijn wij zeker over te spreken en daar verdient u de 2 sterren mee. Het organisatorische en commerciële proces was ruim onder het niveau , zeker met m.b.t afspraken nakomen en tijdig over zaken met de klant communiceren.

Een prima betrouwbaar bedrijf voor verschillende technische werkzaamheden

Velo vd Bij heeft ons diverse keren geholpen met het oplossen of aanpassen van technische dingen. Of het nou het aansluiten van lampen is ,het waterzijdig inregelen van verwarmingen , zonnepanelen of verleggen van stroom. Altijd goed advies en kundige, vriendelijke mensen. Ik kom graag terug!

De Reulver 26

7544RT Enschede