Vlot en vakkundig

Velo vd Bij heb ik gebeld toen ik een storing had in mijn nieuwe woning, terwijl ik nog geen onderhoudscontract had. Bij een ander bedrijf moest het nog dagen duren en moest er eerst een startopname worden gedaan terwijl de ketel daar altijd in onderhoud was geweest. Bij Velo vd Bij kon er meteen iemand komen, de storing werd vakkundig opgelost en daarnaast kreeg ik deskundig advies over de situatie in mijn woning. In één woord: top!

Fijn bedrijf.

Uitstekend bedrijf die doen wat ze zeggen. Snelle reparatie van doorboorde elektriciteitsleiding en vlotte plaatsing nieuwe groepenkast.

Snelle en goede service!

Snelle reactie en prettig contact om de afspraak te maken. Er werd ook op korte termijn tijd gemaakt. Nette monteur die alles netjes en vlot heeft gerepareerd.

Fantastisch

Bij een algehele stroomstoring zijn ze direct gekomen Het was de monteur al in zijn vrije tijd

Airco niet vakkundig aangelegd

De vervanging van mijn CV ketel kreeg van mij 5 sterren (15-6-2024), prima werk. Helaas ben ik over de airco niet tevreden: slordige installatie, leidingen niet ontbraamd, elektra gevaarlijk aangesloten, condensleiding te kort. Excuses wel per mail maar niet door de monteurs die het min of meer in orde kwamen maken.

Leveren goed werk

Probleem verholpen

Snel en adequaat geholpen

Zeer tevreden Goede service

Top service en kwaliteit geleverd

Nadat een ander bedrijf me ruim 3 weken aan het lijntje hield lieten ze me alsnog in de steek. Het werd een haastklus ivm een overkapping die binnen 2 weken geïnstalleerd zou worden en de dakgoot via jullie moest eerst. Meteen gebeld nadat die ander het liet afweten en binnen een week was alles gerealiseerd ondanks de vakantietijd. Top dus! Zeer tevreden!

Klus maar behoren geklaard en goed opgeleverd

Storingsdienst slecht bereikbaar, luisteren slecht naar probleem

Storingsdienst 3 x ‘‘s avonds gebeld, pas om 10 uur contact, monteur zei niet te kunnen helpen, moest volgende dag maar bellen. De hele avond en nacht zonder stroom gezeten. De volgende ochtend om 8 uur gebeld, probleem nogmaals uitgelegd, kan gemakkelijk telefonisch worden opgelost, maar kreeg alleen te horen, dat wij teruggebeld zouden worden. Een uur later, nog niets gehoord, zelf maar weer gebeld, en om 10 uur verscheen een monteur. Deze hoefde in feite niet in actie te komen, heeft nog wat doorgemeten en was binnen 5 minuten weer verdwenen. De reactie van de administratie was, nadat wij een rekening van 99 euro kregen, en daarover vragen hadden, negatief.

Vakwerk voor een goede prijs.

Prima bedrijf,goede offerte gehad en de werkzaamheden zijn precies zo uitgevoerd als afgesproken. Vriendelijke monteur die alles ook netjes op heeft geruimd.

Goede en snelle service.

Monteur heeft goede kennis. Kennis van zaken.

Zeer snelle goeie service

Na mijn telefoontje over lekkage werd direct gezocht naar iemand die het probleem kon oplossen. De lekkage werd verholpen en voor een ander probleem werd ook een oplossing aangedragen. Prettig contact zowel met degene die het telefonische gedeelte deed als met de monteur.

Kwaliteitswerk afgeleverd

Ze beginnen op tijd, werken stug door, maken niks kapot, doen hun werk goed en ruimen aan het eind van de dag alles netjes op. Daarnaast vriendelijk in de omgang.

Communicatie & uitvoering waren top

Ik ben - zoals ook over in het verleden uitgevoerde werkzaamheden - enorm te spreken over VvdB. Er werd gelder gecommuniceerd, de afspraken werden nagekomen en de werkzaamheden werden netjes uitgevoerd. De uiteindelijke factuur was ook 'gewoon' in lijn met de offerte. Kortom: erg tevreden!

Deskundig en prettig geholpen.

De monteurs waren er de volgende dag al en gingen voortvarend te werk. Ze betrokken mij er bij en vroegen toestemming om bepaalde handelingen uit te voeren. Deskundig gewerkt en heel prettig in de omgang.

Vakkundig en kunnen direct komen

|Komen direct en vakkundig personeel

Vakkundig personeel

Positief. Snel en vakkundig geholpen.

Positieve ervaring met extra tip

Onze klacht is vlot en succesvol afgewikkeld. De monteur was correct en deed zijn werk op een professionele manier. Zo kregen we nog een advies voor in de toekomst. De factuur was duidelijk uitgewerkt. Tip voor Velo van der Bij. Jullie plannen een afspraak in. Het zou prettig zijn als er vooraf nog even telefonisch contact over was geweest. Over het moment van bezoek bijvoorbeeld.

Top service. Denken goed mee, doen zeer hun best!! Ben zeer tevreden.

Na melding van lekkage van verwarming 'binnen 2 dagen alles opgelost

Prettig contact bij melding van de storing. . Verbluffend snelle hulp Fijn contact met vaklui die de reparatie sne;l voltoooiden. Fijne rekening ontvangen met duidelijke tekst en uitleg. Ik hoop jullie hulp niet meer nodig te hebben ........ maar zullen een volgende keer weer graag een beroep op jullie doen Hartelijke dank G.J.Klein Gebbink.

Vlot en deskundig geholpen

Vlot en deskundig geholpen!

Super goede en snelle service!

Had een waterlekkage, na telefoontje stond er snel een monteur die het binnen een half uur heeft verholpen! Top!

De Reulver 26

7544RT Enschede