vriendelijk en prettig geholpen.

goed contact en vlot geholpen.

Perfect!

Een goede monteur en vriendelijk

Zeer kundig geholpen

Alle mensen die ik heb gesproken komen heel capabel over. Goede adviezen, weten wat ze doen en voeren dat ook uit. Ben zeer tevreden over het resultaat. Als je dan nog iets moet noemen om te verbeteren dan vond ik dat ik relatief lang moest wachten op een afspraak. Maar goed, het had allemaal niet veel haast dus dat was niet heel erg.

Betrouwbaar en vakkundig

Goede planningsafdeling en bereikbaarheid. Betrouwbare service en vakkundig!

Snelle levering en nette plaatsing van meterkast

Snelle levering en nette plaatsing van meterkast. Door uitval in een ander project was ik snel aan de beurt, ik has mij ook opgegeven voor deze geboden optie. Met twee man sterk kwamen ze mijn nieuwe meterkast plaatsen naar volle tevredenheid. Er werd netjes en gestructureerd gewerkt.

Prima, maar

Er staat 1uur aan arbeidskosten, waren nog geen 15min binnen

Uitstekend werk en klandizie

Meerdere keren hebben we de hulp ingeschakeld van Velo vd Bij BV. Geen enkele keer hebben we twijfels gehad, altijd is alles keurig zoals een klant het zou willen. Wij kijken dus terug op een fijne samen werking waarbij veel mogelijk is geweest. Dat geeft een klant vertrouwen en ongetwijfeld komen we een volgende keer weer aankloppen bij dit uitstekend bedrijf.

Perfect en super snel gewoon klasse

Zeer snel ter plekke en probleem snel opgelost. Kan niet sneller gewoon top

Vlotte, klantgerichte dienstverlening

Snel en goed geholpen. Goed inspelen op de wensen van de klant.

Goed geregeld

Prima service , in één woord vakwerk

Behulpzaam , snel , goed werk , klasse !

hebben een goed advies gegeven en volgens afspraak gewerkt

Ik had wat vragen over een boiler en inductieplaat omdat ik de gasmeter wilde verwijderen. Zij adviseerden mij een warmtepomp boiler, en ook dat ik de inductieplaat het beste zelf kon aanschaffen. Ze vroegen even wat foto's van de situatie, en hoefden daardoor van tevoren niet langs te komen. Dat kwam mij wel goed uit en het bedrijf ook, want ze hebben het echt heel druk. Ik moest daardoor wel wat wachten ( 3 mnd)op een afspraak maar die is ook niet weer verzet. bovendien had ik niet zon haast omdat ik wel een wamwater en kook voorziening had! Eerlijk advies en korte lijnen ik houd daar wel van!

Teleurstellend

Teleurstellend omdat: 1. overleg over werkzaamheden met betrokken elektricien moeizaam verliep; 2. na renovatie meterkast deed de voordeurbel het niet meer; moest daarom een nieuwe, draadloze aanschaffen; 3. lelijke afwerking van goed zichtbare elektriciteitsbuis in halletje achter voordeur; 4. in eerste instantie klopte de rekening niet; ten slotte wel goed! afgehandeld.

Opgelost

De monteur was Vriendelijk, deskundig en meedenkend en vlotter was vlot vervangen en ook hetspoelmechanisme was snel hersteld.

Alles prima gegaan

Je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer de installatie geplaatst wordt . Je krijgt ook snel reactie op de mail . Reparatie snel en vakkundig uitgevoerd

Snel en goed

Alles was snel geregeld en gemonteerd

Prima.

Ondanks de drukke tijd werden de werkzaamheden snel, thuis, geïnventariseerd, Daarbij was de voorlichting over mogelijkheden en kosten duidelijk Na enig uitstel, in overleg, werden de werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd. Dat gebeurde op professionele manier, waarbij de vakmensen zich oplossingsvaardig en vriendelijk toonden. Het eindresultaat bevalt goed, al hebben zich nog geen omstandigheden voorgedaan, waarop de installatie op zijn top moet werken. Maar we zijn zeer tevreden.

Ik zat in nood en de monteur kwam zo snel

Ik had door de gasleiding geboord en meteen de gaskraan dicht gedraaid. Jullie Storingsmonteur gebeld en die kwam de volgende dag en heeft hem gerepareerd. Ik vind jullie erg vriendelijk en vakkundig.

Top werk

Over t algemeen super tevreden over geleverd werk Enige puntje is planning; wegens drukte moest ik lang wachten op laatste afwerking

Mijn vraag wordt niet beantwoord

Mijn klacht/vraag is gaslekkage. Volgens de geas zou dat bij de ketel zijn. Als de ketel ontbrandt is er een ‚ontploffing’ in de ketel. Ik dacht: dan laat ik meteen onderhoud doen. Doen ze onderhoud maar de gaslekkage blijft. Dus bel ik later op dat er nog steeds gaslekkage is. Komen ze nog een keer. OK, de lekkage komt bij het gasfornuis weg maar de ‚ontploffing blijft. 100 euro voorrijkosten betalen omdat de klacht niet opgelost is vind ik niet kunnen.

Alles snel geregeld, eigenlijk sneller dan ik verwacht had.

werk ruim voldoende, belachelijke hoge prijs qua uurloon

installateur heeft keurig gewerkt, vond de uurprijs wel erg hoog

Snelle afhandeling

We hadden een spoedklus die dezelfde dag keurig werd uitgevoerd.

Oplossingsgericht

Na problemen met lekkage in leidingen tss ketel en radiator kregen we n goed voorstel voor alternatief

De Reulver 26

7544RT Enschede