Goede ervaring

Alles heel vlot verlopen bij de montage en de monteurs hebben het prima achter gelaten

Vakkundig werk, goede service.

Roestende leidingen laten vervangen, prima verlopen. Had ook last van harde geluiden in de radiatoren. Oorzaak was door Velo snel gevonden en verholpen! Dik tevreden!

Verricht werk en van monteur goed. Zie verder opmerking

Keurig op tijd een monteur die goed werk verricht heeft. Mijn man is geweest met vragen over de factuur, gesproken met de tel/receptioniste zij heeft het gesprek aangehoord en beloofd dat ze de vraag door zou geven. Tot op heden nooit iets gehoord.

Super snelle service

Na telefonisch contact heel snel een afspraak kunnen maken.

Service staat bovenaan bij Velo vd Bij

Wij hadden lekkage in onze cv installatie en zaten daardoor in de kou, s’morgens gebeld, s’middags gekeken wat het probleem was en de volgende morgen gerepareerd, geweldige service.

Slechte ervaring

Nadat vrijdag 1 april in de avond monteur langs geweest ivm met storing aanlijn cv installatie ( een monteur die niet deskundig was op cv installatie ,en dat zelf toe gaf) Maar het euvel op dat moment had verholpen , hij zij dat het aan een plaatje van de thermostaat lag . De volgende morgen 2 april de zelfde storing heb ik 2x gebeld naar de storingsdienst dienst van Velo VD Bij maar werd niet opgenomen.Contact met storingsdienst van Essent die alles kun doormeten en het heeft opgelost. Kosten waren €171,07 bij Velo VLD bij wat voor mij weggegooid geld was. Heb 2 april later wel contact gehad met Velo en gezegd dat ik nog geen verwarming had en iemand Andes had ingeschakeld.

Er is goed werk geleverd.

Goed werk geleverd. Zeer Sociale monteurs

Top bedrijf

Bij de uitval van elektriciteit nog dezelfde dag een monteur om het probleem op te lossen.

In deze drukke tijd van werkzaamheden toch nog een oplossing van de storing.

Super dienstverlening

Zeer nette behandeling van zowel bij het samenstellen van de offerte als van de monteur.

Werkzaamheden keurig uitgevoerd

+ Werk netjes en snel uitgevoerd. + Opstellen offerte na huisbezoek snel. - Geen details in offertebedrag, alleen totaalbedrag

zeer correcte afhandeling van de schade

duidelijke afspraken

Zijn tevreden.

Goede ervaring met Velo van der Bij.

Werk werd uitstekend uitgevoerd.

We zijn erg tevreden met de resultaten. Medewerker was vriendelijk, behulpzaam en legde goed uit waar hij mee bezig was. Kortom, goed werk geleverd!!!!

Goed geholpen. Perfect resultaat

in een woord super

Netjes en mooi werk afgeleverd . Vriendelijke monteurs

Great work and nice people

Everything left clean Arranging an appointment so quickly

snelle service en goed uitgevoerde reparatie.

Prettige en persoonlijke communicatie. De reparatie had een bepaalde urgentie en werd vervolgens ook spoedig uitgevoerd.

Wel goed

Ben tevreden over de klussen die ze voor ons hebben gedaald.

Direct geholpen toen ik hulp nodig had, duim

Onze verwarming was uitgevallen en had hulp nodig, na een telefoontje werd ik direct geholpen, bedankt

ontzettend goed geholpen

zal zeker hun weer bellen als ik ze nodig heb

Top geregeld

Alles prima geregeld, top service

Goed werk geleverd

Goed werk geleverd

Snel en vakkundig

Snelle actie/reactie op melding lekkende kraan. Binnen een dag werd de thermostatische kraan snel en vakkundig vervangen.

De Reulver 26

7544RT Enschede