Fijne vriendelijke monteur. In één woord prima !!!

?????

Correcte afwerking, vriendelijk personeel

Prettig en vlot. Vervolgwerkzaamheden Essent moeten nog in gang worden gezet.

Top bedrijf

Prima werk geleverd en op tijd volgens afspraak, top geregeld

Goede kwaliteit van de werkzaamheden

Enigste minpunt dat je als klant moet vragen naar de rekening voor de verrichtte werkzaamheden

Aanrader

Lekkage snel en goed verholpen. Nota volgens verwachting, geen nare verrassingen. Prima!

Werk is goed gedaan

Alles volgens afspraak uit gevoerd

In de kerstperiode ingepland en prima en snen snel een thermostaatkraan geplaatst!

Deskundig, snel en correct

We hadden al maanden lang een probleem met de vloerverwarming, radiatoren en de nieuwe ketel met als gevolg dat sommige vertrekken niet verwarmd werden en sommige te warm werden. We hadden al in de tussentijd een expert op het gebied van vloerverwarming ernaar laten kijken. Een vriendin die toevallig net op bezoek was raadde jullie aan en jullie konden binnen een uur komen. Binnen een half uurtje was alles voor elkaar en helder uitgelegd. De nieuwe ketel was niet goed afgesteld.

Alles netjes en volgens afspraak afgewerkt.

De monteur kwam volgens afspraak en heeft alle werk netjes geregeld. Ook mijn last-minute vraag om nog een radiator te "regelen" kon vlot worden afgehandeld. Prima!

zeer snelle afspraak naar melding van probleem terwijl we geen contract hadden

zie boven

Uw medewerker heb ik ervaren als verademing in deze tijd van maatregelen en angst: hij kwam gewoon binnen en ging gewoon aan het werk, met overgave, deskundigheid en goed advies.

Positief

uitstekende en snelle service

Ik heb een kapotte thermostaatkraan van de verwarming laten vervangen. Verschillende bedrijven gebeld, hadden geen tijd of pas na een paar maand! Terwijl de radiator alleen maar loeiheet bleef. Velo v.d. Bij was er meteen de volgende dag. Deskundig en snel een nieuwe kraan gemonteerd.

Goede service in een rare tijd

Met beperkte medewerkers in de feestdagen periode wel gezorgd voor oplossing van het probleem. Communicatie prettig.

Ervaren monteur

Monteur had aandacht en tijd voor de klant. Ben goed geholpen en werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.

Netjes en correct

Vriendelijk en rustig

Erg goed geholpen

Zowel de bereikbare meneer in het weekend als de meneer die door de week het werk kwam doen waren beiden erg vriendelijk en behulpzaam. Denk ook vaardig want de verwarming doet het weer. Misschien niet heel goedkoop, maar wel prima geholpen!!

Onacceptabel.

Slordige en onprofessionele afhandeling van werkzaamheden.

Professioneel, vriendelijk en op tijd

Monteur was een aardige kerel, was op tijd en voerde zijn werk professioneel uit. Gaf ook nog even een paar goede adviezen en nam daarvoor alle tijd. Plezierig bedrijf om mee te werken.

Goed.

Onze ervaring is heel goed

Werkzaamheden correct uitgevoerd planning/comm. moet beter

De uit de voeren werkzaamheden zijn allen correct en goed uitgevoerd, de communicatie/planning kan beter, moest vaak bellen om de planning te horen te krijgen, en was genoodzaakt planning installatie keuken te verplaatsen hierdoor, werkzaamheden zelf werden correct en vaktechnisch prima uitgevoerd

Goede vakmensen die professioneel begeleid worden.

Het verhelpen van een lekkage van de keukenafvoer die in plaats van door de leiding op de vloerisolatie werd gestort (en dus stonk) werk op een uitstekende manier opgelost. Niet echt goedkoop maar wel perfect.

Dezelfde dag dat ik mijn klacht meldde kwam een monteur om de klacht vakkundig te verhelpen

Het is prettig dat een klacht snel wordt verholpen, zeker als dat gebeurt door een vakman die ook goed kan uitleggen wat de klacht is en hoe het kan worden verholpen.

180 euro voor niks

"verstopping zo goed mogelijk opgelost". Telefonisch aangegeven dat we alles al hebben geprobeerd, hg ontstopper, veer etcetera. Komt een chagrijnige man die duidelijk geen zin meer heeft in zn werk 2 uur prutsen. Om uiteindelijk te zeggen d at we gelijk een gespecialiseerd bedrijf hadden moeten bellen. Ja dat weet ik als consument toch niet?! en hoezo doe je daar 2 uur over..

Prima en volgens afspraak wordt er gewerkt.

Volgens afspraak verschillende werkzaamheden uitgevoerd

De Reulver 26

7544RT Enschede