Snel en correct geholpen

Deskundig, snel en professioneel geholpen voor mijn airco.

Vragen veel geld zonder het probleem op te lossen

Monteur moest tot 3 x terug komen om uiteindelijk te vertellen dat we maar een draadloze cv elders moesten aanschaffen. Hij kon het probleem niet verhelpen. Uiteindelijk vonden we zelf de oorzaak, bleek om een los snoertje te gaan. Ook worden er uren in rekening gebracht voor het ophalen van een schroefje waarvan hij de dag ervoor al wist deze nodig te hebben. Waardeloze en blijkbaar ondeskundige Monteurs in dienst. Maar wel een rekening sturen van ruim 600 euro. Zo kan ik ook geld verdienen!

Top werk

Hele fijne boiler laten plaatsen. Hebben dit super afgewerkt en werkt ook goed!

Kundig bedrijf

Snel, correct en bekwaam personeel.

Snel geholpen

Snel geholpen

monteurs gaven onzinnig advies

Na reparatie van de waterleiding in de kruipruimte werd mij geadviseerd de gehele waterleiding te laten vervangen. Uit een second opinion door een ander installatiebedrijf bleek vervanging niet nodig!

Goed.

Verdeelkast met componenten vernieuwd. Is wat gepruts om in oudere, bestaande installaties alles op zijn plek te krijgen, maar het is goed gelukt.

Goed werk maar geen snelle reactie

Het installeren van Hybride warmte pomp en Warmte boiler, is netjes geinstalleerd. Alleen vragen over thermostaat laat nog op zich wachten. Dat is jammer

Nette en ervaren monteur

Goed afgeleverd werk

prima vakmensen

prima monteur die vakkundig werkt levert. extra groep aangelegd en in overleg met monteur beste route voor de stroomkabel bepaalt. kabel netjes weggewerkt in kabelgoot

Netjes uitgevoerd en prettige communicatie

Net bedrijf, waar er via mail gemakkelijk werd gecommuniceerd. Ook de installateur heeft erg netjes gewerkt. Daarna netjes de factuur gekregen met het besproken bedrag, Ik ben een tevreden klant.

Snelle (re)actie, vriendelijke service, adequate oplossing!

Er werd goed meegedacht, snel geacteerd en de reparatie aan de CV-Ketel werd meteen en netjes uitgevoerd. Daar was ik erg blij mee!

Alles netjes uitgevoerd

Nieuwe warmtepomp boiler aangesloten, top gedaan

Heel tevreden

Onze eerste vraag voor een onderhoudsbeurt en ze kwamen al na een paar dagen. Fijn!

Positief

Geen lange wachttijden. Vakkundig en plezierige mensen.

prima bedrijf en stoere behulpzame kerels die het probleem aanpakken.

Nadat ik lekkage constateerde onder mijn huis die voor andere kleinere installateurs te moeilijk bleek te lokaliseren kreeg ik van Velo van der Bij iemand die met oplossingen kwam waardoor uiteindelijk het probleem verholpen is.

Snelle service van kantoor

De monteur heeft netjes werk geleverd

Uiteindelijk komt het goed

Helaas moesten er drie monteurs aan te pas komen om een drukgroep van een Geberit toilet te repareren.

Bellen en direct geholpen.

Maandagmorgen gebeld en omdat er een afspraak was vervallen direct een monteur gestuurd die de reparatie snel heeft uitgevoerd.

Snel en effectief geholpen

Top ervaring! Snel op locatie en snel geholpen. Enige verbeterpunt: hadden me niet geïnformeerd over het vertragen van het komen van de nieuwe CV ketel en niet afgemeld die dag. Verder top!

Goed werk geleverd

Snelle service

Kwamen al na 2 dagen om een lekkende buitenkraan te vervangen. Alles netjes gerepareerd en afgewerkt.

Er is goed en zorgvuldig werk geleverd

lekkage op zink dokters opgespoord en gerepareerd

Ben helemaal tevreden over dit bedrijf. Beleefd, goed werk en alles weer netjes opgeruimd.

Goede service, uitstekend werk!

Vlot en goed geholpen; top!

De Reulver 26

7544RT Enschede