Professionele en vriendelijk

Zeer goed geholpen met elektrische installatie, netjes afgewerkt en veilig. Zeer tevreden!

Erg goed en betrouwbaar

Goede opname en ook uitvoering en bekwame mensen

goed advies en vriendelijk

gewoon goed

Staan voor je paraat

Het lukt natuurlijk niet altijd van vandaag op morgen, maar ze doen verschrikkelijk hun best om je te helpen. Ik ben zeer tevreden.

Vakkundige installatie

Goed geholpen bij een doorlopend toilet. Monteur kwam snel langs zodat de hoofdkraan weer open kon, en hield me ook goed op de hoogte van het bestellen van de onderdelen. Reparatie snel en goed uitgevoerd! Alleen als je dan tot 2 keer toe een herinnering krijgt voor het invullen van een review, dan is dat wel vrij irritant.

Tevreden over de uitvoering

Ik ben minder tevreden over de factuur en het aantal in rekening gebrachte uren. De monteur was 2,6 uur aan het werk, er zijn echter 4 uren in rekening gebracht.

erg duur voor een klein beetje werk

kwamen met 2 personen binnenunit ontsmet verder niks

Goede service, vriendelijke en kundige monteur. Netjes werk, keurig!

Super geholpen met installatie fornuis

Monteur Roy heeft ons SUPER geholpen met installatie fornuis, alles liep tegen, paste niet goed tussen aanrecht. Hij is pas vertrokken toen het fornuis op haar plaats stond.......

Lekkage in de kelder

Na dat we de firma hadden gebeld waren ze er snel bij . Vriendelijke jongens die de lekkage zeer snel en vakkundig hebben verholpen.

goede communicatie.

Er wordt netjes gewerkt en goed gecommuniceerd.

Snelle en goede service

Zeer vriendelijk te woord gestaan. Nog dezelfde dag zijn de werkzaamheden uitgevoerd.

Supersnelle service

Na 1 belletje stonden ze dezelfde dag nog op de stoep! Een vriendelijke monteur heeft alles perfect in orde gemaakt Ooit weer een probleem, ga ik Velo direct bellen. Top service! 7543es

Fantastisch!

Ondanks de periode net voor Kerst werd het probleem met een verroeste verwarmingbuis direct geklaard... en goed!

Snelle service

Prima en vlot gewerkt. Niet goedkoop

Goede service en vriendelijke mensen!

Net voor de Kerst ging mijn ketel kapot. Direct na de Kerst kwam er een nieuwe, en ook de nazorg was prima!

uitstekend

komen altijd afspraken na.

Prima ervaring.

Bij de volgende klus bel ik weer.

Duidelijk advies en vakkundige installatie

Zeer tevreden over het verloop en afwerking van de werkzaamheden

Voldoende en slecht

Mijn eerste contact met Velo vd Bij was goed. Daarna 2x gebeld en contact gehad voor een vervolg afspraak en daarop tot heden niets teruggestort. Inmiddels een ander bedrijf ingeschakeld. Vr.gr. JH van der Molen

Betrouwbaar en deskundig

Snel een goede offerte en de werkzaamheden snel en goed uitgevoerd.

Snelle en juiste afhandeling. Personeel correct. niets geen klachten. Prima

Weinig voorbereid, extra kosten

Medewerker had weinig materialen bij zich en moest daardoor terug naar zaak. Extra uren voor rekening klant ?

goede monteur. Veel te duur

De monteur heeft prima werk geleverd. Totaal was het een half uur. De rekening van 135 euro vind ik buitensporig hoog. De kans dat ik nog eens bij jullie aanklop is gering. Dit verhaal vertel ik ook aan mijn kennissenkring. Die is erg groot.

Monteur goed. Rekening belachelijk.

De Reulver 26

7544RT Enschede