Snappshot, een super interactie met al jouw gasten

HelloDJ is al jaren een “Trotse Partner” van Snappshot. Al onze booths zijn uitgerust met 55 of 65” beeldschermen en dat is mede de reden dat mensen kiezen voor Snappshot, want met Snappshot op jouw feest creëer je de mooiste herinneringen. Snappshot is een no-nonsense bedrijf met een team van super enthousiaste medewerkers iets dat de samenwerking makkelijk maakt. Vragen of suggesties? Ze doen (bijna) overal iets mee en niets is hun te gek! Kortom een super gaaf product en aan te bevelen voor ”IEDER” feest.

Snappshot weet dè momenten, van jouw event, in de fotobooth perfect vast te leggen!

Bij de "Summerparty" van SWB / Gildebor" hebben we Snappshot gevraagd om een fotobooth neer te zetten. Dit was een absolute toegevoegde waarde op ons event. Collega's lieten zich, omhangen met, de gekste attributen vastleggen. De collega's die gefotografeerd werden kregen na de shoot een mee, met een mooi kader eromheen. Snappshot, ontzettend bedankt voor jullie meerwaarde op ons event! #BelangrijkWerk

Uniek, perfecte service, geweldig bereikbaar, super communicatiee!

Als je zou twijfelen of je je geld ging uitgeven aan een trouwauto, een extra toetje, of aan Snappshot, kies dan vooral voor Snappshot in combinatie met een LED-scherm. Maak er geen unplugged tafareel van - zoals je dat nu veel op de social voorbij ziet komen -, want juist de foto's die jouw gasten maken, zijn de meest spontane en dus leukste foto's! Jouw beste vriend gaat echt niet tijdens de ceremonie met een telefoon in z'n hand zitten, maar laat ze dat wel doen voor en na diezelfde ceremonie. Ter plekke heeft Snappshot voor ons nog een aantal zaken geregeld, onze ceremoniemeester kon heel snel schakelen met ze tijdens onze trouwdag. Voor de tijd zijn we uitgebreid en goed geïnformeerd, de jongens op locatie waren keurig en correct. Ook was men erg flexibel in de planning. Onze verzameling aan beelden, uit alle hoeken van de gastenlijst, hebben geleid tot een spontaan scala aan beelden, die ik niet had willen missen. De toevoeging van het LED-scherm maakte het plaatje helemaal af, iedereen vindt het och uiteindelijk heel gaaf om z'n eigen hoofd (en naam) op een scherm voorbij te zien komen!

Toetsen niet te lezen, volgende dag kon je al niet meer uploaden

Voordelen: Het idee is leuk in theorie, in praktijk werkt het pakket voor € 35,00 niet,. Nadelen van de app: * je kunt alleen foto per foto doorzetten en niet meerdere foto's te gelijk. * je kunt niet met de app een foto maken, je moet een foto maken en dan doorzetten ( een voor een) * De toetsen waren niet te lezen, Er waren 3 knoppen lichtgeel van kleur, met, denk ik, witte tekeningetje. Het was onleesbaar. De gasten wisten niet wat ze moeten doen. * De dag erna kun je geen foto's meer uploaden. In de praktijk gaat niemand, als ze om 3 uur s nacht in bed stappen, voor 6 uur al zijn foto's een voor een uploaden in de app! Toen de mensen wakker werden en de foto's wilden uploaden, werkte de app al niet meer. * Volgende werkdag contact opgenomen met het bedrijf, en ze namen me niet serieus. Omdat er 33 foto's in de applicatie stonden, zeiden ze dat het wel had gewerkt. Meer als de helft daarvan had ik zelf gemaakt. Dat wil zeggen dat van de 50 mensen die ik toegang had gegeven en in het totaal 15 foto's binnen zijn gekomen. * op de avond zelf en de dag erna, gaven mensen aan dat de app niet werkte, en toch neemt het bedrijf met niet serieus!!! *Conclusie, het idee is grappig maar het werkt voor geen meter!!!! En dat zeg ik niet alleen, dat zeggen bijna al onze gasten. Misschien dat de duurste pakket wel werkt, maar verkoop dat het midden pakket niet!!!!! Tip: Koop het niet, het is weggegooid geld.

Klantgericht en professioneel

De fotobooth was fantastisch, vooral in combinatie met de app. Makkelijk om een party aan te maken en om door te geven aan gasten is een WhatsApp groep zeker aan te raden. Op onze bruiloft was het een groot succes.

Machtig

Niet alleen extra toevoeging op, in ons geval een bruiloft, maar ook vragen die je hebt worden snel beantwoord. Zo wilden wij heel graag de teksten die je kunt toevoegen bij de foto's, hebben. Hier is een fijne en passende oplossing voor gevonden. Dus, heb je feest, geen moment twijfelen. En moelijk, echt niet!!! Zelfs de oudere generatie die niet met mobile telefoons zijn opgegroeid, deden volop mee.

Een geweldige en blijvende herinnering van een bijzondere dag!

Op onze trouwdag is in de avond snapshot gekomen. Wij konden genieten van de voorpret met de app. Er is goed contact geweest en super goed geholpen met de invulling/aankleding (ik ben niet zo creatief dus dat was erg prettig!). Alle gasten zijn op de foto geweest en wij hebben geweldige prints voorbij zien komen. Hier gaan wij een mooie boek van maken om terug te kijken op deze bijzondere dag. Alle gasten waren erg te spreken over de gastvriendelijkheid! Zeker weten een aanrader!

FANTASTISCH!

Onze bruiloft, een dag om nooit te vergeten. De meiden van Snappshot bruisden van energie en paste precies in ons plaatje. Complimenten van ons maar ook namens al onze gasten! Bedankt! Mart en Muriël

Super leuke app

Heel overzichtelijk, ze waren bij ons op het bedrijfsfeest ze waren super vriendelijk. via de app konden we gelijk de foto's zien super leuk Is echt aan te raden

Ideale app voor party pics! Technisch ook goed over nagedacht

We hebben deze app gebruikt om op ons bruiloftsfeest foto's van gasten te bundelen. Werkt soepel en erg simpel! Wel even goed in de gaten houden dat de foto's na vier weken uit de app verdwijnen i.v.m. de AVG wetgeving. Het zou helemaal top zijn als hier na vier weken nog even een reminder voor wordt verstuurd.

Top geregeld!

Gebruik gemaakt van Snappshot in het centrum van Almelo. We hadden de beschikking over een fotobooth en een led scherm. Er werden foto’s gemaakt op de fotobooth, die vervolgens te zien waren op het led scherm. Mooie oplossing met zeer vriendelijke medewerkers.

Supertof systeem! Achteraf de meest hilarische echte foto's!

Mooie toevoeging voor de bruiloft. Werkt met een druk op de knop ;-) Terugkijkend krijg je de meest grappige foto's. Hoe later op de avond hoe beter... De app is helemaal zelf vorm te geven met een eigen achtergrond en unieke code voor de gebruikers. Elke foto krijg je direct op een scherm te zien op de locatie. Zelf heb je geen tijd op dat moment te kijken dus weer iets leuks om later terug te kijken. Complimenten. Super app!

Fijne samenwerking, goede service, flexibel en snelle opvolging

Prettige samenwerking gehad met een flexibele opstelling en drang om het voor de klant te fixen. Ook tijdens het event snel bereikbaar met een snelle reactie. TOP !

Zeer goede service en klantvriendelijk

Onze gasten en wij hebben enorm genoten van snappshot. Zeer stabiele app en werkt zonder enige problemen, echt een aanrader!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snappshot is een erg leuke toevoeging aan een feest. De door meerdere deelnemers gemaakte foto's zijn metéén zichtbaar en zorgen niet alleen voor hilarische momenten maar zijn ook een bron van gespreksstof en gezelligheid. En dit óók naderhand nog weer! ( Persoonlijk zou ik de partycode en bedrijfslogo wel iets kleiner willen zien zodat er meer beeldscherm, en dus foto's zichtbaar zijn. En het 'reclameblok' van Snappshot is té prominent tussendoor aanwezig, wat ten koste gaat van de zichtbaarheid van de foto's) Verder vooral complimenten over de goede samenwerking.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snappshot is een topbedrijf!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super App, het feest begint sneller door de interactie en je houdt er een chronologisch foto verhaal aan over !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend leuk om te zien hoeveel spontane, grappige en leuke foto s er zijn gemaakt de de gasten. Erg leuk om terug te kijken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer leuke app, je feest brengt veel meer sfeer mee en de leuke fotos worden gemaakt! Zeer aan te raden app om je feest naar een betere sfeer te brengen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerlijke jongens Mooi product Twentsche nuchterheid!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snappshot is de beste toevoeging voor het feest. Mensen waren super enthousiast en waren nog vrolijker door Snappshot. Daarna kun je nog altijd nagenieten van alle foto's na het feest. Ik beveel het iedereen aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is geweldig om op elk feestje toch alles mee te krijgen van alles!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke toevoeging van het feest gebruiksgemak kan wat makkelijker vooral als de tijdlijn nog niet actief is kan je weinig live testen zoals de achyergrond in de app. Hiervoor een test tijdlijn aan moeten vragen. Jammer is dat onze tijdlijn stoote waardoor ook 00:00 geen fotos meer gemaakt konden worden (wordt onderzocht)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was echt een super gave aanvulling op ons feest!

Oude Boekeloseweg 3 B

7553 DS Hengelo