geweldig! De moeite waard om vanuit Groningen naar toe te rijden.

Eigenlijk in de eigen omgeving niemand te vinden die mijn dikke tegels wilde zagen. Riitano zei onmiddelijk dit te kunnen en heeft het perfect gedaan.

• Advies N.v.t.
  • Waar kent u Riitano Tegel- en Natuursteenwerken van? Internet

Zeer tevreden!! Riitano heeft in het hele proces meegedacht, goed tips gegeven en andere goede vaklui voor ons geregeld zodat de verbouwing in korte tijd super goed is verlopen. Nieuwe vloerverwarming, vloer, wc, vensterbanken, etc. Alles op tijd en goed voor elkaar. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

• Ervaring met: Vloertegels
  • Waar kent u Riitano Tegel- en Natuursteenwerken van? Via vrienden/kennissen/relaties

Zeer positief

Bij mijn tegelklus liep ik tegen een probleem aan voor wat betreft het snijden van een lange tegelplaat. Na wat onderzoek kwam ik terecht bij Riitano. Op vrijdag een mail gestuurd en direct een reactie dat ik zaterdagochtend vanaf 9 uur terecht kon. Vanuit Spijkenisse naar 's Hertogenbosch gereden om de tegels te laten zagen. Ook nog 2 andere tegels die problemen gaven meegenomen en ook laten zagen. Helemaal tevreden weer terug naar huis. Een zeer positieve ervaring en zeer vakkundig werk geleverd voor een schappelijke prijs.

• Advies N.v.t.
  • Waar kent u Riitano Tegel- en Natuursteenwerken van? Internet

Riitano werkt netjes en komen netjes afspraken na!

Riitano heeft bij ons meerdere ruimtes betegeld! Hij komt samen met zijn zoons of 1 van zijn zoons! Hele lieve jongens! Ze werken hard en maken alles zo snel mogelijk af! Wij zijn zeer tevreden over hun werk en zullen hun zeker aanraden!

• Ervaring met: Vloertegels

Prachtige vloer gelegd door een professional!

In een mooie showroom, met veel keus hebben we ons laten adviseren door Carolina. De vloer is in no-time gelegd door vriendelijk, beschaafde en aardige jongens. Ook werd er goed mee gedacht bijvoorbeeld bij een dorpel, wat uiteindelijk een aluminium randje is geworden, waardoor de vloer nu in zijn geheel doorloopt. Wij zijn erg blij met het resultaat en zullen dit bedrijf bij iedereen aanraden!

Op alle fronten uitstekend

In de showroom goed advies en uitleg gekregen bij de keuze die ik moest maken voor een badkamertegel. Afspraken worden nagekomen. Er is heel netjes gewerkt, en dan heb ik het niet alleen over de tegelvloer maar ook er rondom heen. Latere vragen werden direct beantwoord en voor de zekerheid kwam er nog iemand kijken. Top familiebedrijf, allemaal even kundig en vriendelijk!

• Waar kent u Riitano Tegel- en Natuursteenwerken van? Anders

Vakkundig, snel

Voor het huis van mijn broer moesten er tegels geslepen worden zodat de paste rond een rond raam. Omdat de tegels keihard waren en er snel splinters vanaf sprongen wisten we in eerste instantie niet waar we dit konden laten doen. Gelukkig zijn we hiervoor bij Riitano beland en hij heeft ze snel en professioneel geslepen. Het resultaat is prachtig! Ik heb nu ook besloten mijn nieuwe vloer door dit bedrijf te laten leggen en deze werkzaamheden zie ik vol vertrouwen tegemoet!

• Ervaring met: Wandtegels

Geweldig. Prettige werkers en de zoons om trots op te zijn!!

Zie boven!!!

• Waar kent u Riitano Tegel- en Natuursteenwerken van? Internet

Goede service en heel prettig contact

Eerste kennismaking was al zo fijn. Niets word je opgedrongen. Vrijblijvend rondkijken en met wat uitleg van mijn kant ( wat er bij mij nodig was) kwamen we samen tot een oplossing. Kreeg goede uitleg over zelf leggen en of werk laten uitvoeren. Partner is tegellegger van beroep en beide zoons zitten nu ook in het vak. Een goede samenwerking maakt dat er vlot gewerkt kan worden. Het was mij een waar genoegen die jongens hier aan het werk te hebben gezien. Ze werken keurig ,laten geen rommel na. En ik ben heel blij met het resultaat. Kan iedereen die op zoek is naar tegels aanraden eens een kijkje te nemen bij Riitano.

• Waar kent u Riitano Tegel- en Natuursteenwerken van? Anders

GEWELDIG

zeer vakkundig, heel vriendelijk en geweldig werk afgeleverd. Heel blij met mijn nieuwe badkamervloer.

• Ervaring met: N.v.t.

Goeie afspraken, top kwaliteit

Goed en prettig advies in de showroom. Deskundige beoordeling ter plaatse. Snel en professioneel zetwerk. Top ervaring.

• Waar kent u Riitano Tegel- en Natuursteenwerken van? Internet

Vakkundig, klantvriendelijk, oplossingsgericht, we hebben een Top badkamer.

Na constatering van een lekkage in onze badkamer zijn wij op advies van het bouwbedrijf terecht gekomen bij Riitano Tegel-en Natuursteenwerken. Dit is uitstekend bevallen. Een riante keuze aan tegels en natuursteen. Heel veel moois waar moeilijk uit te kiezen is. Gelukkig werden we goed geholpen en hebben we samen met de familie Rittano een prachtige combinatie uitgekozen. We hebben ook de optie genomen om het sanitair te laten plaatsen. De badkamer is echt schitterend geworden. Het is een deskundig familiebedrijf waar je echt van op aan kunt. Klantgericht, netjes en vriendelijk. We gaan jullie zelfs missen. Bedankt Nunzio, Nando en Lino voor jullie vakmanschap en goede zorgen. Op naar ons volgende project waar we jullie zeker weer bij willen hebben.

Fantastisch

Ik mijn oude aardrechtbad laten zagen. Het was totaal geen moeite voor ze. Ze dachten mee en niks was te veel. De service is gewoon top geweldig. Nig bedankt voor de service heel blij met Het eind resultaat. Gr paul uit amersfoort

Vakkundigheid

Gezien bekend te zijn met de vakkundigheid van Riitano tegelwerken, lezen riecensies. De showroom bezocht, geweldig aanbod, onze keuze gemaakt en de volledige opdracht gegeven. Van sloop verleggen ledidingen, aanbrengen nieuwe afvoer en complete montage en afmonteren. Wij kunnnen zeggen top werk afgeleverd, van A to Z ook meedenken in oplossingen, Riitano is een abosolute aanrader. Fam Bonte - Hall

Mooi gelegd

Aardige mensen en top gelegd

Topwerk!

Onze balkontegels waren zeer moeilijk op maat te zagen, maar dankzij het vakkundige werk van Riitano hebben wij nu een prachtige balkonvloer!!

Echte vakmensen

Goed inzicht in planning. Heb ik als prettig ervaren. Tegels zelf mooi vlak gelegd. Heel erg tevreden over het eindresultaat. Ook is de service heel fijn. Kortom heel tevrede klanten.

professionele en prima service

Gisteren 6 terrastegels laten zagen in verschillende maten. Geen enkel probleem, na een half uur en een kop koffie kon ik ze weer inladen en daar werd ik ook nog mee geholpen. Heel goed adres!

• Waar kent u Riitano Tegel- en Natuursteenwerken van? Internet

Prettig bedrijf met mooie tegels en goede kwaliteit

Fijn bedrijf met mooie tegels, goede communicatie en prettige samenwerking. De tegels zijn prachtig en secuur gelegd

Vakkundig en snel

De vloer ligt er erg mooi en strak in. Nunzio en zijn zoons meten de tegels goed uit zodat je het mooiste resultaat krijgt in de ruimte! Tevens een compliment voor de planning. In verband met ons nieuwbouwhuis is de planning vooraf erg globaal. Carolina denkt goed mee waardoor de werkzaamheden al na 1 dag na oplevering werden gestart. De planning sloot hiermee ontzettend goed aan. Een aanrader om met Riitano zaken te doen!

Behulpzaam en goede service

Ik kwam om een granieten aanrechtblad te laten zagen. Er miste een stukje van de rand, die ook nog even passend erbij gemaakt werd.

Fantastische Redder in Nood

Onze keukenleverancier liet ons in de steek, want zij weigerden om de verkeerd geleverde composiet achterwanden aan te passen. Met de snelle & vriendelijke hulp en zeer betaalbare prijs van meneer en mevrouw Riitano hebben wij nu alsnog prachtige composiet achterwanden kunnen zetten in onze keuken. Dank jullie wel voor het op maat zagen van deze zware platen en als extra ook nog bij een overgebleven stuk de zijkanten te polijsten zodat wij daar een mooi extra rekje van kunnen maken. Wij zijn met plezier heen en weer gekomen vanaf Rotterdam.

Excellent

Riitano heeft mij uitstekend geholpen door het zagen van en het boren van gaten in keramische tegels. Perfect werk, vlot uitgevoerd en ook niet onbelangrijk, tegen een zeer redelijke prijs.

Bedrijf met vakmanschap

Kwamen hier met speciale wensen omtrent een zware basaltsteen verder vorm te geven. De vakman dacht uitstekend met onze voorkeuren mee en droeg zelfs nog betere suggesties aan. Alles werd perfect uitgevoerd binnen de afspraak. Mocht ik ooit weer een opdracht hebben , ga ik hier zeker weer naar toe.

vriendelijke communicatie + stipt op tijd + werk zorgvuldig uitgevoerd

Ik moest twee schellevis betontegels in mijn tuin laten zagen (hoek eruit) en vond dit bedrijf op internet. Vriendelijke mensen. Ik kon snel terecht en het zaagwerk werd op het afgesproken tijdstip meteen uitgevoerd. Heel nauwkeurig. Vriendelijke prijs ook. Complimenten dus!

Rietveldenkade 50 -52

5222 AJ Den bosch