Mooi hotel, mooie golfbanen, slechte auto

Onze reis was weer prima. Fantastisch hotel en prachtige golfbanen. Echter één ding zou ik jullie willen meegeven: Ik ga er van uit dat de auto die jullie reserveren voor ons voldoende groot is voor de golftassen en de koffers. Op het vliegveld bleek echter dat we in de categorie (letterlijk) Fiat Panda zaten. Daar gingen de golftassen met geen mogelijkheid in, evenmin als de koffers. (de handbagage paste er bij wijze van spreken net in) Ik vroeg naar een maatje grotere auto, maar (natuurlijk) hadden ze die niet, waardoor we in de categorie (letterlijk) Audi A4 terechtkwamen en €121,- bij moesten betalen. Oftewel: volgende keer graag een maatje meer; size does matter! (sometimes!)

• In welke accommodatie verbleef u? La Finca
  • Opmerkingen over de accommodatie Supergoed ontbijt, veriendelijk personeel, zeer mooie er ruime kamers en ligging op de golfbaan ia natuurlijk perfect.

xxxxxx

geen negatieve opmerkingen

• Bestemming Spanje
  • In welke accommodatie verbleef u? barcelo
  • Opmerkingen over de accommodatie geen
  • Beveelt u de accommodatie aan? Ja

Mooi hotel, mooie golfbanen, prima

Hele positieve ervaring. Jammer was dat er twee golfbanen waren omgewisseld dus op onze voucher stond dinsdag maar de golfbaan had ons op donderdag staan. De reactie van Golftime toen ik vroeg dat te corrigeren voor de betreffende donderdag vond ik iets minder: een sorry had best gemogen. We hebben flink moeten praten om op die betreffende dinsdag op die baan te mogen spelen en je staat er dan niet fijn. Nadine heeft ons geholpen met het boeken en zij heeft me fantastisch geholpen,

• Bestemming Emiraten
  • In welke accommodatie verbleef u? Hotel Amwaj rotana
  • Opmerkingen over de accommodatie voor een groot hotel hadden ze erg weinig liften. Dat was vaak wachten

Betrouwbaar in golfarrangementen

golftime heeft onze reis goed voorbereid. We kregen de reisbescheiden nadat we er zelf om gevraagd hadden. We misten de vouchers 5 dagen voor de start vd reis. Blijkbaar was er iets fout gegaan met het verzenden van digitale vouchers. Het is goed gecorrigeerd.

• In welke accommodatie verbleef u? El Rompido
  • Opmerkingen over de accommodatie Zelf een upgrade gedaan.

Geweldig georganiseerd

Op verzoek heeft Golftime een 1 persoons golfreis naar Agadir voor mij samengesteld. Alles was top geregeld! De reisbescheiden had ik ruim op tijd in mijn bezit en eenmaal in Agadir aangekomen was lokaal vervoer via taxi‘s goed geregeld. De golfbanen waar ik gespeeld heb verkeerden in uitmuntende staat en zelfs het weer was beter dan verwacht. De accomodatie voldeed prima met alle voor deze trip benodigde voorzieningen in ruime mate aanwezig.

• Bestemming Marokko
  • In welke accommodatie verbleef u? Iberostar Fontys Beach
  • Opmerkingen over de accommodatie Prima voor deze trip
  • Beveelt u de accommodatie aan? Ja

Golftime heeft ons uitstekend geïnformeerd over onze prachtige golfreis naar Zuid-Afrika.

Johan en Dori die Colourful Manor bestieren, hebben ons goed geïnformeerd over bezienswaardigheden, restaurants en excursies. Met name de wijntour (dagprogramma) o.l.v. een gids was leerzaam en bijzonder aangenaam! Golfbanen waren van hoge kwaliteit en de service was ongekend.

• Bestemming Zuid-Afrika
  • In welke accommodatie verbleef u? Colourful Manor
  • Opmerkingen over de accommodatie Locatie ontvangt veel wind

Geweldig!

Alles was heel goed geregeld, vanaf de vlucht tot en met het hotel

• In welke accommodatie verbleef u? Hotel Melia Marbella Banus
  • Opmerkingen over de accommodatie Fantatstisch

Redelijk

Redelijk, goede golfbanen matig hotel

• In welke accommodatie verbleef u? Estana alvos praia
  • Opmerkingen over de accommodatie Lekkende daken, veel beton weinig aankleding
  • Beveelt u de accommodatie aan? Nee

prima ervaring met Golftimers, moet alleen wel opletten dat parttimers elkaar mail blijven lezen.

prima ervaring met Golftime, alle reisbescheiden ruim van te voren toegestuurd. Alle vouchers compleet en in orde. Huur golfclubs, auto, hotel & greenfees prima geregeld.

• In welke accommodatie verbleef u? Rimpido
  • Opmerkingen over de accommodatie prima prijs kwaliteit verhouding

prima bedrijf

Boek al vele jaren bij Golftime, steeds goed geadviseerd, doen echt hun best en niets te veel om uit te zoeken!

• Bestemming Portugal
  • In welke accommodatie verbleef u? 2verschillende Castro Marim en Portobay Falesia
  • Opmerkingen over de accommodatie Portobay Falesie erg massaal, Castro Marim juist heerlijk rustig

Erg goed geregeld door Golftime

Alles was picobello in orde. Van de vouchers, de keurige luchthaven transfer, wat een luxe, teetimes keurig reregeld, hotel goed, eten prima. Fijne vakantie gehad!

• In welke accommodatie verbleef u? El Rompido
  • Opmerkingen over de accommodatie Netjes, schoon, minpuntje is de personele bezetting in de bar. Moest vaak gebeld of gezocht worden

Goed met enige slordigheden

Redelijk hotel met uitstekende verzorging en erg vriendelijk personeel. Verrassend was dat er ook van de faciliteiten van Sueno de luxe gebruik kon worden gemaakt.

• In welke accommodatie verbleef u? Sueno golfhotel
  • Opmerkingen over de accommodatie Enigszins gedateerd

Deskundig, snel en vriendelijk

De last minute golfreis werd prima geregeld. Alles klopte en kleine onduidelijkheden werden snel en adequaat opgelost.

• In welke accommodatie verbleef u? Sueno de Luxe
  • Opmerkingen over de accommodatie Groot hotel met goeie voorzieningen. Vriendelijke medewerkers. Kwaliteit van het eten blijft achter bij de rest.
  • Beveelt u de accommodatie aan? Nee

3de jaar op rij een super ervaring in El Rompido met groep van 16 mannen

Voor het derde jaar op rij hebben wij met een groep van 16 mannen een golfweekend geboekt via Golftime in El Rompido. Perfect locatie, zeker voor een groep. Sommige heren verbleven single in het hotel, anderen maakten gebruik van de appartementen. Alle deelnemers hebben genoten van de perfect onderhouden golfbanen. Prima geregeld door Golftime.

• In welke accommodatie verbleef u? Precise El Rompido

Zonder zorgen op Golftrip

Alles perfect geregeld en gepland

• Bestemming Marokko
  • In welke accommodatie verbleef u? Palmeraie Golf Hotel
  • Opmerkingen over de accommodatie Comfortabel

geweldig, thuiskomen omdat ik in het verleden 13 jr in Noord Spanje heb gewoond

communicatie met GolfTime was prima, de reisbescheiden waren goed verzorgd, jammer dat Transavia een heenvlucht in de late middag heeft en een terugvlucht in de ochtend. Green Suites Hotel was uitstekend, in het bijbehorende restaurant aan de overkant vd straat was het eten en de service geweldig. De beste golfbaan is zonder twijfel de prachtig onderhouden Golf Club Real de Sevilla. Het restaurant met het "menu del día"is ook een bezoek waard. Voor 12 Euro complete maaltijd. Men kan na 9 holes, mits er plek is te regelen via de starter, lunchen, om daarna door te spelen. Pineda Golf ligt aan een snelweg, er loopt een paardenparcours door de baan heen, de omgeving rondom de golfbaan is down right lelijk, maar het restaurant met ook een dagmenu is uitstekend. Van leden hoorden we dat Golf Zahaudin gort droog en niet zo mooi is. Het beste is om de auto op de gratis parkeerplaats bij de Metro te zetten (3 min vh hotel), en de Metro naar Puerta de Jerez te nemen. Vlakbij de Kathedraal, en de Musea. Met cash geld (10 euro) betalen, want een credit card pikt het app niet. In Sevilla is alles goed te voet te bereiken. De leukste buurt is Santa Cruz, El Alcazar is erg de moeite waar en de Katedraal met de Giralda is mooi. Een bezoek aan de Plaza de Espana is een must. Een typisch Spaanse Tapasbar is: Maestro Marcellino in de Calle Hernando Colón no9. (in Santa Cruz barrio (wijk)). De Jamon Iberico is superb. Altijd vragen naar de "vino de la casa".............

• In welke accommodatie verbleef u? Green Suites

Heel goed

Geweldige organisatie , fantastisch hotel, in het bijzonder de golfdesk in het hotel zelf.

• In welke accommodatie verbleef u? Los Monteros Spa en Golf
  • Opmerkingen over de accommodatie Sfeervol
  • Beveelt u de accommodatie aan? Ja

Turkije/belek/Kaya was voor 95% goed geregeld. Wel duur.

Ik wil even laten weten dat alles is goed gegaan. 2 dingetjes: 1. het busje dat ons kwam halen wist niet dat de vluchttijden waren veranderd. Kwam pas nadat we gebeld hadden. 2. De buggies die we hadden besteld waren veel te duur. Op de baan vele malen goedkopet. Bv bij kaya buggy 35 euro ipv 50. Ik weet niet waar dat aan de strijkstok blijft hangen, maar wil wel dat jullie dat weten. Verder bedankt voor de organisatie.

• Website N.v.t.
  • Reisaanbod N.v.t.
  • In welke accommodatie verbleef u? Kaya

Een bijzondere ervaring

Prima kleinschalig golfhotel met zeer vriendelijke service. Uitstekende uitdagende golfbanen. Dubai groot, groter, grootst met bijzondere architectuur en veel overdadige luxe.

• Bestemming Emiraten
  • In welke accommodatie verbleef u? Address Montgomerie
  • Opmerkingen over de accommodatie Uitstekend
  • Beveelt u de accommodatie aan? Ja

Dit erg grote hotel is ondanks dat bijzonder sfeervol.

Op het vliegveld ging het niet goed, het busje was meer dan 30 minuten te laat. Jammer. De ontvangst in het hotel was heel vriendelijk, voor het inchecken konden we direct nog gaan lunchen. De kamer was heerlijk groot, met een apart stuk voor de kleding. Ideaal! Ons uitzicht op de bergen was heel erg mooi, daar hebben we echt van genoten. De diverse bars waren best druk, maar toch gezellig om te zitten. In het restaurant werden we meteen herkend door een 2-tal obers die ons in een ander hotel al hadden gezien. Heel leuk, en we kregen ook een "eigen" tafel! Het buiten lunchen was heerlijk en daar genoten we met volle teugen van.

• In welke accommodatie verbleef u? Sueno de Luxe Resort
  • Opmerkingen over de accommodatie De informatie v.w.b. de fitness en animatie waren beneden peil. Ook is er in de fitness geen enkel toezicht, iedereen doet dus maar wat. Ook zonde van de mooie apparauur, die nu al roestplekken vertoond. Erg jammer. De bediening in de bars liet te wensen over. Zoals altijd worden mannen eerst geholpen, de vrouwen pas daarna! En dat in 2019!
  • Beveelt u de accommodatie aan? Ja

Golfreis met alles erop en eraan

De golfreis naar Belek was super geregeld. Op advies van Femke gekozen voor het golfhotel Sueno en niet voor Sueno de luxe. Een goede keuze in ons geval want dit hotel is wat kleiner van opzet en het personeel zeer vriendelijk. Alle teetimes op de golfbanen waren perfect geregeld en ook de transfers van en naar de golfbanen hoefde wij niet naar om te kijken. Service in het hotel perfect, alles all-inclusive was ook echt all-inclusive. Kortom niet alleen het golfen was perfect maar wat er verder bij komt aan vliegreis, transfers en hotelverblijf gaf ons een heerlijk ontspannen vakantiegevoel.

• In welke accommodatie verbleef u? Sueno golfhotel
  • Opmerkingen over de accommodatie Gratis upgrade naar seniorroom

Prima geregelde vakantie

Golftime gekozen vanwege een goed en variabel aanbod. Als golfer zoek ik graag naar een grote variatie in mogelijkheden. Misschien nog wel een groter aanbod van banen om te kiezen zou tot een verbetering kunnen leiden!

• Bestemming Zuid-Afrika
  • In welke accommodatie verbleef u? Colourful Manor Lodge
  • Opmerkingen over de accommodatie Gastvrijheid in optima forma

Helemaal top

GVB (Handicap 54) course gedaan in Portugal/Algarve. Uitstekende accomodaties (Pestana Alvorens Praia). Mooie omgeving, prachtige restaurants in de omgeving met overheerlijke verse vis. Huurauto via Herz (Thrifty), keurig geregeld. Golfles gehad van Roel Gritters, een gepassioneerde leraar van de “oude stempel” die op een hele plezierige en open manier les geeft waarvan je werkelijk beter wordt. Al met al een aanrader.

• In welke accommodatie verbleef u? Pestana Alvor Praia
  • Opmerkingen over de accommodatie Kerurige accomodatie (mag ook verwacht worden van een 5-sterren hotel). Kamer had iets ruimer gemogen.
  • Beveelt u de accommodatie aan? Ja

Tegenvallend t.o.v wat we gewend zijn bij Golftime.

Er wordt hoog opgegeven over Guadalmina in zijn totaliteit. Alle mensen van het hotel zijn erg vriendelijk maar de golfbanen voldoen absoluut niet aan onze verwachtingen. De volgende opmerkingen: 1. Er is geen shuttlebus van hotel naar golfbaan terwijl dit wel wordt vermeld door GT. 2. Het parkeren bij de golfbaan is vrijwel onmogelijk. 3. De banen zitten bomvol. We hebben ons ingesteld op “filegolf” maar het “gevaar” kwam van achteren. Je voelt je er niet echt welkom. Marshalls hebben niet de power om slow players te stimuleren door te spelen. Banen zijn gewoon overvol. Drie van de 5 dagen werden we opgejaagd door ballen naast en zelfs voor ons.... NOOIT MEER! 4. De banen bevatten veel gevaarlijke punten en de omgeving bij de snelweg is afzichtelijk. 5. Gevraagde golftijden bleken niet haalbaar. Alternatieven elders werden helaas niet geboden.

• In welke accommodatie verbleef u? Guadalmina
  • Opmerkingen over de accommodatie Hier en daar oubollig verouderd.

Helemaal ontzorgd!

Het betreft het advies en de boeking van een accommodatie met golfbaan. Het advies, de boeking en de after sales zijn allen sympathiek en soepel geregeld.

• Bestemming Curaçao
  • In welke accommodatie verbleef u? Santa Barbara Resort
  • Opmerkingen over de accommodatie Heel vriendelijk en attent personeel. Héérlijk, uitgebreid ontbijtbuffet

Arnhemseweg 6

3817 CH Amersfoort

Over Golftime

Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.