Alles ademt golf

Fijne gezellige accommodatie. Alles prima geregeld. Golfbaan tegenover het hotel, hotel ademt golfplezier uit. Mooie , best lastige baan, fijn om te lopen. Lekker gegeten in het restaurant. Wij eten vegetarisch en hadden dat van tevoren doorgegeven. In het restaurant gaf men aan een speciaal menu voor ons te hebben gemaakt. Heerlijk gegeten! Verder wel wat uit de buurt van het dorpje en het strand, daar heb je de auto of een fiets voor nodig om er te komen.

Prima reis, alles klopte

Goede en prettige bediening bij het regelen van de reis en alles wat daar bij komt kijken

• Nazorg

prima service en goede accomodatie

Ahaus land und golfhotel is een aanrader reserveren via de site was makkelijk en snelle reactie met factuur en reisbescheiden

Een heerlijke reis

Golftime heeft de reis uitstekend geregeld. De reis liep op rolletjes incl de huurauto en de huurclubs. We hebben op twee verschillende golfbanen gespeeld, beide mooie banen met goede voorzieningen.

Prima Golfreis

De golfreis die ik heb geboekt als single was geheel volgens de afspraak. Huurauto gaat via Sunnycars dus ook goed. De starttijden zoals afgesproken klopten. Alles was netjes doorgegeven. De tweede keer in het zelfde hotel kreeg ik dezelfde kamer als dank voor het terugkomen, uitkijkend over de tee van hole 1 richting duinen en de zee. Golfbaan Bellavista in Huelva is echt een aanrader. Mooi en verzorgd aangelegde baan met hoogte verschillen en zeer vriendelijk personeel.

• Nazorg

De reis was compleet verzorgd.Alles klopte tot in details.Geheel verzorgde reis. De accommodatie in Portugal was buiten verwachting, zowel wat huisvesting als wat golfmogelijkheden betrof. Een buitengewoon ruime en modern uitgeruste hotelkamer op de begane grond.Prachtige,zeer ruime oefenfaciliteiten voor de deur en twee mooie , goed verzorgde 18-holes banen op loopafstand.. Ontbijt en diner met alle denkbare etenswaren waren eveneens perfect. Kortom, wij hebben deze golfweek enorm genoten. Voor herhaling vatbaar. Carola Bolder en Paul Gerlag

• Nazorg N.v.t.

Fantastische Golfvakantie, subliem geregeld door Golftime!

Golftime heeft ons een fantastische, zorgeloze, perfect georganiseerde reis bezorgd. Bedankt voor jullie aandacht, zorg en vooral fleibiliteit. Auto stond klaar op de Airport van Faro, Het hotel had al vroeg in de ochtend onze kamer beschikbaar. Kortom zeker een vakantie om fijn op terug te kijken en voor herhaling vatbaar!

Goed geregeld!

De eerste keer, dat wij via Golftime hebben geboekt, maar beslist geen spijt van. Aan de telefoon werd ik vriendelijk en deskundig geholpen met het samenstellen van onze golf reis naar Tenerife. De communicatie per email was top. Alles was fantastisch geregeld.

• Nazorg

Prima service en bij problemen oplossingsgericht.

Een eerdere boeking een week eerder moest worden verplaatst wegens sneeuwval en gesloten golfbaan. Vrijwel direct een nieuwe boeking geregeld.

TOP

Super service, zelfs voor compensatie gezorgd bij wijziging data

Altijd geweldig

Zeer professioneel, altijd vriendelijk en zeer behulpzaam

• Nazorg

prima, ook na een beetje zeuren van mijn zijde altijd behulpzaam

Dit is mijn zoveelste golfreis via Golftime. Deze verliep wat anders dan normaal vanwege medisch malheur in de reisgroep. Dit resulteerde in het vlak voor vertrek alles moeten omboeken naar een andere groep. Golftime regelede dit prima voor ons. Chapeau. Volgende reis, Ierland, weer met Golftime.

• Nazorg

Alles klopte en de geleverde service was prima!

Hotel en kamers waren heel netjes en schoon. Reisomschrijving klopt als een bus.

• Nazorg N.v.t.

Na de lange coronapauze eindelijk weer een fijne golfvakantie.

Anticiperend op een einde van de corona restricties een vlucht geboekt naar Malaga met Vueling met 'vriendelijke' vertrektijden rond het middaguur. Golfsets gereserveerd bij ClubstoHire voor pick-up op de airport. Tijd genomen voor de selectie van hotel en golfcourses en gekozen voor Golftime met een passende aanbieding In Melia Marbella Banus en golf op 5 banen in de omgeving. Voor vervoer stond een vrijwel nieuwe auto gereed via Sunny Cars. Mede dankzij het goede weer een zorgeloze golfvakantie gehad. Voor herhaling vatbaar.

Snel en vriendelijk geholpen

De kleinschaligheid van het bureau van Golftime, vinden we plezierig. De Persoonlijke benadering is prettig.

Goed geregeld.

Hotel en de banen zijn prima. 3 lussen waarvan lus Verviers de moeilijkste is.

Goede ervaring met golftime

Snelle reactie op mijn vragen, ik zou golftime zeker aanraden

Fantastico!

De medewerkers van Golftime hebben mijn vrouw en ik een fantastische vakantie bezorgd in Islantilla, Andalusia, Spanje. Alles was tot in de puntjes verzorgd en daarnaast ook nog erg flexibel met het maken van aanpassingen. Het appartement in Islantilla was perfect en zeker voor ons tweeën zeer ruim (90m2) en voorzien van alle gemakken. Om maar even te noemen: vaatwasmachine, wasmachine, koelkast, diepvriezer, kookplaat, föhn, ruime douche, ruim balkon, goede receptie 24/7, televisies (ja, 2). Uitstekende schoonmaak. Voldoende handdoeken. Nou ja, ik kan wel janken, zó goed als alles geregeld! Golftime kan rekenen op een nieuwe vaste klant. Autohuur ook voortreffelijk en zelfs een ondergrondse garage bij het appartement .

Heerlijk, prima hotel met prachtige 18-holes golfbaan

Verzorgde, schone kamer. Prima douche, goede bedden. Ontbijt a la carte was achteraf beter dan buffet. Goedkoper dan normaal ontbijt, heerlijk verse gerechten, heerlijke koffie met verse jus. Golfbaan lag er prachtig bij, mooie greens. Eten in restaurant op de golfbaan prima. Maar het meest bijzondere was toch de 1,1 KM oprijlaan. Geeft toch een apart gevoel ;-)) Eten in de buurt: Verjer de la Frontera, prima restaurant, stadje is zeker aanrader om te bezoeken.

Prima geregeld

Prima, ietwat gedateerd, hotel. Erg goed verzorgd ontbijt! Veel restaurants op loopafstand. Afwisselende golfbanen met sterk geonduleerde greens en vergevingsgezinde fairways. Leuk om te lopen.

• Nazorg

Wederom een goed verzorgde reis naar Portugal.

Snelle reactie, goed aanbod/offerte, verzorgde documenten en over het algemeen fijn en persoonlijk geholpen. Volgende keer zeker weer via Golftime!

zeer goed

Hotel , gastvrijheid en zorg personeel zeer goed , banen quinta da ria en cima zeer goed , aanrader monte rei in deze omstandigheden (droog en minder goed onderhouden) zijn geld niet waard

• Nazorg

Prima service zeer snel bericht

Wij zijn verschillende keren via golftime op vakantie geweest en ik kan alleen maar zeggen alles altijd prima geregeld

Geweldige vakantie gehad

Alles was perfect, de locatie, de faciliteiten in het appartement, klein gemis misschien een vaatwasser. Vele leuke restaurants in de buurt en in de oude stad. Parkeergelegenheid was ook super

Heerlijk

Fantastische shortbreak gehad op La Cala Golfresort aan de Costa del Sol. Golfbanen waren mooi, weer was mooi. Personeel was ontzettend attent en vriendelijk. Gewoon goed. Golftime heeft alles prima geregeld. Geen info te veel, maar ook zeker niet te weinig. Dank je wel

Arnhemseweg 6

3817 CH Amersfoort

Over Golftime

Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.