mooie banen, maar weinig gastvrij

Zowel Hubbelrath als Kosaido mooie banen, maar wij vonden het niet gastvrij. Hubbelrath op maandag, driving range gesloten, clubhuis de hele dag gesloten en een clubmanager die er weinig zin in had. Bij Kosaido was de driving range wel open, maar ook hier geen horeca open en de ontvangst in de ochtend was slecht. Leden starten op 1, gasten op 10.. Starttijd 2e 9 3 uur en 20 minuten na starttijd op de 1e negen. Het maakt de indruk dat ze eigenlijk geen gastspelers willen.. Hotel verder prima.

Zonder zorgen Golfen in Portugal

In deze corona tijd hebben we een pakket Auto, Hotel en Golfbanen in Portugal gekozen om zonder zorgen een week te kunnen genieten. Een goede auto stond klaar, tijden bij de golfbanen waren gereserveerd en in het hotel met ontbijt verliep ook alles goed en volgens de Portugese regels.

Is goed.

Prettig contact en overleg

• Nazorg N.v.t.

Golfarrangement top geregeld!

Uitstekende communicatie, snelle reactie, voldoende informatie zowel op website als via de mail.

Prima geregeld allemaal

Mooie banen, tee tijden conform wens/verzoek en prima hotel erbij. Voor ons was het dik in orde

• Nazorg

Wij speelden op 15 en 16 juli, precies op de dagen van de watersnood vlak bij ons hotel in Duitsland. Het was droog weer, maar de baan was nagenoeg niet te bespelen door de vele hoosbuien op 14 juli. Maar ja de baan was open. Jammer dat de TV op de kamer geen nederlandse TV zenders heeft en ook geen BBC, dat is wel een gemis.

Prima geregeld

• Nazorg

Alles was prima geregeld!

Heldere, duidelijke communicatie.

• Nazorg

Geweldig georganiseerd golfweekend met vrienden

Samen met 2 vrienden genoten van een lang golfweekend in Golfhotel Vesper net over de grens van Duitsland. Na een vlugge corona-test, hebben we de auto geparkeerd en het gehele weekend niet meer aan hoeven raken. Golftime had onze tee-tijden, alsmede ontbijt en diner vastgelegd waardoor we zonder zorgen overal konden aanschuiven. Beide 18-holes golfbanen bij Hotel Vesper zijn uitdagend qua lengte, terrein en hoogteverschillen. Ondanks de drukte liep het beide dagen redelijk vlot door!

• Nazorg

An excellent two golf courses and weekend away!

De Gijsteren and Swinkelsche are excellent golf courses, little gems in Limburg. Aanradar and not far away from the Randstad. Gastvrij service too; we had a wonderful weekend away!

Klasse, klantgerichte service

Wij hebben genoten van de shortbreak zoals Golftime die naar onze wens had samengesteld.

Topweekend gehad !

Mooi hotel met heerlijk diner ! Onze topper ! Baan Scherpenbergh zeer de moeite waard !

Goed geregeld

Vlotte communicatie. Snelle bijsturing indien nodig. Vriendelijke medewerkers.

Prima geregeld!

Ondanks de nodige covid-perikelen is het Mariska gelukt een prima trip voor ons te regelen. We hebben genoten en gaan in het najaar zeker weer een golfreisje met Golftime maken.

Weer extreem goed georganiseerd

We doen al jaren een golfuitje met Golftime en ieder jaar worden we weer fantastisch geholpen. Zeker in deze moeilijker tijden zijn ze heel flexibel en meedenkend. Ga zo door!

• Nazorg

Volgend jaar ander bureau dan Golftime? No way!

Al jaren boeken we bij Golftime. Vanwege corona moesten we onze golfvakantie dit keer doorschuiven van 2020 naar 2021. Geen probleem voor Golftime. Ook deze keer werd alles prima voor ons geregeld; hotel, greenfees, vlucht, transfer, alles klopt gewoon, iedere keer weer. Volgend jaar ander bureau dan Golftime? No way!

• Nazorg

Goed geregeld en goede follow up

De reis was prima geregeld Ook toen er een foutje was met het hotel is dit snel en adequaat opgelost. De ervaring met de Golftrainer Roel was weer positief. Dit was onze 2e sessie met hem en is weer uitstekend bevallen

• Website N.v.t.
  • Nazorg

Heerlijk goed verzorgde trip op een prachtlocatie!

Last-minute wilde ik er een paar dagen tussenuit om te ontspannen en golfen onder de zon. Golf time kwam snel met een aantal passende voorstellen waaronder mijn trip naar La Cala Mijas (Malaga). Ik heb ontzettend genoten, alles was top en snel geregeld. Het eten was heerlijk op locatie, het personeel ook zeer vriendelijk. Ik kon 2 dagen golfen op de prachtige 18 holes banen, uiteindelijk heb ik nog een paar prive-lessen kunnen regelen ter plaatse waar ik enorm veel baat van heb gehad met mijn handicap 54 wat op deze baan nog een uitdaging was voor mij. De locatie is nogmaals prachtig en ik kan het zeker iedereen aanraden!

perfecte dagen

zeer goed georganiseerd, niets tekort gekomen

Echt een top golfvakantie

Dit Fuerteventura arrangement was echt een perfecte deal. Ook de service van Golftime heeft hierin geholpen. Verandering naar beter hotel en super arrangement op de golfbaan. Volledig geregeld en een week lang plezier. Aanrader!

Top golfreis!!

Genoten van een fijne golfreis. Na twee keer uitstel vanwege corona uiteindelijk anderhalf jaar na de eerste boeking toch in het vliegtuig gestapt. Leuke stedentrip naar Lissabon en omgeving en lekker gegolfd. Top banen zoals West Cliffs, Royal Obidos, Praia del Rey en Penha Longa zijn allemaal aan te bevelen. Bedankt Golftime voor het tot drie keer opnieuw boeken en regelen van de reis!!

Correct en goed georganiseerd

Alles was prima geregeld, hotel inclusief maaltijden en starttijden. Leuke dagen gehad!

• Communicatie
  • Persoonlijke aandacht N.v.t.
  • Nazorg N.v.t.

Goed hotel Mooie golfbanen

Alles was goed geregeld

Goed geregeld

Restaurant is perfect, zeer nette en goede bediening. De kamer is vrij klein maar wel in orde.

Arnhemseweg 6

3817 CH Amersfoort

Over Golftime

Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.