Meedenkend personeel, goed advies, prima uitgevoerd en fijn verblijf!

Bij het aanvragen van de offerte werd er goed meegedacht en advies gegeven waar nodig. Ons verblijf in Limburg, Kasteel Erenstein was top! Mooie kamer, lekker eten en fijne bedden. Ook erg leuk dat er nog even werd nagebeld hoe de golfreis is geweest. Zeer persoonlijk! Zeker tot ziens mensen van Golftime. Chapeau!!!

Uitstekend geregeld

Uitstekende service m.b.t. wijziging geplande data.

• Nazorg

erg positief, super weekend gehad

Super ontspannen weekend gehad

• Nazorg

Verrassend dat alles verliep zoals ik had gehoopt!!

In deze tijd is het niet vanzelfsprekend dat je krijgt wat er is afgesproken. Bij golftime dus wel. Top geregeld!!

Heerlijk weekend gehad

Top weekend gehad. Een punt van aandacht puur als positieve feedback. Er is op het laatste moment nog van baan gewisseld i.v.m. dat er overal wedstrijden werden gespeeld. Gevolg hiervan was dat er op mijn starttijden overzicht GC Gelpenberg stond en op de voucher Het rijk van Sybrook. Ik was volledig in de veronderstelling dat we op de Gelpenberg zouden spelen zodat ik vrijdag zelf nog 1x door de vouchers heenging (hier stond het Rijk van Sybrook op). Toen begon ik te twijfelen en heb ik nog maar even gebeld met jullie. Er werd aangegeven dat het inderdaad ging om het rijk van Sybrook. Als ik niet had gebeld had ik op de verkeerde baan gestaan en hadden we ook niet kunnen spelen aangezien daar een wedstrijd bezig was. Gelukkig is dit niet gebeurd en hebben we een topweekend gehad. Maar wellicht goed om dit mee te nemen in jullie evaluatie wat betreft systeem/interne communicatie. Gr. Sjoerd

• Nazorg

Golftrip naar DGCC was weer prima geregeld.

Duidelijke website waarop je snel een trip kunt boeken en ook vrijwel direct de bevestiging per e-mail krijgt toegestuurd.

• Nazorg

Trips in Nederland voortaan zelf regelen

Golftime heeft het allemaal prima geboekt hoor, maar ik denk dat ik trips in Nederland net zo goed en een stuk goedkoper zelf kan organiseren. Toegevoegde waarde zit in de reizen naar landen waarvan je de taal niet (goed genoeg) spreekt en waar je veel verschillende banen wil spelen.

• Nazorg N.v.t.

Prachtige golfbanen en heerlijk verblijf

Super geregeld en prachtige golfbanen en verblijf.

Prima; ze leveren maatwerk en doen wat ze beloven

Prima; ze leveren maatwerk en doen wat ze beloven

Perfect geregeld

Alle gemaakte afspraken werden nagekomen zonder enige uitzondering.

Zeer goed bevallen!

Communicatie met Golftime was helder en men was snel met reageren op een paar kleine vragen. Accommodatie en de bijbehorende service was zeer goed. Prettiger weer zou de kers op de taart zijn geweest.

goed geregeld

prettige communicatie. wordt meegedachtover alternatieven

• Nazorg

Verzorging hotel en service op golfbanen prima allemaal.

Ontvangst in het hotel was prima. Ondanks de coronamaatregelen was, binnen de mogelijkheden, alles leuk verzorgd. Eten was goed en bediening prettig. Bergvliet een mooie golfbaan met als extra service de koffie to go bij hole 13. Oosterhout een aardige baan. Jammer dat het weer te wensen overliet maar we hebben ondanks de regen en de beperkingen van de corona een paar fijne goed verzorgde dagen gehad.

Fantastisch weekend!

Heerlijk weekend, alles tot in de puntjes goed geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar!

Alles top geregeld

Alles was helemaal goed geregeld en ondanks de verzettingen door Corona werd alles goed gecommuniceerd.

prima verzorgd weekend

Prima verzorgd weekend

Sobere, maar prettig verblijf

Bij de reservering was vermeld dat we in 1 kamer zouden slapen en een aparte kamer voor het diner hadden. Dat leek ons een leuk concept, dat geeft ook ruimte om er in de 'eetkamer' iets moois van te maken. Bij aankomst bleek dit niet meer het geval, we zaten dus aan een klein tafeltje in de hoek van de kamer. Kamer was confortabel, mooi met al dat hout, maar wel vrij klein, geen zitje oid. De golfbaan was prettig, niet uitzonderlijk verrassend, maar voldoende uitdagend.

• Nazorg N.v.t.

Lekker weg, leuk gegolft, matig gegeten. Overal aardige mensen

De Korenbeurs heeft zeer vriendelijke mensen in dienst. De kamers zijn eenvoudig maar netjes. Even beter communiceren dat er geen housekeeping is ivm Covid. Bediening en service dus top. Eten viel erg tegen. We waren gekomen voor het kreeftmenu maar dat was deels koud en gewoon niet lekker (misschien niet vers, een bord stonk). We hebben er ivm de zeer vriendelijke behandeling niks van gezegd. Dat zou de sfeer niet ten goede gekomen zijn maar het moet wel verbeteren. De mensen op de golfbanen waren ook erg toegankelijk en vriendelijk. Bergvliet is niet veel bijzonders qua baan en ik vraag me af hoe die is als het geregend heeft. De Oosterhoutse (en vooral de 2e 9) is echt leuk. Het weer en het gezelschap was top dus we hebben ervan genoten. Organisatie was ok. Beetje onhandig met die voucher die ouderwets geprint moeten worden. Dat had ik niet gedaan dus mailen en beetje gedoe. Moet anders kunnen.

goede service

prettig met een paar kleine dingen die niet gingen zoals we hoopten

prima voor elkaar

overzichtelijk, goede communicatie en leuke aanbiedingen.

Redelijk tot goed

Golfbanen prima. Hotelkamer prima Lunch en diner vreselijk

• Nazorg N.v.t.

Upgrade naar grote kamer was erg fijn. Heerlijk gegeten. Ontbijt was goed verzorgd. Lekker gegolfd in mooie omgeving. Dik tevreden. En byzonder blij met het verschuiven van de datum ivm gezondheidsproblemen. Top geregeld.

• Nazorg N.v.t.

We hebben mooie paasdagen gevierd in de Logde en op de golfbaan. De service was gezien de omstandigheden prima. Fijn het toch te hebben meegemaakt maar ik hoop dat we snel back to normal kunnen gaan.

• Nazorg

binnen de huidige mogelijkheden uitstekend!

Aparthotel is eenvoudig maar prima, personeel was uitermate vriendelijk. Jammer dat alle faciliteiten ongebruikt moesten blijven. Beide golfbanen met plezier gespeeld. De lage Mors voelt niet als een volwaardige golfbaan maar lag er wel uitstekend bij. De Twensche gc was top.

• Nazorg

Onze shortbreak golftrip naar Dorhout Mees werd uitstekend geregeld door Golftime!

Onze golftrip naar Dorhout Mees werd uitstekend geregeld door Golftime. Duidelijke website, waarbij de gekozen opties van de trip direct zichtbaar zijn, zodat je meteen ziet wat het arrangement inhoudt. Dit wordt ook direct nog eens via de mail op een rijtje gezet, dus goed geregeld. Door omstandigheden moesten wij de Tee-time, die we juist van Zondag hadden om laten zetten naar Zaterdag terug laten zetten naar een Tee-time op Zondag. Dit werd zonder 'morren' geregeld. Telefonisch contact met Golftime was vriendelijk en efficiënt. Wij genoten van een heerlijk golfweekend op Dorhout Mees, waar wij door de GolfPro Andy, hartelijk werden ontvangen. Ook de andere medewerkers zorgden er voor dat wij ons welkom voelden. Kamer was prima, lekker bed, TV en goeie douche. Hoewel er i.v.m. de grote werkzaamheden aan de baan (waar je overigens totaal geen hinder van hebt) op de course maar 8 holes beschikbaar waren, hebben wij heerlijk gegolfd. Vrijdag liepen we 2 x 8 en dat voelden we wel 's avonds ;-) Het is gewoon een lekkere baan om te lopen, met een paar leuke uitdagingen, lange holes met doglegs, hoogteverschillen, waterpartijen en een aantal hoger gelegen greens. Als straks de baan weer helemaal klaar is, komen we beslist weer eens terug! Enne...als je van lekker eten houdt, dan kom je hier zeker aan je trekken. Wij hebben in ieder geval gesmuld van de heerlijke 3-gangen diners die op de kamer werden gebracht! Happy days!

Arnhemseweg 6

3817 CH Amersfoort

Over Golftime

Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.