Al mijn vragen en informatie zijn goed onder de aandacht gebracht en precies zoals mijn wensen waren is ook het resultaat mooi geworden. Ik ben erg tevreden
Marcella ken ik al door mijn werk als visagist. Daardoor heb ik op zakelijk gebied eerder met haar samengewerkt veelal op bruiloften. Het is als visagist fijn om te zien dat iemand jou look prachtig kan overbrengen maar ook precies de sfeer van de bruiloft overbrengt. Nu heb ik de andere kant mogen ervaren door zelf voor de camera te staan. Vooral als je door je werk al best kritisch bent is het misschien nog extra spannend als je 32 weken zwanger bent. ! Marcella stelde mij ontzettend op mijn gemak, de fotos zijn prachtig en ik weet niet of ik met een andere fotograaf zo ontspannen had kunnen zijn! Ik kan niet wachten tot de baby er is zodat Marcella ook daarvan de eerste fotos gaat vastleggen.
Hi Marcella we zijn erg tevreden en we gaan vaker gebruik van jou maken! Groet, Harm
Spontane fotografe, hele prettige samenwerking gehad. Heldere, frisse foto's.
Marcella is een leuke, spontane meid die ons meisje geweldig op de foto heeft gezet. Veel keus uit achtergronden en kleding. Een echte aanrader!!
Spontane fotograaf met leuke ideeën en initiatieven. Veel persoonlijk contact vooraf om de planning op elkaar af te stemmen.
Ondanks dat wij allen geen ervaring hadden met dergelijke shoots, was het een hele relaxte shoot en mooie foto's als uitkomst. Bedankt Marcella!
Super leuke cakesmash fotoshoot gehad.. Marcella is een hele leuke meid en neemt echt de tijd om mooie foto's te maken. Wij laten zeker vaker foto's bij haar maken, we zijn heel tevreden!
Zeer persoonlijk en creatieve oplossingen voor ons. Er zijn genoeg fotografen in Rotterdam, maar Marcella geeft een zeer kwalitatieve servies voor een mooie prijs. Ik vond heel leuk tijdens het shoot al en natuurlijk de foto's ware geweldig .!
Ik kan er niet meer van maken dat we super tevreden waren ! Je was lief voor de kleine .. hebt super mooie fotos gemaakt en naast dat de fotos zo snel klaar waren kwam je ze ook nog eens persoonlijk afgeven ..
Voor een shoot met mijn gehele familie is Marcella erin geslaagd een mooie serie foto's neer te zetten. Tijdens de shoot is Marcella in staat geweest iedereen te geleiden naar de juiste positie en plek. Daardoor zijn zelfs de personen mooi op de foto gezet die daar een hekel aan hebben.
Super gezellige meid die hele leuke spontane foto's maakt! Precies zoals we het wilde, niet geposeerd. Bedankt marcelka!!
Geweldige reportage is het geworden. Mooie locatie met hele leuke spontane foto's. Mooie naturel kleuren. Een hele lieve meid met veel persoonlijke aandacht en leuke ideen. De reacties die we krijgen op de foto's zijn overweldigend! De volgende keer als we foto's willen laten maken....weet ik bij wie we moeten zijn: Marcella Tenlima Fotografie!
Hele leuke en toch professionele reportage, met veel creatieve ideeën. Super blij met de foto's!
Lieve Marcella, wij zijn jou ontzettend dankbaar dat jij onze dag hebt vastgelegd met prachtige foto's!!! Alles is naar wens verlopen!! Liefs Koen & Stephanie
Top fotografe, leuke vrolijke meid! En super service!
De bruiloft was gewoon helemaal af met Marcella erbij! meedenkend, relaxed, en vooral heel professioneel! Door bijna al onze gasten werd er gezegd " wat een leuke fotograve" Dank je wel voor al het moois, zo zullen wij onze grote dag nog vaak herbeleven :)
Super lieve meid. Voelt je gelijk op je gemak. En resultaat is ook super. Ook voor de volgende foto's bel ik je zeker op!!! Bedankt..
Niks op aan te merken, neemt de tijd, zijn mooie foto's, snel klaar en plus punt vind ik de USB stick die je erbij krijgt ipv dure bijbestellingen die je normaal moet doen.
Helemaal tevreden met de supermooie foto's! Fijn dat Marcella zo'n rekening hield met wat ik wilde en vooral ook met hoe mijn dochtertje zich voelde, hele relaxte sfeer!
Beste fotograaf die ik ken. Voor fotoshoots in de toekomst ga ik zeker naar Marcella.
Al een aantal verschillende shoots gedaan, steeds weer tevreden. Ik beveel iedereen om een shoot bij jou te doen!
Overkwartier 57
5235 JN 's-hertogenbosch