Ha Marcella, wij zijn super tevreden met de foto's die je van ons hebt gemaakt. Ik vind het voorproefje die je dezelfde avond ontvangt ook fantastisch.
Bedankt Noor voor de mooie beoordeling! Ik zie jullie snel weer!
Vakvrouw!
Ah wat lief! Dankjewel Meike!
Dankje Manon & Roy! Tot snel!
Marcella is een top fotograaf. In elk beeld legt ze een prachtige emotie vast!
Mooi Fien! Thanks
Bedankt Priscilla voor de mooie beoordeling!
Marcella je bent een top fotograaf! Voor ons nooit meer een ander!
Wat lief! Dankjulliewel!
Groepsfoto sessie van ons gezin. Ondanks motregen prima geslaagd door creatieve invulling in onze tuin
Dank Ineke voor het mooie cijfer!
We kijken met een heel goed gevoel terug op het maken van de familie fotoreportage en het resultaat was prachtig.
Bedankt Familie Tielemans. Prachtig cijfer. Het was een gezellige fotoshoot!
Dank Geertje voor je mooie beoordeling!
Geen seconde spijt dat we Marcella hebben gekozen voor het maken van de trouwfoto's! Ze is vriendelijk en professioneel en je merkt op zo'n belangrijke dag bijna niet dat ze foto's maakt. Daarom zijn er super mooie foto's die echt het moment laten zien zoals het was. De foto's worden op een hele mooie manier bewerkt. Een aanrader!
Ah bedankt voor de mooie reactie Tessie & Sander. Bedankt dat ik jullie prachtige dag heb vast mogen leggen, was geweldig!
Marcella maakt niet alleen prachtige foto's maar ze is erg geduldig en heeft super leuke ideeën qua aankleding en poses.
Dankje Jonne! Prachtig cijfer en mooie reactie.
Heel fijn persoonlijk contact. Alsof ze erbij hoorde. Mooie foto's die onze persoonlijkheid lieten zien.
Dankjewel voor de mooie woorden Joyce&Joel. Het was een prachtige dag die ik niet had willen missen.
Marcella verstaat de kunst van uit luisteren naar te komen tot een beeld. na inventarisatie van de wensen te komen tot een voorstel waarin een mogelijkheid voor locatie wordt meegenomen. Belofte komt zij na snel een proef shoot toe te zenden als eerste impressie. Om vervolgens een mooi digitaal product af te leveren.
Wow Tim prachtig cijfer! Dank daarvoor. Ook voor de mooie reactie!
Je maakt hele mooie en ongedwongen foto's in een relaxte sfeer! Je weet mensen goed op hun gemak te stellen. De foto's zijn erg mooi en natuurlijk! Ga vooral zo door!
Dankjewel Letteke! Mooi resultaat. Leuk om jullie ontmoet te hebben, mooie familie!
Prettig, spontaan en professioneel
Dankjewel Virgenie voor het invullen van mijn beoordeling. Mooi cijfer!
Op het moment dat je niet doorhebt dat er een foto wordt gemaakt, is Marcella daar met prachtige ongedwongen foto's tot gevolg. Verder is het een superlieve meid, die met iedereen een klik heeft of krijgt. Ook de bruiloft van mijn beste vrienden heeft zij prachtig vastgelegd.
Bedankt Arianne. Lief!
Marcella is een fijn persoon om mee samen te werken, ze begrijpt mensen goed en kan daarom snel groepen of individuelen instrueren. Daarnaast maakt ze ook zeer sfeervolle foto's. Trouwreportages of portretten.
Thanks Ronald & Meike voor deze prachtige beoordeling en lieve reactie.
Ja wij vonden het super leuke foto's. Plus Marcella was heel vriendelijk en aardig kortom alles was perfect. We zijn er ook mee op tv gekomen dus kan niet beter geloof ik 😊👍
Dankjewel Nazan & Sebastiaan! Het was een hele leuke ervaring om jullie via televisie te ontmoeten. Hopelijk zien we elkaar nog eens in de toekomst, als Noah papa helpt op de markt :D.
het was allemaal super, we zijn erg tevreden
Bedankt familie Kivits voor de gezelligheid en het mooie cijfer!
Dankjewel Koen & Charlotte voor de mooie beoordeling.
We hebben nog een 2de shoot laten doen , toen onze kleine 10 maanden oud was. Hele leuke gezellige fotograaf ze is heel relaxed .. neemt ook de tijd voor leuke , mooie, spontane foto's. Zeker voor herhaling vatbaar!
Dankjewel voor jullie lieve reactie en beoordeling!
Veel geduld tijdens de newborn shoot, erg prettig!
Bedankt voor de leuke opdracht en mooie beoordeling! Leuk kennis te maken met jullie.
Marcella is een professional die kwaliteit levert voor een goede prijs. Daarnaast is ze een leuke spontane persoonlijkheid die klikt met vrijwel iedereen.
Thanks Joost voor de beoordeling! Bedankt voor het mogelijk maken van mijn website!
Geweldige meid die enorm mooie foto's aflevert. Gaat op in de menigte en laat bij elke gast een positief beeld achter. Beter vind je niet..
Ah bedankt Jesse & Lianne! Mooie beoordeling. Bedankt dat ik aanwezig mocht zijn op jullie bijzondere dag.
Professionele fotograaf met oog voor details. Marcella is super sociaal en laat iedereen zich op zijn gemak voelen. Bij een volgende gelegenheid boeken wij Marcella zonder twijfel weer!
Dankjewel lieve Kirsten & Hans. Jullie bruiloft was prachtig!
Overkwartier 57
5235 JN 's-hertogenbosch