4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij kregen "een uurtje" cadeau van ode aan de vloer/bolith bij aankoop van een gietvloer. Wij hadden een paar soecifieke vragen waar prettig en adequaat op is gereageerd! Dank!

• Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Winnie heeft ons al verschillende keren heel goed van advies voorzien. Ze weet precies wat wij graag willen en helpt ons ook aan allerlei ideeen waar wij zelf nooit aan gedacht hadden. Ze is deskundig en weet veel, denkt snel en is echt creatief. In een paar uur tijd lag er een volledig plan klaar voor de huiskamer en keuken. Het heeft ons echt enorm geholpen bij het (her)inrichten van ons huis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Stijlidee is goed vindbaar op internet. En de naam en site spreken aan. Winnie orienteert zich goed en op een gegeven moment komt haar creativiteit met kracht los. Het maakt enthousiast om er verder mee te gaan en ik zal zeker nog een beroep op haar doen!

• Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was fijn om te sparren en om nieuwe ideeën te krijgen en ideeën bevestigd te krijgen en deze tot 1 geheel te maken. We zijn er direct 's avonds mee begonnen en wat we niet zelf kunnen, wordt binnenkort gedaan. Ben blij dat Winnie hier is geweest!!

• Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Basisadvies (kleuradvies en -ontwerp)

• Ervaring met: Overige

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig gesprek gehad, waardoor we nu een eenheid in ons interieur hebben, zowel qua indeling als qua kleur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij kwamen er zelf niet uit hoe we ons huis het beste konden indelen en hoe we het sfeervoller konden maken. Vandaag is Winnie bij ons geweest en we zitten vol leuke ideeën! We hebben een mooi stijladvies gekregen waarmee we onze woonkamer gezellig gaan maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor mijn nieuwbouwappartement zocht ik interieuradvies. Winnie heeft prima geadviseerd zowel qua inrichting als kleurgebruik. Ze kwam met een aantal ideeën die ik zelf nooit bedacht zou hebben. Helaas nog wel even wachten tot het appartement wordt opgeleverd voordat ik aan de slag kan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Ervaring met: STIJLIDEE Styling

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies gehad. Er bleef genoeg ruimte om ook eigen ideeën in te brengen. Winnie luistert goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben hartstikke blij dat ik deze interieuradviseur heb gevonden. Wij hebben een nieuwbouwhuis en ik had geen idee hoe deze in te richten. Samen met hulp van Winnie weet ik nu hoe het aan te pakken. Zij heeft alles tot in detail opgeschreven voor mij, van verschillende kleuren muurverf tot alle meubels. Uitvoering van haar plan hoeft ook niet veel extra te kosten en maakt mijn woning wel tot een huis waar ik mij echt thuis kan voelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We wilden onze keuken en woonkamer anders inrichten en indelen en kwamen er zelf niet uit. Gezien goede verhalen over Winnie op haar website hebben we haar uitgenodigd voor advies, wat een goede keuze! Goed geluisterd naar onze wensen en heel creatieve nieuwe inrichting van de keuken en woonkamer. Optimaler benutten van ruimte maar ook sfeer inbrengen. We zijn al aan het doorpakken en hebben er ook zin in om ons plan tot uitvoer te brengen. Absoluut een aanrader, dit hadden we zelf niet kunnen bedenken!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Winnie ging enthousiast en voortvarend te werk. Met name haar advies over de opstelling van onze zithoek was zeer verrassend en hadden wij zelf niet kunnen bedenken.

• Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Winnie van Stijlidee heeft in een paar uur ons gedachtenproces rond de herinrichting van onze woonkamer en keuken sterk versneld. Heel compleet met ontwerp, kleuren, en suggesties met winkels

• Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een hele leuke en inspirerende sessie. We zullen dan ook zeker het merendeel van het advies ten uitvoer brengen! De reden van het lager cijfer op prijs/kwaliteit heeft niet zozeer met de kwaliteit te maken. Ik vind het gewoon (marktconform) best veel geld.

• Ervaring met: STIJLIDEE Styling

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben de afspraak voor het verlichtingsadvies en de aanvullende ideeën erg prettig gevonden, leuke tips hebben we gekregen, die zijn we nu aan het uitwerken!

• Ervaring met: STIJLIDEE Lichtadvies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie inzichten gekregen over hoe wij ons huis kunnen inrichten. Ook fijn dat eigen voorkeuren volledig zijn ingepast. Een aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ging ons vooral om het kleurgebruik van het complete interieur in onze nieuwe woning. Dit was naar tevredenheid.

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed inlevingsvermogen in onze wensen. Op een prettige manier alle mogelijkheden besproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Winnie heeft ons een prachtig plan aangeleverd voor de inrichting, een kleuradvies en een lichtplan. Absoluut van meerwaarde omdat ze ook onze verschillende stijlen heeft gecombineerd in één stijl waar we beide blij mee zijn. Dit is lastig zelf van het internet te halen, daar heb je ervaring en talent voor nodig en dat heeft Winnie. Bedankt !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met veel plezier hebben we afgelopen vrijdag met Winnie een nieuw interieur ontwerp gemaakt van onze woonkamer. Ze kwam met een aantal originele ideeën die we nooit zelf bedacht zouden hebben. Vooral de grijze vloer en het kleuren advies is een eye-opener. Dat gaat ons huis enorm anders maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Winnie heeft voor onze school een kleur- en interieuradvies gemaakt. Samen met het team hebben wij onze school met weinig middelen kunnen herinrichten, waardoor de school er frisser uitziet en beter ingericht is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er waren een aantal dingen waar we in het ontwerp van ons nieuwe appartement niet uitkwamen en Winnie heeft ons zeker een stap verder geholpen.

Hooft Graaflandstraat 23

3525 VM Utrecht

Over STIJLIDEE

STIJLIDEE is een onafhankelijk en professioneel interieuradvies bureau uit Utrecht en geeft interieuradvies, kleuradvies, styling, lichtadvies, gordijnadvies en shoppingadvies aan particulieren en bedrijven. Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham (1970) heeft met haar bedrijf ruim 15 jaar ervaring en helpt je graag met een interieuradvies op maat op samen van je huis een stijlvol thuis te maken. STIJLIDEE geeft advies in alle woonstijlen: van modern tot landelijk. Zelf woont Winnie in een jaren 30 huis in Utrecht en combineert ze graag design met vintage. Bekijk hier STIJLIDEE's Woonstijlen 2022 >> https://www.stijlidee.nl/woonstijlen/ Bekijk hier recente projecten uit STIJLIDEE's portfolio >> https://www.stijlidee.nl/projecten/ Maak nu een afspraak via [email protected] voor een interieuradvies op maat.