Wij kregen "een uurtje" cadeau van ode aan de vloer/bolith bij aankoop van een gietvloer. Wij hadden een paar soecifieke vragen waar prettig en adequaat op is gereageerd! Dank!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Heel veel plezier van jullie nieuwe gietvloer en succes met de verhuizing naar jullie nieuwe loft appartement! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Winnie heeft ons al verschillende keren heel goed van advies voorzien. Ze weet precies wat wij graag willen en helpt ons ook aan allerlei ideeen waar wij zelf nooit aan gedacht hadden. Ze is deskundig en weet veel, denkt snel en is echt creatief. In een paar uur tijd lag er een volledig plan klaar voor de huiskamer en keuken. Het heeft ons echt enorm geholpen bij het (her)inrichten van ons huis.
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat mijn ideeën jullie zo goed bevallen! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Stijlidee is goed vindbaar op internet. En de naam en site spreken aan. Winnie orienteert zich goed en op een gegeven moment komt haar creativiteit met kracht los. Het maakt enthousiast om er verder mee te gaan en ik zal zeker nog een beroep op haar doen!
Bedankt voor de mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat de naam STIJLIDEE aanspreekt en dat mijn bedrijf goed online vindbaar is op internet! Door in mijn blogs o.a. nieuwe interieur projecten, shoppingadressen en beursbezoeken te delen probeer ik mijn klanten te inspireren en zo mee te helpen aan het realiseren van hun eigen droomhuis. Graag tot binnenkort op onze vervolgafspraak interieuradvies! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Het was fijn om te sparren en om nieuwe ideeën te krijgen en ideeën bevestigd te krijgen en deze tot 1 geheel te maken. We zijn er direct 's avonds mee begonnen en wat we niet zelf kunnen, wordt binnenkort gedaan. Ben blij dat Winnie hier is geweest!!
Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Wat fijn om te horen dat jullie direct dezelfde avond al begonnen zijn om alle interieur veranderingen stap voor stap te realiseren. Veel succes nog met het puntjes op de i zetten! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Basisadvies (kleuradvies en -ontwerp)
Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Prettig gesprek gehad, waardoor we nu een eenheid in ons interieur hebben, zowel qua indeling als qua kleur.
Bedankt voor jullie beoordeling. Fijn om te horen dat er nu meer eenheid in jullie interieur ontstaat. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel succes met de verhuizing straks! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Wij kwamen er zelf niet uit hoe we ons huis het beste konden indelen en hoe we het sfeervoller konden maken. Vandaag is Winnie bij ons geweest en we zitten vol leuke ideeën! We hebben een mooi stijladvies gekregen waarmee we onze woonkamer gezellig gaan maken.
Wauw! Wat een mooie beoordeling! Hartelijk dank daarvoor! Door sfeervolle hoekjes af te wisselen met wat rustigere hoekjes zie je dat er veel meer sfeer zal ontstaan dan dat er overal wat staat. Leuk om dat vandaag met de nieuwe styling op jullie kast al te kunnen tonen. Veel succes met al het schilderwerk en het shoppen van de nieuwe bank met chaise longue en kasten! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Voor mijn nieuwbouwappartement zocht ik interieuradvies. Winnie heeft prima geadviseerd zowel qua inrichting als kleurgebruik. Ze kwam met een aantal ideeën die ik zelf nooit bedacht zou hebben. Helaas nog wel even wachten tot het appartement wordt opgeleverd voordat ik aan de slag kan.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat ook een interieuradvies voor een nieuw te bouwen woning goed gewaardeerd wordt! Juist door al in een vroeg stadium na te denken over indeling, inrichting, kleur en styling kun je zorgen dat stap voor stap de juiste beslissingen worden genomen. Heel fijn dat ik je daarbij alvast op weg mocht helpen! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Bedank voor je beoordeling. De prijs/kwaliteitsverhouding is niet alleen gebaseerd op de duur van het advies maar ook op ruim 10 jaar kennis, ervaring, voorbereiding en het vooraf verzamelen van materialen zoals stalen voor vloer, wand, gordijnen en vloerkleden en inspiratievoorbeelden passend bij jouw woonstijl. Mocht het advies ietsje voor de gebudgetteerde tijd zijn verstreken dan is het bovendien mogelijk om de resterende tijdsduur in aanvullend advies te ontvangen via email, online of telefonisch. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Prima advies gehad. Er bleef genoeg ruimte om ook eigen ideeën in te brengen. Winnie luistert goed.
Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Ik ben hartstikke blij dat ik deze interieuradviseur heb gevonden. Wij hebben een nieuwbouwhuis en ik had geen idee hoe deze in te richten. Samen met hulp van Winnie weet ik nu hoe het aan te pakken. Zij heeft alles tot in detail opgeschreven voor mij, van verschillende kleuren muurverf tot alle meubels. Uitvoering van haar plan hoeft ook niet veel extra te kosten en maakt mijn woning wel tot een huis waar ik mij echt thuis kan voelen!
Wat fijn dat je zo enthousiast bent over mijn advies! Super bedankt voor de mooie beoordeling! Geniet van je nieuwe woning! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
We wilden onze keuken en woonkamer anders inrichten en indelen en kwamen er zelf niet uit. Gezien goede verhalen over Winnie op haar website hebben we haar uitgenodigd voor advies, wat een goede keuze! Goed geluisterd naar onze wensen en heel creatieve nieuwe inrichting van de keuken en woonkamer. Optimaler benutten van ruimte maar ook sfeer inbrengen. We zijn al aan het doorpakken en hebben er ook zin in om ons plan tot uitvoer te brengen. Absoluut een aanrader, dit hadden we zelf niet kunnen bedenken!
Hartelijk bedankt voor de geweldig mooie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie direct aan de slag gaan met alle veranderingen na mijn interieuradvies. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Winnie ging enthousiast en voortvarend te werk. Met name haar advies over de opstelling van onze zithoek was zeer verrassend en hadden wij zelf niet kunnen bedenken.
Bedankt voor de goede beoordeling. Wat leuk om te horen dat jullie de indeling rond de nieuwe zithoek zelf niet hadden kunnen bedenken. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat jullie in de meivakantie al aan de slag kunnen gaan met de nieuwe kleuren voor vloeren en wanden. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Winnie van Stijlidee heeft in een paar uur ons gedachtenproces rond de herinrichting van onze woonkamer en keuken sterk versneld. Heel compleet met ontwerp, kleuren, en suggesties met winkels
Hartelijk dank voor jullie beoordeling. Het was erg leuk om samen te bekijken welke woonideeën het beste in jullie huis kunnen worden toegepast. Ik ben heel benieuwd naar jullie nieuwe kamer en suite in jaren 30 stijl in combinatie met de moderne design bank van Design on Stock! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Het was een hele leuke en inspirerende sessie. We zullen dan ook zeker het merendeel van het advies ten uitvoer brengen! De reden van het lager cijfer op prijs/kwaliteit heeft niet zozeer met de kwaliteit te maken. Ik vind het gewoon (marktconform) best veel geld.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Heel leuk dat jullie het merendeel van mijn advies gaan realiseren. Vanwege de reisafstand is de prijs helaas iets hoger uitgevallen als dat het advies in Utrecht had plaatsgevonden. Wellicht kunnen we de volgende keer via Skype afspreken? Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
We hebben de afspraak voor het verlichtingsadvies en de aanvullende ideeën erg prettig gevonden, leuke tips hebben we gekregen, die zijn we nu aan het uitwerken!
Wat fijn om te lezen dat mijn verlichtingsadvies jullie goed is bevallen! Nu nog even shoppen, succes! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Mooie inzichten gekregen over hoe wij ons huis kunnen inrichten. Ook fijn dat eigen voorkeuren volledig zijn ingepast. Een aanrader!
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Ik neem persoonlijke voorkeuren in kleur, stijl en sfeer graag mee in het interieurontwerp zodat jullie je nog meer thuis gaan voelen in jullie huis. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Ging ons vooral om het kleurgebruik van het complete interieur in onze nieuwe woning. Dit was naar tevredenheid.
Bedankt voor de beoordeling. Goed om te horen dat het kleuradvies geheel naar tevredenheid was. Echter de 5 voor prijs/kwaliteit en de opmerking niet van toepassing bij deskundigheid begrijp ik niet. De prijs is mede tot stand gekomen door mijn kennis en ervaring (meer dan 10 jaar ervaring als stylist en interieurontwerper) en is bovendien marktconform volgens de richtlijnen van de BNS Crisp (Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten) waar ik lid van ben. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Goed inlevingsvermogen in onze wensen. Op een prettige manier alle mogelijkheden besproken.
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat ik een goed inlevingsvermogen heb. Het is iedere keer weer een verrassing in welk huis en bij welke bewoners ik interieuradvies mag komen geven en altijd weer een uitdaging om er samen iets mooi van te maken! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Winnie heeft ons een prachtig plan aangeleverd voor de inrichting, een kleuradvies en een lichtplan. Absoluut van meerwaarde omdat ze ook onze verschillende stijlen heeft gecombineerd in één stijl waar we beide blij mee zijn. Dit is lastig zelf van het internet te halen, daar heb je ervaring en talent voor nodig en dat heeft Winnie. Bedankt !
Bedankt voor de goede beoordeling en mooie complimenten! Een goed lichtplan is absoluut een meerwaarde in je huis. Wat leuk dat jullie het interieur en lichtplan nu stap voor stap gaan realiseren! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Met veel plezier hebben we afgelopen vrijdag met Winnie een nieuw interieur ontwerp gemaakt van onze woonkamer. Ze kwam met een aantal originele ideeën die we nooit zelf bedacht zouden hebben. Vooral de grijze vloer en het kleuren advies is een eye-opener. Dat gaat ons huis enorm anders maken.
Bedankt voor je mooie beoordeling. Het zal een enorm verschil zijn als de donkerbruine houten vloer in lichtgrijs is gelakt! Veel lichter en rustiger. Ook de geplande veranderingen in meubelen en indeling lijken me heel mooi te worden. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat straks! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Winnie heeft voor onze school een kleur- en interieuradvies gemaakt. Samen met het team hebben wij onze school met weinig middelen kunnen herinrichten, waardoor de school er frisser uitziet en beter ingericht is.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Het was een hele uitdaging om met een klein budget toch een grote verandering te realiseren. Blij te horen dat dat goed bevalt. Graag tot binnenkort voor het volgende metamorfose project binnen de school. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Er waren een aantal dingen waar we in het ontwerp van ons nieuwe appartement niet uitkwamen en Winnie heeft ons zeker een stap verder geholpen.
Bedankt voor jullie goede beoordeling. Wat fijn dat ik jullie alvast wat verder heb kunnen helpen. Erg leuk om al zo vroeg in het proces betrokken te mogen zijn nu de bouw gaat beginnen en jullie er rond de zomer van 2017 gaan wonen! Mochten jullie binnenkort nog een vervolgafspraak willen maken dan weten jullie me te vinden. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Hooft Graaflandstraat 23
3525 VM Utrecht
STIJLIDEE is een onafhankelijk en professioneel interieuradvies bureau uit Utrecht en geeft interieuradvies, kleuradvies, styling, lichtadvies, gordijnadvies en shoppingadvies aan particulieren en bedrijven. Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham (1970) heeft met haar bedrijf ruim 15 jaar ervaring en helpt je graag met een interieuradvies op maat op samen van je huis een stijlvol thuis te maken. STIJLIDEE geeft advies in alle woonstijlen: van modern tot landelijk. Zelf woont Winnie in een jaren 30 huis in Utrecht en combineert ze graag design met vintage. Bekijk hier STIJLIDEE's Woonstijlen 2022 >> https://www.stijlidee.nl/woonstijlen/ Bekijk hier recente projecten uit STIJLIDEE's portfolio >> https://www.stijlidee.nl/projecten/ Maak nu een afspraak via [email protected] voor een interieuradvies op maat.