4 sterren: goede service, goed behandeld

Een verrassende uitkomst die ons enthousiast gemaakt heeft om onze woonkamer te veranderen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wij wilden een kleuradvies voor onze keuken, maar vonden het wel mooi als het in de woonkamer , die aangrenzend is, zou aansluiten. Het is een heel mooi , compleet advies geworden. Werd goed geluisterd naar de wens van ons. Aanbeveling!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Interieur en kleuradvies gekregen waar we zelf niet opgekomen waren. Winnie is fijn in de omgang Top advies!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Winnie zoekt uit wat je wil en gaat daar mee aan de slag, wij kregen een aantal uitstekende tips qua indeling, materiaalgebruik en kleuren.

• Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Winnie heeft hele goede adviezen gegeven mbt de restyling van mijn woonkamer. Zo gaf ze advies voor de kleur op de muren en de verlichting en raadde ze aan om kasten en de keuken over te laten spuiten. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Mijn woonkamer heeft een veel warmere uitstraling. Ze geeft haar advies op een leuke, opbouwende manier en luisterde goed naar mijn wensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettig en deskundig contact. We hebben nu eindelijk een houvast van waaruit we kunnen gaan werken....

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kleuren die me zijn geadviseerd heb ik toegepast in ons huis en zijn heel erg mooi! Winnie is erg professioneel en snel te werk gegaan. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig gesprek en concrete adviezen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een zeer prettig en constructief gesprek. Direct ging Winnie aan de slag met schetsen. In een kort tijdsbestek heeft ze een compleet ontwerp (kleuren, materialen, indeling etc) voor de woonkamer en keuken gegeven. Ik heb er uiteindelijk veel van toegepast in m'n nieuwe interieur!

• Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Hooft Graaflandstraat 23

3525 VM Utrecht

Over STIJLIDEE

STIJLIDEE is een onafhankelijk en professioneel interieuradvies bureau uit Utrecht en geeft interieuradvies, kleuradvies, styling, lichtadvies, gordijnadvies en shoppingadvies aan particulieren en bedrijven. Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham (1970) heeft met haar bedrijf ruim 15 jaar ervaring en helpt je graag met een interieuradvies op maat op samen van je huis een stijlvol thuis te maken. STIJLIDEE geeft advies in alle woonstijlen: van modern tot landelijk. Zelf woont Winnie in een jaren 30 huis in Utrecht en combineert ze graag design met vintage. Bekijk hier STIJLIDEE's Woonstijlen 2022 >> https://www.stijlidee.nl/woonstijlen/ Bekijk hier recente projecten uit STIJLIDEE's portfolio >> https://www.stijlidee.nl/projecten/ Maak nu een afspraak via [email protected] voor een interieuradvies op maat.