Binnenkort krijgen we onze nieuwe woning en voor de inrichting en aankleding hebben wij voor het eerst interieur advies gevraagd. Winnie Helmes van Stijlidee kwam bij ons thuis en na een kort gesprek over het door ons (van te voren) gemaakte moodbord, kwamen er al leuke ideeën op bij Winnie. Het resulteerde in een mooie schets van onze woonkamer die we zullen inrichten met veel van onze 'oude' meubels. Wat wij leuk vonden was de creativiteit van Winnie. Daarbij heeft ze veel ervaring en een goede kijk op wat wel en wat niet mogelijk is. Ze hield rekening met vormen, lijnen en afmetingen op een manier waar wij nooit over na zouden denken. We kregen een gedetailleerd kleurenpalet dat helemaal afgestemd was op onze meubels en smaak. Met de ideeën van Winnie hebben we nu een plan liggen waar we heel tevreden over zijn. Omdat we snel tot een mooi plan kwamen, was er nog tijd over en dacht Winnie mee over een lichtplan. We zijn heel tevreden met het resultaat en vonden het contact met Winnie prettig verlopen. Winnie is een echte professional. Echt een aanrader voor iedereen. Het heeft ons aangenaam verrast.
Reuze bedankt voor jullie geweldige beoordeling! Leuk om te lezen dat jullie aangeven dat mijn inbreng over de indeling en het interieurontwerp resulteert in een interieurplan op een manier waar jullie zelf nooit over na zouden denken en dat jullie aangenaam heeft verrast! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Winnie heeft mij een drie uur durend interieuradvies gegeven voor mijn nieuwe appartement. Ze is zeer deskundig en heeft enthousiasme voor haar vak. Ze begreep goed wat ik wilde en ik kon haar tekening en kleuradvies heel goed gebruiken bij het winkelen. Met haar advies in de hand kon ik veel gerichter te werk gaan; dit heeft me tijd en energie bespaard.
Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je door mijn interieuradvies heel gericht tot realisatie kon overgaan waardoor je veel tijd en geld hebt kunnen besparen! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Winnie heeft ons nieuwe inzichten gegeven over ons huis. In de korte tijd dat ze bij ons was hebben we een compleet plan gekregen hoe we ons huis konden indelen met de bank die we op het oog hadden. Dan hebben we het over indeling en kleurgebruik. We zijn erg blij met het plan dat Winnie voor ons gemaakt heeft. De bank is inmiddels besteld en we gaan binnenkort aan de slag om de rest van het plan te realiseren.
Veel dank voor de mooie beoordeling! Door de mogelijkheden qua indeling goed te vergelijken op een schetsontwerp kunnen we vooraf goed inschatten welke afmetingen meubelen het meest geschikt zijn in de specifieke ruimte. Hierbij probeer ik goed rekening te houden met de woonwensen van de bewoner(s). Leuk om te horen dat de bank inmiddels is besteld en dat binnenkort de rest van het plan zal worden gerealiseerd! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
We hebben Winnie gevraagd voor een kleur en interieuradvies voor onze woonkamer. Samenwerking hebben we als prettig ervaren. Winnie is super creatief, heeft veel tips en nieuwe inzichten met het bestaande interieur, die ik zelf nooit zou kunnen bedenken. Zij neemt echt de tijd voor alle adviezen zoals kleur, interieur of verlichting. Het resultaat (tot zo ver enkel op tekening) is boven ons verwachting. Ik kan niet wachten tot onze metamorfose klaar is. Ik weet nu al zeker dat het erg mooi wordt! Ik kan haar van harte aanbevelen aan iedereen die een make-over wil van zijn huis.
Super bedankt voor jullie geweldige beoordeling! Het zal straks inderdaad echt een enorme verandering zijn in jullie woonkamer met eethoek en keuken, en dat met dezelfde meubelen! Door nieuwe kleuren verf op de muur en op jullie kast en dressoir, een nieuwe indeling en accessoires zal jullie interieur er straks veel sfeervoller uitzien! Heel fijn dat ik in deze Corona tijd met anderhalve meter afstand toch bij jullie thuis veilig een nieuw interieurontwerp en kleurenplan voor jullie heb mogen tekenen en uitwerken. Veel succes met de volgende stappen. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
We wonen er al een tijdje, en willen onze woning verbeteren. Winnie is een echte professional. Ze luistert goed en heeft tegelijkertijd een vaste manier van werken waardoor ze snel tot goede voorstellen komt. In een dag met een praktisch plan voor meubels, kleuren en verlichting. Zeer inspirerend! Dank Winnie!
Hartelijk bedankt voor jullie mooie beoordeling! Zo fijn dat bij een renovatie van een woning zoveel dingen veranderd mogen worden! We hebben een persoonlijk en stijlvol interieurontwerp, meubelplan, kleurenplan en lichtplan kunnen maken wat prachtig past bij jullie 300 jaar oude huis met originele houten balken! Veel succes met de realisatie en ik kom graag het resultaat bekijken als alles af is! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
We kregen vooraf "huiswerk" en dat was een prima voorbereiding op het adviesgesprek. Het advies kwam op een prettige manier tot stand en was praktisch. De tips werden voorzien van goede adressen voor het bekijken en kopen van artikelen.
Wat goed om te lezen dat het lichtadvies en de shoppingtips jullie zo goed zijn bevallen en dat jullie het zo prettig vonden om vooraf enkele voorbereidingen te treffen zodat we zo efficiënt mogelijk het lichtadvies uit konden werken. Ik kom t.z.t. graag even langs om het eindresultaat te bekijken want jullie wonen tenslotte bij mij om de hoek! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Ik had duidelijke wensen. Hier werd perfect op aangesloten. Winnie werkte doelgericht en efficiënt. Ze hield ook rekening met mijn financiële wensen.
Wat fijn om te horen dat mijn advies je goed is bevallen en dat ik ook goed rekening heb gehouden met je financiële wensen! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
We wilden meer kleur en warmte in ons interieur, maar wilden voorkomen dat we een willekeurige muur een kleurtje zouden geven, met nul effect. Om die reden vroegen we Winnie langs te komen. In twee uur tijd doorgrondde ze in een prettig gesprek onze wensen en richtte ze intussen onze hele woonkamer opnieuw in. Uiteraard met onze voorkeuren, want ook als je je oude meubels (zoals wij) zoveel mogelijk wil behouden, heeft Winnie veel ideeen over hoe het toch 1 mooi geheel kan worden. Na twee uur waren we een plattegrond en een kleurenplan rijker en konden we aan de slag. Praktisch alles hebben we inmiddels uitgevoerd en het is prachtig geworden. We hebben nu een geweldige woonkamer, die we nooit zelf op die manier hadden kunnen inrichten. Winnie weet echt wat ze doet en is een vakvrouw.
Veel dank voor jullie mooie beoordeling en complimenten! Zo leuk om ook met oude meubelen weer een heel nieuw plan te mogen bedenken! Regelmatig willen mensen bij een verhuizing of restyling een compleet nieuw interieur inclusief nieuwe meubelen aanschaffen maar juist met slimme tips en kleine aanpassingen ontstaat vaak een veel persoonlijker en sfeervoller interieur. Zo kun je door je meubel opnieuw te (laten)stofferen of schilderen je interieur weer een hele nieuwe look geven! Veel plezier met jullie nieuwe woonkamer! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Via het internet kwam ik bij Winnie terecht. Ik ben zelf in mijn vak altijd met kleuren bezig, maar het vinden van de juiste tinten op mijn wand vond ik moeilijker dan ik dacht. In een ochtend heeft Winnie mijn reeds gekozen materialen voor mijn nieuwe appartement verbonden met verschillende kleuren op de wanden. Het was alsof alles op zijn plek viel. Deze ochtend heeft mij eigenlijk enorm veel moeite en geld bespaard. Ik weet nu welke kant ik op ga. Dank je daarvoor. Ik ga je zeker nog contacten voor de finishing touch... Gr JAC
Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling. Door te kiezen voor verschillende natuurlijke en stijlvolle kleuren op de wanden zal er in je nieuwe appartement een sfeervolle ruimte en meer diepte ontstaan. Wat leuk om te lezen dat mijn kleuradvies bovendien veel moeite en geld heeft bespaard! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Winnie heeft veel kennis op het gebied van indeling van de woning, interieur en kleurstelling. Zij maakt echt een advies op maat, passend bij je eigen voorkeursstijl. Ook heeft ze mooie “out of the box” ideeën voor de inrichting van je huis. Ze zet je aan het denken, inspireert en stimuleert zonder te pushen. Ik heb ontzettend veel goede input gekregen van haar die zeker worden doorgevoerd!
Dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je mijn "out of the box" ideeën zult gaan gebruiken! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
We gaan een verbouwing tegemoet en daarna een nieuw interieur. En dan wil je eigenlijk uit je hokje breken en een soort van om denken. Dus we zijn op zoek gegaan naar een interieurdesigner en na goede aanbevelingen van collega's kwamen we uit bij Stijlidee. Winnie kwam bij ons langs en wist heel gestructureerd tot een prachtig ontwerp te komen met uitgebreide tekening van indeling, lichtplan en kleurstalen en we kunnen niet wachten tot de verbouwing klaar is om het plan in leven te roepen. Winnie, heel erg bedankt voor deze supertoffe en veel gezelliger indeling met onze hoge plafonds! We hebben veel geleerd en zodra het klaar is ontvang je de foto's! Groetjes, Esther en Rogier
Hartelijk bedankt voor jullie mooie beoordeling! Wat leuk dat ik via collega's nu ook bij jullie in Almere interieuradvies, lichtadvies en kleuradvies mocht geven en dat jullie zo enthousiast zijn over alle nieuwe ideeën! Binnenkort ontvangen jullie de globale offerte voor de gordijnen inclusief het elektrisch bedienbare systeem via mijn gordijnenleverancier. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Na lang twijfelen besloten om mezelf toch maar een styliste cadeau te doen. Alle (on)mogelijkheden qua indelingen en kleuren werden me een beetje teveel. Ik mailde na wat googelen naar Winnie en kreeg al snel reactie. Ze kon ook al snel langskomen, wat ik prettig vond. Winnie kwam 3 uur langs, voor mij waren die 3 uur perfect. Ik heb alles kunnen vragen wat ik wilde en zelfs meer. Winnie dacht heel goed mee. Heeft een duidelijke eigen mening maar is vooral gericht op wat je zelf mooi vind en geeft goede, onderbouwde adviezen. Daarnaast heeft ze ook hele leuke creatieve ideeen zoals een bedstee maken van de huidige ingebouwde kast. Erg leuk en dat ga ik zeker doen! Resultaat na 3 uur was dat ik precies wist wat ik wilde, welke kleuren verf en hoeveelheden ik nodig heb, de indeling op kaart met alle adviezen heel duidelijk daarbij gezet en heel veel andere leuke ideeen voor de toekomst. Super! Een hele zorg minder in een verhuizing waarin je al zoveel keuzes moet maken. Ik heb er geen seconde spijt van dat ik Winnie heb gevraagd mee te denken!
Heel veel dank voor de geweldige beoordeling. Wat fijn om te horen dat ik je goed heb kunnen helpen bij het maken van keuzes voor je nieuwe interieur en inrichting. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Wij kennen Winnie al vanaf 2015 toen ze voor ons de huiskamer, tussenkamer en keuken heeft aangepakt. We zijn heel blij met het advies qua meubels en kleuren waar ze ons supergoed mee geholpen heeft. Omdat we heel tevreden zijn hebben we haar in 2018 weer benaderd voor advies betreffende een kantoorruimte, en ook dat is heel goed geslaagd. Omdat we nu weer een andere ruimte in te delen hebben is Winnie weer geweest en volgende week komt ze om gezelligheid en sfeer aan te brengen in een nieuwe bedrijfslocatie. Winnie geeft ons goed advies, inspiratie en mooie ideeën. Echt een aanrader!
Super bedankt voor jullie geweldige beoordeling! Erg leuk om weer met jullie mee te mogen denken en nieuwe plannen te mogen uitwerken hoe jullie nieuwe interieur en bedrijfslocatie het beste kan worden ingericht en gerestyled! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Afspraak ten aanzien bezoek prima nagekomen. Luisterend oor en behendig in het maken van oplossingen voor het interieur voor zowel kleur als samenstelling. Hartelijke groet Joke en Wout van Galen
Hartelijk bedankt voor jullie beoordeling. Wat fijn dat mijn oplossingen voor nieuwe kleuren in jullie woonkamer en keuken en het advies over de samenstelling van meubelen, materialen en styling jullie goed is bevalen. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Voor ons nieuwbouwhuis moesten we al veel keuzes maken aan het begin van de bouw. Voor ons was het erg lastig om de mogelijkheden te bedenken van een huis met alleen een tekening. Winnie heeft fijn met ons meegedacht en had goede ideeën over de indeling, wat wel kan en wat niet. Toen het huis bijna klaar was heeft ze een kleuradvies gegeven. Deze kleuren zouden we zelf nooit zo hebben gekozen maar staan zo mooi. Ons huis voelt warm aan, zoals we dit wilden maar ook eigentijds en rustig. Wij zijn er blij mee!
Dank voor jullie goede beoordeling. Wat leuk om te lezen dat STIJLIDEE's interieuradvies en kleuradvies jullie zo goed bevallen is en dat jullie nu genieten van een warm, eigentijds en rustig interieur! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Door de nieuwe uitbouw en keuken werd de ruimte groter maar minder gezellig. Door de aanpak en het kleuradvies van Winnie is onze woonkamer nu erg sfeervol geworden. Met verschillende basiskleuren (wit en grijs) en 2 accentkleuren (paars en geel) krijg ik vaak complimenten van gasten over hoe mooi de kleuren op de muren passen bij de inrichting. Winnie, super bedankt!
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Wat goed om te horen dat de kleuren zo mooi in de nieuwe uitbouw passen! Het is vaak even wennen aan nieuwe kleuren in huis maar juist de combinatie van warme en koele tinten zorgt voor een gezellig en sfeervol geheel. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Wij hebben nu al meer dan een half jaar een conflict met dit bedrijf. Kleur advies is prima via STIJLIDEE, maar interieur advies moet je niet afnemen. Bestelde banken bleken op basis van de geadviseerde afmetingen te groot om samen in de woonkamer te kunnen staan De tafel voor de keuken bleek uiteindelijk ook meer dan 50 centimeter te groot te worden voor de ruimte. Gelukkig hadden wij deze nog niet besteld. Wanneer je aangeeft dan de afmetingen niet kloppen wordt je afgesnauwd dat je zelf maar had moeten nameten. Daar neem je toch geen advies voor? Helaas kunnen dit soort zaken niet netjes worden afgehandeld met STIJLIDEE.
Ik ben zeer verbaasd uw negatieve reactie hier te lezen, U liet mij eerder weten tevreden te zijn met mijn interieuradvies, kleuradvies en lichtadvies. Voordat u een meubel koopt in een woonwinkel is het raadzaam de gewenste afmetingen nogmaals na te meten in uw nieuwe huis. U bent hier zelf verantwoordelijk voor want u heeft STIJLIDEE geen opdracht tot het inkopen van uw meubelen gegeven. Destijds ben ik uitgegaan van de afmetingen door u aangeleverd op de plattegronden van Funda. Uit coulance heb ik u inmiddels een voorstel gedaan omdat ik de ontstane situatie bijzonder vervelend voor u vindt. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Nooit eerder een styliste geraadpleegd.. Maar mocht je twijfelen? Het is echt een aanrader! Goed kleur advies gekregen van kleurencombinaties waar ikzelf nooit op gekomen was. Ook het advies over de indeling en gordijnen ga ik toepassen, erg blij dat besloten heb hulpen te roepen, Winnie is een fijn persoon, houd rekening met wensen en heeft veel kennis van zaken! Blij mee!
Super bedankt voor de geweldige beoordeling! Fijn dat het gordijnadvies ook goed is bevallen. Succes met alle veranderingen in jullie interieur! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Ons nieuwbouwhuis heeft een opfrisser nodig! Winnie heeft ons enorm geholpen met advies over de indeling, styling, gordijnen en kleuren. Leuk dat we ook meteen aan de slag gingen met meubels verschuiven, daar houd ik van! Een kleine aanpassing, het verplaatsen van het speelhoekje van onze dochter, had al een groot effect. Winnie leefde zich goed in in onze woonstijl: minimalistisch, Scandinavisch en industrieel. Ze kwam met leuke ideeën van bijv. Pinterest en wist precies te vertellen bij welke winkels bepaalde producten te koop zijn. We gaan ermee aan de slag en sturen t.z.t. zeker foto's van het resultaat. Hartstikke bedankt, Winnie!
Veel dank voor je mooie beoordeling! Geweldig om te zien dat de nieuwe plek van de speelhoek voor je dochter al direct na onze meubelschuif-actie door haar in gebruik werd genomen! Bovendien komt zo jullie kast veel mooier uit op de nieuwe kleur muur! Foto's van het eindresultaat zijn uiteraard meer dan welkom tzt! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Na al een half jaar over kleuren (muur, stoelen, kozijnen etc.) nagedacht te hebben en daarin geen keuzes hebben kunnen maken, liepen we eigenlijk een beetje vast en gebeurde er dus niets meer. Des te onrustiger werd ik... Gelukkig vonden we Winnie en zij kon al snel bij ons thuis komen. Dat vond ik vooral belangrijk, aangezien ik ook vragen had over de akoestiek, lichtinval en de indeling. Mijn partner was in eerste instantie "tegen" een stylist ("Is dat wel nodig..., kunnen we toch wel zelf?") Gelukkig was hij, toen ze eenmaal gearriveerd was en al wat leuke tips gegeven had, snel om en vond hij het ook een hele leerzame ochtend. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en daar is uiteindelijk een heldere tekening uit gekomen. We weten nu waar we aan toe zijn en zijn de volgende dag ook meteen stoelen gaan uitzoeken. Nu kunnen we eindelijk verder met onze inrichting!! Bedankt Winnie!
Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat je partner in eerste instantie dacht dat een stylist niet nodig was maar al zo snel overtuigd raakte van de meerwaarde en dat ik jullie zoveel tips heb kunnen geven! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
We zijn heel blij dat we de hulp van Winnie hebben ingeroepen. Zij heeft ons prachtige ideeen gegeven waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn. Het is goed gelukt om onze verschillende smaken in een stijl te krijgen.
Wat fijn dat jullie zo blij zijn met het interieuradvies en de stylingtips die ik gaf voor jullie nieuwe huis. Goed om te horen dat de verschillende elementen uit jullie interieur nu veel beter met elkaar matchen qua smaak en woonstijl. Succes met de verhuizing deze zomer! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Afgelopen week kennisgemaakt met Winnie i.v.m. een kleur- en indelingsadvies. De samenwerking was prettig. Winnie dacht goed mee over mogelijkheden en gaf goede en eerlijke adviezen. Helemaal blij met deze geslaagde metamorfose!
Heel erg bedankt voor de TOP beoordeling! Fijn om te lezen dat jullie mijn advies zo waarderen en kunnen gaan genieten van een geslaagde interieur metamorfose! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Precies goed, onze voorkeursstijlen passen nu eindelijk bij elkaar. Ook het kleuradvies past goed bij onze smaak. Winnie is een vakvrouw met jarenlange ervaring en dat merk je meteen. Ze geeft heel veel tips waar je meteen wat mee kunt doen. Handige shoppinglijst kregen we erbij, plus plattegrond met kleurplan en nieuwe en bestaande meubels erop. Wij zijn blij!
Super bedankt voor de geweldige beoordeling! Ook leuk om een nieuw interieurplan te mogen bedenken waar ook de bestaande meubelen weer in worden hergebruikt. Door de nieuwe kleuren en styling zal het er vast prachtig worden. Foto's zijn t.z.t. van harte welkom! Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Winnie heeft zelfs in korte tijd advies kunnen geven!
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Veel dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham
Hooft Graaflandstraat 23
3525 VM Utrecht
STIJLIDEE is een onafhankelijk en professioneel interieuradvies bureau uit Utrecht en geeft interieuradvies, kleuradvies, styling, lichtadvies, gordijnadvies en shoppingadvies aan particulieren en bedrijven. Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham (1970) heeft met haar bedrijf ruim 15 jaar ervaring en helpt je graag met een interieuradvies op maat op samen van je huis een stijlvol thuis te maken. STIJLIDEE geeft advies in alle woonstijlen: van modern tot landelijk. Zelf woont Winnie in een jaren 30 huis in Utrecht en combineert ze graag design met vintage. Bekijk hier STIJLIDEE's Woonstijlen 2022 >> https://www.stijlidee.nl/woonstijlen/ Bekijk hier recente projecten uit STIJLIDEE's portfolio >> https://www.stijlidee.nl/projecten/ Maak nu een afspraak via [email protected] voor een interieuradvies op maat.