Onze zoon is rijker terugkomen dan hij ging!
Beste organisatie, dat wat ik hieronder schrijf komt via mijn zoon als feedback. Ik ben er niet bijgewerkt dus ik moet het doen met wat hij mij vertrekt heeft.
Goede, liefdevolle, heldere en gestructureerde organisatie. De leiding was echt tof en top.
Mooie activiteiten naast het kiten.
Professionele begeleiding tijdens het kiten. Onze zoon hoopte wel dat hij als een pro van het kamp af zou komen en heel goed zou kunnen kiten maar dat hadden wij hem al verteld dat dit waarschijnlijk niet het geval zou zijn. Dat kan namelijk niet in een week.
Goed en lekker eten. Adequaat gereageerd op een 'ongelukje met zijn voet' en juiste nazorg.
Gezellige tent, mag nog meer benadrukt worden dat het echt koud is 's nachts. Warme pyjama was niet voldoende.
Heel chill 's avond bij een vuurtje, voldoende tijd om met anderen te kletsen. Wel jammer dat er soms grotere vriendengroepen naar het kamp kwamen die daardoor weinig contact zochten met de rest van de groep. Door met een groep te komen is er weinig noodzaak of interesse om je als groep voor anderen op te stellen. Dit werd wel opgemerkt en ook een beetje als storend terug gegeven. Het kon namelijk nog leuker zijn als de 'grote vriendengroep' wel meer contact had gemaakt.
De test/toets theorie was echt belangrijk voor onze zoon. Hij was zelfs een beetje zenuwachtig over de uitslag. Hij vreesde dat hij door zijn dyslexie misschien niet alles goed had gelezen, hij gaf wel terug dat hij het dan mondeling zou mogen doen. Gelukkig slaagde hij. Als moeder en als docent kan ik dit zeer waarderen dat er naast de activiteiten/praktijk ook cognitief getoetst wordt of er is opgelet tijdens de instructies.
Heel bijzonder dat we zoveel mooie foto's hebben gekregen!! Complimenten aan de fotograaf.
Het enige min puntje was de dropping. "we wisten meteen waar we waren en moesten toen dat saaie eind lopen, niks aan." Misschien is dat om mee te nemen en er 'iets' spannenders van te maken.
Dank voor alles!