Jesse heeft een super week gehad. Hij vond het chill dat de groep niet zo groot was, daardoor had je leuker contact en meer persoonlijke aandacht met de instructie van het wakeboarden. Tot volgend jaar!!
Hjjk
We vonden het allebei erg aangenaam op kamp. Onze lesgevers Jop en Amber hielpen hier zeker aan mee.
Dochter heeft geweldige week gehad!
Er mogen meer foto’s gedeeld worden
Super wakeboard kamp, met enthousiaste begeleiding! Volgend jaar weer👍
Was superleuk allemaal hele aardige jonge mensen die er alles aan deden om het leuk te maken. We hebben heel veel gedaan je zat bijna nooit stil leuke activiteiten. Het eten was echt verbazingwekkend lekker.
Prima kamp! Hartelijk dank voor de fijne week voor de jongens.
Moeilijk om een aantal zaken te beoordelen namens je kind dat het kamp heeft meegemaakt. Zelf de camping en materialen niet gezien :-)
Het was te druk op het water om goed te leren surfen. De kwaliteit van de huurfiets en wetsuite was slecht. Er was weinig te doen wanneer het regende, zorg voor voldoende andere activiteiten die je kan doen met slecht weer. Prijs kwaliteit verhouding is totaal uit balans.
Heel leuk om te leren kiten. Tot volgend jaar! Hopen dat het weer dan beter is, zodat we vaker kunnen kiten!
Fijne week! Weinig neven-activiteiten voor 16-jarigen. Surfen was TOP!
Mijn dochter vond het super leuk, dus misschien tot volgend jaar!
Was een superleuk kamp, ik vond de begeleiders hartstikke geweldig. SO naar Alex, Stan, Sjoerd, Lotte, Ivan en de rest. Jammer dat we maar 2 dagen konden kiten, maar je kunt het weer niet controleren he.
Oscar zat in groepje van 4 op wakeboarden. Erg leuk en gelukkig niet zo afhankelijk van de wind dus ging iedere dag door! Top. Tube was helemaal-je-van-het :-)) Veel en lekker eten. Toch erg belangrijk! Douches op de camping waren te ranzig om te douchen. Gelukkig op Wakeboardcentrum wel schone douches ;-) Fiets gehuurd/gereserveerd/betaald maar er was geen fiets voor Oscar. Erg jammer!!!! Hij had het nodig 2x10 km oer dag fietsen. En natuurlijk gezellig. Vervangend vervoer met de auto ook best prima (voor Oscar zelf) maar wij hadden liever een (betaalde) fiets.
Jammer dat op de niet-kitesurf-dagen het programma met wakeboarden werd gevuld zoals bij ce inschrijving telefonisch is gesuggereerd. Verder sanitair kan een stuk schoner (...). Verder erg leuk en positief allemaal. Leuke enthousiaste leiding en genoeg en mn lekker eten
Het was leuk
goed, fijn kamp met goed eten! jammer dat er niet veel leefdtijdsgenoten waren
Het was een gezellig kamp, het was wel jammer dat omdat er geen wind stond we bijna niets deden. Gelukkig was er een leuke sfeer op het kamp, maar jullie moeten wel beter bedenken wat de kinderen moeten doen als er geen golven en wind zijn / staan. Ook was 1 activiteit gevaarlijk want we mochten niet van een band af waar we misselijk van werden Ps: de leiding was wel fijn in de avond ;) groetjes Nina Lodiers
Als er geen wind was, dan was het leuk als er activiteiten georganiseerd werden zoals wakeboarden en banaan varen. Ze werden niet continue vermaakt als er geen wind was, mochten wel wat meer spellen georganiseerd worden
Twee punten van aandacht: - bij intake is er geen aandacht gegeven aan het paspoort/ is dit niet ingenomen en tijdens het kamp verloren... het blijven kinderen. Kopie ID zou voldoende moeten zijn. - Pieter heeft aan de leiding om lippenbalsem oid gevraagd en niet gekregen. Hierdoor is zijn bovenlip ERNSTIG verbrand met gezindheids risico’s voor de toekomst. Ik denk dat te gemakkelijk met deze vraag is omgegaan. Hoe de lip er zaterdag uitzag had zelfs een dokters bezoek gerechtvaardigd. Hij heeft veel pijn en last van zijn lip gehad tijdens kamp en nu nog. Grotere allertheid van de leiding/ instructeurs was op zijn plaatsgeweest. Al je Pieter zag/ aankeek was dit niet te missen geweest.
Allereerst vinden wij het ontzettend vervelend dat Pieter zijn paspoort is kwijtgeraakt. Volgens de wet is het verplicht om jezelf vanaf 14 jaar te kunnen identificeren. Maar wij hebben nu de paklijst aangepast en daarop vermeldt dat t/m 13 jaar een kopie van het ID voldoet. Verder hebben we naar aanleiding van uw melding ons smeerbeleid nog eens goed doorgesproken binnen het team. De kinderen worden meerdere malen per dag aangespoord om zich goed in te smeren. Zeker nu het zonnetje zo lekker schijnt!
Onze 11 jarige dochter heeft het fantastisch gehad, voor herhaling vatbaar'. Ze had zo'n gezellig, druk programma dat er geen tijd was voor heimwee. Volgende keer misschien kitesurf kamp ;-)
Weinig golven dus jammer dat ik niet veel heb bijgeleerd maar alsnog heel leuk om mee te maken.
Grevelingenhout 7
4311 NL Bruinisse