4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een super leuk kamp gehad! allemaal leuke mensen leren kennen ik zou het zeker aanraden, ik kwam alleen en door alle activiteiten op de eerste dag al gelijk leerde je eigen kamp al kennen wat super fijn was en waardoor er bij ons een hele hechte groep ontstond. Alle begeleiders waren ook super chill!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Superleuk kamp. Deze kampweek wel zeer weinig foto's gepost tov vorig jaar en de week die volgde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn zoon heeft enorm genoten van de leuke week! Complimenten voor de leiding!

2 sterren: slechter dan verwacht

Is erg tegengevallen. De huurfietsen waren veel te klein terwijl de camping een vol uur fietsen van de activiteit af lag, hetgeen nergens gemeld was bij aanmelding. Voor mijn dochter van 10 was dit echt een enorme afknapper. Voor het geld wat we betaalden vonden wij het raar dat de kinderen na dat uur fietsen ook nog corvee moesten doen. Het avondeten was muv de BBQ niet top. Het meest schrijnend vond ik echter dat mijn dochter jarig was tijdens de kamperen en dat- ondanks de vele formulieren die ik in heb moeten vullen tevoren - er GEEN ENKELE aandacht aan haar 11 jarige verjaardag werd geschonken. Sterker nog, toen wij even langskwamen om haar te feliciteren wist de leiding niet eens wie ze was en zelfs toen ze daarna ook nog alle kinderen op het kamp en de leiding trakteerde was er nog niemand die bedacht om even te zingen of haar te feliciteren. Echt zwaar teleurstellend en slecht leiderschap . De activiteiten waren leuk naar ik begreep en ook veilig georganiseerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

erg leuk en gezellig kamp! wel erg jammer dat het kamp op maandag begint en dat de kids dan nog niet gaan surfen! Eerste dag werden door Lois en Sem als saai ervaren!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was echt een super leuk kamp en ga volgend jaar sws weer. Mis het nu gwn al. De begeleiding was ook super leuk en ze betrekken je echt bij alles! Ik raad dit kamp sws aan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn dochter heeft een super week achter de rug!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn dochter heeft een fantastische week gehad. Graag had ik wat meer flexibiliteit in het programma gezien zodat er een alternatieve activiteit is als er teveel, of te weinig wind was (ze hebben van de 5 dagen slechts 3.5 dagen les gehad). Ook vind ik dat mobiele telefoons "verboden" moeten worden - mijn dochter was een van de weinigen die hem niet bij zich had. Op dagen dat er geen "les" was, waren de andere kinderen veelvuldig met hun telefoon bezig - althans dat is wij zij zei. Ik zou ook graag wat meer communicatie via Facebook zien, vooral de eerste dag. De eerste post was pas 36 u na het begin van de week. De rest van de week was het wel prima. Dat iedereen zijn eigen tent heeft op de camping is fantastisch; het was alleen wel vrij ver fietsen van de activiteiten, zei mijn dochter. Al met al heeft ze een fantastische week gehad! Bedankt daarvoor. En waarschijnlijk volgend jaar weer!

• Materialen N.v.t.
  • Veiligheid activiteiten N.v.t.

Een superleuke week!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ze hebben het fantastisch gehad! Willen volgend jaar zeker weer! De reden waarom ik 1 x een 8 gegeven heb ipv een 10 is dat ik denk dat als er niet gesurfd kan worden vanwege het weer er misschien meer activiteiten gedaan kunnen worden die als voorbereiding op het surfen kunnen dienen. Maar ik ben geen pro dus weet dat niet zeker. Hartelijke groet Carina

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van aanmelding tm hele week: top geregeld allemaal! Complimenten voor de medewerkers en organisatie

Topbeleving!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze dochter Liselotte heeft het golfsurfen bijzonder leuk gevonden. Het kamp was verder ook erg leuk. We missen nog foto's van de week.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed kamp. Wel hoge prijs, in verhouding tot aantal dagen (les); jammer dat de dag van aankomst niet meteen wordt benut. Geeft het gevoel van een 'sloom' lummeldagje als start (was hier de ervaring), dat is natuurlijk persoonlijk. De eerdere kampen waar we ervaring mee hebben kiezen ervoor om meteen na de drop off door de ouders het water op te gaan. Het kamp is dan meteen begonnen. Dit laatste is een suggestie. Verder heeft Willem het heel leuk gehad! Grt. Eveline Tjabbes

4 sterren: goede service, goed behandeld

max kwam laaiend enthousiaist thuis. hij vond het kamp geweldig. Volgende keer wil hij meer leren dus kiest dan 1 activiteit. De sfeer en alles eromheen vond hij geweldig. voor de ouders was het eerst even zoeken maar de link op Facebook werkte prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring bij o'neill summercamps was top. De instructeurs waren zowel goed als gezellig en aardig. De sfeer was heel gezellig en het kamp was prima. Er waren veel leuke en afwisselende activiteiten om het kitesurfen heen. Verder is het sanitair prima en zijn de douches ruim en warm. Heb zeker een hele leuke week gehad en heb veel geleerd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een super week bij jullie gehad! Bedankt!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn zoon, heeft het naar zijn zin gehad. Jammer was wel dat er maar 2 dagen gekited is. Voor mij persoonlijk wordt het dan wel een dure vakantie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een heel erg leuk kamp en een leuke ervaring. Enkel de ruimte op het kleine meer vond ik soms best krap als er ook nog veel andere mensen op vaarden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De 1e reactie van mijn dochter was: "fantastisch. Ik wil volgend jaar weer!" Een paar feedback puntjes: organisatorisch mag er wat verbeteren. Is niet fijn wanneer je je dochter brengt en ze staat niet op de lijst. Ook: we hadden een hoodie voor haar besteld en naar we dachten ook betaald. Konden we evenwel niet terugvinden. Hoodie was er ook niet. Heb bij aankomst contant betaald en ook ah einde van het kamp gekregen (+) maar weet tot op dit moment niet of ik niet 2x heb betaald. Maar verder: erg goed kamp. Mijn dochter was erg blij met het programma en met de goede begeleiding. Dank daarvoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze dochter vond het fantastisch ! Wij hadden wel graag wat meer foto's gezien, die zouden gemaakt worden door de leiding. We helaas nog niks ontvangen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Yvette was erg enthousiast!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alhoewel ik als ouder niet heel veel gezien heb en dus weinig inhoudelijk kan beoordelen, heb ik over het algemeen een positieve ervaring. Qua materialen kan ik niet veel zeggen. Mijn deelnemende zoon was enthousiast over het kamp. Ook de leiding werd door hem en mij positief gewaardeerd. Enthousiast, competent en verantwoordelijk. Verbeterpunten: 1. De kitesurfgroepen leeftijden 10-13 en 13-17 werden samengevoegd. Waarschijnlijk vanwege te weinig deelnemers. We hadden daar graag van te voren van op de hoogte gesteld willen worden. 2. Sam heeft veel plezier gehad, maar een ding is er niet van gekomen en dat is leren kitesurfen. Er is veel te weinig instructie en mogelijkheid tot oefenen geweest. Ik snap dat dat o.a. met de weersomstandigheden te maken had. Toch is het goed om te gaan kijken hoe er toch meer instructie en oefening gefaciliteerd kan worden, ondanks dat het weer niet helemaal meewerkt. (Bijvoorbeeld 's avonds kitesurfen?) Sam heeft het gevoel dat hij niets bijgeleerd heeft. Beter leren kitesurfen was, naast plezier, het belangrijkste doel om deel te nemen aan dit kamp.

• Materialen N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We hebben maar 6 uur kunnen kiten in de hele week. Dat is niet heel erg, maar wel dat het combi kamp voorrang kreeg op kiten terwijl wij daar het hele kamp op zaten en te wachten dat was echt niet ok!! en dat wij daardoor heel vaak op de camping moesten blijven, dat was saai. Ik had het leuker gevonden als wij dan mee mochten dien met windsurfen of iets anders ofzo.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben maar 6 uur kunnen kiten in de hele week. Dat is niet heel erg, maar wel dat wij daardoor heel vaak op de camping moesten blijven, dat was saai. Ik had het leuker gevonden als wij dan mee mochten dien met windsurfen of iets anders ofzo.

Grevelingenhout 7

4311 NL Bruinisse