Vind het wel vervelend dat surfschoenen gestolen zijn...
Hallo Suzanne Soms nemen mensen ze ook per ongeluk mee omdat ze denken dat het hun eigen schoenen zijn en dan brengen ze ze later weer terug. Als je een mailtje stuurt aan [email protected] dan kijken we nog even voor je in de bak van de gevonden voorwerpen. Met zonnige groet, Team O'Neill SummerCamps
Voorop staat dat de sfeer door onze zoon heel leuk werd gevonden. Complimenten voor de staf. De prijs/kwaliteit verhouding is wat ons betreft echter niet in orde, vergeleken met andere kampen. Pas op maandag beginnen, verblijfplaats niet zichtbaar voor ouders, als er dan eindelijk kan worden gekitesurfd (we snappen dat jullie niet over het weer gaan), gaan de combicampers voor..... wij waren niet heel tevreden en zullen jullie dan ook helaas niet aanbevelen bij anderen.
Beste Liselotte, Hartelijk dank voor jullie beoordeling en wat jammer om te horen dat jullie niet tevreden zijn. We hebben jullie opmerkingen binnen het team besproken en de instructeurs hebben ons bevestigd dat zij er vorige week, net als andere weken, echt alles aan hebben gedaan om deelnemers een super leservaring en week te geven. Helaas was het weer vorige week zeer instabiel en daardoor mega lastig te voorspellen. Al met al omstandigheden die gelukkig zelden dagen achter elkaar voorkomen. Aan het weer, kunnen we helaas weinig doen, maar achteraf gezien, hadden we wellicht eerder moeten kiezen voor een alternatief programma. Omdat we de leskwaliteit en leservaring van deelnemers heel belangrijk vinden, gaan we alle kitesurf deelnemers van week 31 een persoonlijke uitnodiging sturen voor een extra kitesurf sessie in september. Informatie over deze speciale kitesurf terugkom middag ontvangen jullie aankomende week automatisch via het dashboard. Wij hopen jullie hiermee een nette oplossing te bieden waarmee jullie straks toch die leuke kite ervaring krijgen. met zonnige groet Team O'Neill SummerCamps
De prijs voor het kamp vergeleken met andere kampen is hoog, te hoog in onze ogen. Het is een dag korter door het beginnen op een maandag, jammer dat ouders de verblijfplaats niet kunnen zien. Onze zoon kreeg een tent die hij eerst zelf moest schoonmaken, wc's op de camping waren vies. Onze zoon was blij met de sfeer en de instructeurs, hij heeft het erg naar zijn zin gehad. Maar vergeleken met andere kampen waar onze kinderen zijn geweest: er zijn echt wel verbeterpunten. Dit in combinatie met de hoge prijs zullen jullie ons niet meer terugzien helaas.
Beste Liselotte Hartelijk dank voor uw beoordeling en wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. We hebben uw opmerkingen besproken en vanuit het team begrepen dat het vorige week qua weer erg instabiel was en daardoor lastig te voorspellen. (zie ook onze reactie op uw andere beoordeling). Ook uw opmerkingen met betrekking tot de toiletten zijn besproken. Wij vinden het vervelend dat ze niet schoon bleken te zijn en hebben uw klacht direct doorgegeven aan Recreatiepark de Klepperstee die ons hebben beloofd er beter op te letten. Alhoewel het verder geen excuus is, want hygiëne is voor ons erg belangrijk merk ik voor de volledigheid op dat wij bij de deelnemers bekend maken dat er vlakbij ons kampement verschillende toiletgroepen zijn waarvan sommige verouderd zijn, maar andere toilet/douche groepen juist gloednieuw zijn en inclusief vloerverwarming. Nogmaals onze excuses voor het feit, dat het in de periode dat uw kinderen bij ons waren, helaas niet in orde bleek te zijn. met zonnige groet Team O'Neill SummerCamps
Zoon Pieter is nog nooit zó enthousiast en blij teruggekomen van een kamp. Hij vond alles "vet". Het programma was fantastisch, zowel overdag als in ee avond. Het eten heerlijk (?), de begeleiding super. Nadat hij gistermiddag thuis kwam is hij rechtstreeks zijn bed in gekomen. Na een aantal uur slapen kwamen de verhalen. Op mijn vraag of hij wel blij was dat hij weer thuis was, was zijn eerlijke antwoord :"leuk om weer thuis te zijn maar eerlijk gezegd had ik best nog een tijdje willen blijven". Een mooier compliment kunnen jullie niet krijgen lijkt mij.... Mbt scores: begreep dat de toiletgebouwen op de camping écht smerig waren. Jammer... Daarnaast: als ouders hebben we best even getwijfeld voor we "onze". Kinderen voor dit kamp opgaven (4 vrienden). De prijs die jullie vragen is echt de hoogste die we ooit betaald hebben ( in afgelopen jaren ook zeil-, combi-, en golfsurfkampen geboekt). Na afloop kan ik zeggen dat jullie het verschil in prijs wél waarmaken, maar duurder moet het niet worden (doorgaans is dit een extra week vakantie voor de kinderen, naast de gewone vakantie met het gezin).
Hallo Kirsten. WOW wat een mooie beoordeling. Hartelijk dank namens het team Met zonnige groet, Team O'Neill SummerCamps
Ik vond O'Neill SummerCamps een ervaring van mijn leven. Ik vond het heel gezellig en leuk. Ik weet zeker dat ik volgend jaar weer kom en dan zal ik gaan kiten.
Hallo Mels Super leuk om te horen dat je zo'n leuke ervaring hebt gehad en geweldig als we je volgend jaar weer mogen verwelkomen. Names het team, mega bedankt voor je mooie beoordeling.
Zeer goede begeleiding, heel gezellig, veilige omgeving. Volgend jaar weer!
Hallo Ismalda Namens het hele team danken we je heeel hartelijk voor je waanzinnig mooie beoordeling. We bedanken jou voor je gezelligheid en hopen je volgend jaar weer te zien.
Het was een geweldig kamp
Hey Max. Namens het hele team danken we je heeel hartelijk voor je waanzinnig mooie beoordeling. Zijn we super blij mee. We danken jou voor de gezelligheid en hopen je volgend jaar weer te zien. THANKSSS
Ik vond drie maaltijden per dag niet genoeg eetmomenten voor een sportweek, verder was hetgeen dat er was wel lekker. Een aantal begeleiders vond ik te streng, bijvoorbeeld in de avond, met het eten, en met naar de wc gaan en douchen. En van het kampvuur en Hawaii-feest is niks terechtgekomen. Het zou kunnen dat dat door het weer niet mogelijk was, maar er was niet iets heel leuks vervangends. Een aantal begeleiders waren wel echt superaardig. Het surfen zelf vond ik het allerleukst van het hele kamp en ook precies goed, niet te lang niet te kort.
toilethuisje vlak bij het kamp kan echt schoner Carlijn had een fiets zonder versnellingen
Erg positief, onze dochter heeft een super tijd gehad! Goeie sfeer, leuke leiding, iedereen erg betrokken en enthousiast. Organisatie komt professioneel over. Met andere woorden een TOP kamp
Eten was veel lekkerder dan jaar ervoor. Erg goed. Jammer dat ervaren kiters kite moesten delen. Kan dat komend jaar anders?
Mijn zoon heeft een fantastisch kamp gehad en had graag langer willen blijven. Dat is een goed teken.
Het kamp was echt super leuk! Heb mij de hele week heel erg goed vermaakt. De begeleiding was ook super gezellig. Erg jammer dat ik al 18 ben en volgend jaar niet meer als deelnemer mee mag gaan, had het heel erg graag nog een keer gedaan!
Jammer dat ze weinig hebben gekite ivm de wind. Verder hebben ze t fantastisch gehad!
Houd rekening met leeftijden! Sarah en vriendin Mees misden leeftijdgenoten! Als u ons had gebeld voor opties andere week met meer leeftijds genoten, hadden we dit zeker gedaan. Betaald is het toch! 7 weken schoolvakantie, dus andere week was ruimte zat voor. Maar een leuke week gehad verder.
het was een top kamp ben erg blij dat ik ben gegaan. ik zou dit kamp zeker nog een tweede keer doen.
Mijn zoon (Karel 15) gaf aan dat hij de leiding te streng vond en dat er te weinig te eten was, moest bv in de rij staan bij een BBQ en kreeg dan 1 kippenvleugeltje; hij is enorm afgevallen! Verder was iedereen veel jonger dan ze hadden verwacht. Verder heeft hij zich wel prima vermaakt
topkamp!!! onze kinderen hebben al vele kampen gedaan in binnen-en buitenland, steeds watersportkampen. Dit was het beste!
Voor leeftijd 15-17 nu te weinig leeftijdgenoten, bekijk of er voldoende leeftijdgenoten zijn, stuur anders mail voor andere drukkere weekopties.Avond erg vroeg afgelopen, avondsurf was grandioos,meer doen voor die leeftijdsgroep
Sam vond het een heel leuke ervaring. Als ouder had ik misschien graag iets meer groenten op het menu gezien. Voor de rest topkamp! Doe zo verder...
Een dolenthousiaste, moe en voldane zoon terug thuis, met heel veel op correcte wijze aangeleerde ervaring wijzer. Hij gaat die week zooo enorm missen, want; iedereen is bevriend met iedereen. Zo moet dat zijn, daar kan de wereld nog iets van leren: een dikke dankjewel!!
Super tof kamp in mei. Zie de eerdere ervaring in de enquete van Merel en Max Roelofs
Super goede verbeteringen op een toch altijd al leuk kamp. Veel persoonlijke aandacht in mei en dat is wel super tof ook voor de leerresultaten. Eten is enorm verbeterd en in mei is het ondanks de kou toch nog leuker om op kamp te gaan vanwege de hechte kleine groep. Super gekke leuke begeleiders.
Jammer dat er nog steeds geen foto's te zien zijn. Jammer bij het ophalen dat er niemand van de leiding te zien is om even te vertellen hoe het allemaal gegaan is. Helaas jas kwijt geraakt tot op heden nog niet gehoord of hij gevonden is. Communicatie/contact is niet wat wij bij ander kampen/organisaties gewend zijn, maar is misschien werkwijze van Oneilkamp. Zou leuk zijn als ouder om een kort verslag/foto's te kunnen zien als je kind daar is.
Leuk kamp, goede sfeer, onze zoon trof een kleine club. Goed eten en goede begeleiding. Er wordt in verhouding weinig gekite; het weer zat ook tegen maar daardoor konden ze 1 dag strandzeilen maar een dag was het op het kamp hangen... dat is jammer daarnaast is het materiaal van 11 tot 14.30 uur beschikbaar en gaat dan weer in de verhuur en daardoor mis je soms top kite uurtjes... dat is jammer. Verder goede sfeer en leuke ervaring!
Grevelingenhout 7
4311 NL Bruinisse