Zeer goed advies & goede service

Fijne mensen bij kwakernaat bedden, alle tijd voor goed advies, service is top.. en hele fijne bedden.. zou deze winkel aan iedereen willen aanraden!

Goede service, fijn geholpen.

Een zaak waar ik graag koop.

Goede informatie, perfect materiaal en klantvriendelijk.

Klasse zaak

Volledige service, ook aan huis!

professioneel en zeer goede service

zie hierboven

Probleemloos

Alles klopte, allereerst het goede professionele advies en later de aflevering in een woord probleemloos en....... we slapen weer als een roos. J@nVerhagen

Top service

Kregen erg goed advies en er werd goed naar onze wensen geluisterd.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Heel goed geadviseerd en prijstechnisch eerlijk en zeer aantrekkelijk

Inmiddels is gebleken dat afspraken echt worden nagekomen De matrassen slapen heerlijk

Niks op aan te merken

Goede service en meedenken met de klant

Medewerkers hadden aandacht voor onze wensen.

Geweldige service, goed advies Fijne mensen

Hebben 2 matrassen gekocht en nog 2 kussens op proef

Deskundig en prima geholpen

Onze M-line Cool Motion V11 matrassen voldoen op dit moment geweldig vooral door de deskundige uitleg en geduld door verkoopster Linda van Kwakkernaat Bedden.

Uitstekende service.

Houden zich aan afspraken en denken mee. Ga zo door...

Professioneel Empathisch en goede Kwaliteit

Uitstekend geholpen met een uitdaging om een moeilijke slaper toch een comfortabele nachtrust te bieden!

Denkt mee met klant.

Na 14 jaar een nieuw matras voor de M-Line boxspring gekocht. Terwijl andere beddenzaken aanraden hetzelfde type nummer matras te bestellen, vertelde de medewerker van Kwakernaat dat de type nummers waren gewijzigd bij M-Line. En ook dat de matras dikte hoger is geworden, dus de vaste hoes, waar het matras in zit, moest aangepast worden. Door deze oplettende medewerker, hebben wij een matras dat weer perfect slaapt en past in de bestaande boxspring. Na een korte levertijd, verliep de aflevering vlekkenloos. Perfecte service dus.

Kwakernaat en Auping

Prettige en deskundige voorlichting over Auping matrassen en snelle levering.

Snel levering

Communicatie met Kwakernaat Bedden is altijd snel en deskundig antwoord.

Klantvriendelijk, prima service

Vakkundig advies. Prettige manier van communiceren. Alle tijd wordt gegeven om tot een weloverwogen keuze te komen. Telefoontjes worden snel beantwoord en de service aan huis is prima. Kortom, een zaak waar naar je geluisterd wordt.

goed advies - goede uitvoering van het bestelde.

zie bovenstaande.

Prettig en goed geholpen

Goede informatie en advies. Levering volgens afspraak.

Zeer vlotte service & commuicatie!

Nieuw bed via e-mail en na een telefoontje definitief besteld. Zeer vlotte en professionele service en opvolging. Aanrader!

Was een echte openbaring voor advies en informatie

Prima en deskundige advisering om tot de goede keuze te komen bij de aanschaf van een 3 tal matrassen. Uitstekende service bij levering!

Deskundig en eerlijk advies

Nadat ik mijn wensen kenbaar had gemaakt heb ik ( thuis ivm corona ) een deskundig maar vooral eerlijk advies gekregen. Tijdens de levering een uitstekende service en mijn " oude matrassen en lattenbodems werden gedemonteerd en meegenomen. Prima uitleg over mijn nieuwe matrassen en hoofdkussens.

Boulevard 118 D

4701 EZ Roosendaal