Uitstekende klantervaring.

Duidelijke uitleg bij aankoop van mijn nieuwe bed. Keurige levering en plaatsing van mijn bed.

Snelle, vriendelijke service , goed advies

Goed advies , vriendelijk, bezorging, oude matrassen van bed , nieuwe er op en de oude matrassen mee retour

Goed advies en perfecte service

Tijdens de corona periode goed en vakkundig advies gegeven. De corona eisen werden correct toegepast en de aanpassing en aflevering van de matrassen was prima geregeld.

Vriendelijk en professioneel

Voor de tweede keer hier matrassen gekocht. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

Netjes duidelijk en professioneel geholpen. Tot nu zeer tevreden met de aanschaf!

Geweldige service!!

Wat een geweldig service, super vriendelijke mensen en geweldig kwaliteit! Niks op aan Te merken!

Super!!! goed en deskundig geholpen.

Vakkundig en gespecialiseerd mbt rugklachten

Ik kwam voor een hoofdkussen en verliet de zaak na aankoop 2 persoons bed. Ik werd aangenaam verrast bij de ervaring die ik kreeg bij uittesten van verschillende matrassen op mijn maat. In goed vertrouwen de aankoop gedaan. Nu slaap ik echt fantastisch na 2 weken. Heel hartelijk dank aan dit klantvriendelijk zeer ambachtelijke familiebedrijf. Mijn complimenten en aanrader!

Heerlijk eerlijk verhaal en topmontage. Blij dat ik de grens overstak om in Nederland een bed te komen kopen!

Prima advies op maat in de winkel, uitstekende plaatsing thuis

Het advies dat we in de winkel kregen van de zaakvoerder was helder en duidelijk, op maat van onze behoeften en wensen. Onze Auping Essential werd geleverd zoals afgesproken en onberispelijk gemonteerd in onze slaapkamer. Wij zijn tevreden klanten die Kwakernaat hoogst kunnen aanbevelen.

Perfecte service en helemaal tevreden!

Na een aantal beddenwinkels bezocht te hebben ben ik geslaagd bij Kwakernaat. Hele goede en vooral betrouwbare informatie. Ervaren mensen en een perfecte service van de oriëntering in de showroom tot en met de aflevering aan huis. Je merkt hier de jarenlange ervaring. Gewoonweg TOP!

Mijn ervaring met Kwakernaat was prima

Zowel in de winkel als bij de bezorging werd ik vriendelijk en professioneel geholpen.

Servicegericht

Product op tijd geleverd. Montage netjes verzorgd. Net personeel. Prima service (ophalen oude ledikant).

komen afspraken na en werken netjes. Vriendelijke mensen

wordt goed geholpen

Ruime en zinvolle aandacht voor de klant.

Goede uitleg m.b.t. de producten. Behulpzaam bij het oplossen van problemen.

Professioneel, kundig en klantvriendelijk

Bijzonder prettig en geduldig geholpen en geadviseerd in de winkel. Uiterst correct ter plaatse geïnstalleerd. Een genot om een keer zo weg te komen.

UItstekend

BIj het kopen in de winkel werden we erg goed geadviseeerd. De levering was in de afgesproken week, het bed stond snel in elkaar.Alles verliep zoals afgesproken.

Klantvriendelijk, geen hoogdravende verkooppraatjes gewoon goed advies

Bijzonder prettig en netjes behandeld. Levering ook keurig

Fantastisch

Goed advies Zeer klantvriendelijk Uitstekende service Ze kwamen zelfs n tijdelijk matras brengen Zeer goed matras Hele goede communicatie Echt helemaal top

Geweldig advies en service

Een zaak om iedereen aan te raden!

Very satisfied

We've had a very pleasant purchase experience with Kwakernaat Bedden Roosendaal. Very responsive and accurate service. Every step of the order had been clearly explained and well guided. Delivery was arranged for all the products (bed frame, 2night stands, and two different mattresses) all together and much earlier than expected. We feel very lucky that Linda and the two gentlemen from Kwakernaat Bedden Roosendaal had helped us get our dream beds. Thank you very much!

Goed advies, snelle levering

Goed advies, snelle levering. na een korte lig - sessie al snel kunnen besluiten welk matras het beste voor ons was. lange levertijd bleek in de praktijk gelukkig mee te vallen.

gewoon goed

Heel klantvriendelijk.

Uitstekende service.

Prima advies, snelle levering

Het M- line matras en hoofd kussen monaco liggen perfect. Slechts 1 dag moeten wennen. Wordt uitgerust wakker en dat is toch het streven. Goede voorlichting gehad. Geen min punten

Boulevard 118 D

4701 EZ Roosendaal