Prima service en vakmanschap.

Persoonlijke benadering

Uitstekende service

Bed perfect op tijd geleverd! Netjes gemonteerd door zeer vriendelijke mensen. Ook toen we nog twijfelde over het juiste matras (medium/firm) prima geholpen. Zeker aan te raden!

Netjes

Geweldig!

Heel deskundig geadviseerd toen ik vragen had over de mogelijkheden voor een ander bed. En daarna geweldige service bij het leveren van het bed. Aanrader.

Prima begeleiding bij de aankoop en bedden supernetjes geleverd en gemonteerd

Bij de aankoop van de bedden hebben we uitgebreid kunnen uitproberen en uitleg gekregen over de mogelijkheden. De bedden zijn in overleg geleverd en in elkaar gezet. Alle verpakkingsmateriaal hebben ze keurig meegenomen.

netjes geholpen goede service

eenvoudig goed !!!!!

Kundig advies, eerlijk, klantvriendelijk, goede verhouding prijs-kwaliteit

Zeer vriendelijk en benaderbare mensen. Eerlijk en kundig. Hadden duurder matras kunnen verkopen, maar was vlgs hun niet geschikt. Kijken en luisteren vooral naar wensen klant. Leggen alles perfect uit. Levering ook binnen afgesproken tijd. Werken netjes en snel. Zeer tevreden klant die deze zaak zéker bij anderen zal aanbevelen.

Alles is netjes geregeld Mooi af geleverd en in elkaar gezet. Aardige eigenaars.

Fantastische ervaring

Het begon met zeer goede voorlichting. De aflevering en installatie waren ook voortreffelijk! Al met al zijn we zeer tevreden. Een 10/5 sterren geven we eigenlijk nooit, maar een 9,5 was het wel.

Prima geholpem

En ook als extra service de lampjes van vorige boxspring erop gemonteerd.

Tevreden

Goed advies en hele fijne matrassen

Prettig geholpen!

We zijn op vriendelijke en en professionele wijze geholpen. We gaan er dan ook vanuit dat onze matras en hoofdkussen keuze de juiste is. Mijn man moet nog even wennen aan de matras.

Goed voorgelicht

Zeer goede service

Netjes mijn bedbodem met matras geïnstalleerd in bestaande ombouw. Alles opgeruimd en zelfs mijn oude matras meegenomen.

Top bedrijf

Altijd ontzettend vriendelijk en goede uitleg over de producten! Niets is teveel!

Altijd een goede service!

Al jaren klant in deze winkel... ze nemen uitgebreid de tijd voor je en je krijgt goed advies... Fijne behulpzame mensen. Wij komen er graag! Mooie bedden, beddengoed. Kortom een aanrader!

Goede service, goed product

In de winkel goed geholpen, er werd alle tijd genomen om te komen tot de juiste keuze. Levering conform planning. Gewoon goed dus.

uitstekend

goede service en begeleiding bij de aankoop

Prima, goede en vriendelijke service

Heb mijn matras nu iets meer dan twee jaar! Had eerst Andere, maar toch na maand gekozen voor een vertrouwde auping. Heel vriendelijk geholpen,en meneer van de zaak kwam hem zo om ruilen geen enkel prblleem.

Prima geholpen!

Van begin tot het eind zeer professioneel gehandeld.

Superservice

Goede voorlichting, mogelijkheid voor "proefslapen" en prima service. Een absolute aanrader.

Betere kwaliteit voor minder is mogelijk

Zeer goed geluisterd naar wensen. Voor bescheiden budget maximale kwaliteit ontvangen. Complimenten

goed verzorgd

De matrassen werden goed verzorgd afgeleverd. Alle materialen werd meegenomen, dus wij hadden geen extra rommel. Compliment van onze kant uit!

Zéér positief en persoonlijk advies!

Deskundig advies, vriendelijk contact, snelle levering en uitstekende montage. Zéér tevreden!

Boulevard 118 D

4701 EZ Roosendaal